Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
О да! Поредната Гранде селекция! Още от сега се плаша! 
- MASTER_COOL
- Контакти:
Нов централен защитник
Деклан Райс
Дембеле
и надявам се на Халанд, но по-силно стискам палци за Левандовски
Деклан Райс
Дембеле
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Нов централен защитник
Деклан Райс
Дембеле
Може би един централен защитник няма да е зле, но имаме Варан, Магуайър (който не се контузва) и Линдельоф. Трима за две позиции не е крайно зле.
Деклан Райс: определено да!
Дембеле: твърдо НЕ! Поредното чупливо, високоплатено, ревящо тъмнозелено франсе! Искал 210 000 паунда на седмица! Бреййййй!!!!! Ще каже човек, че взимаме Меси в златните му години. Като се съберат с Погбицата нали се сещаш какъв рев ще падне!?
Левандовски: пак ли ще взимаме някой дядо и ще се надяваме да ни оправя сезона? Ще е на 34 години за следващия сезон. Не е ли време най-накрая да вземем някой нападател, който е на върха в кариерата си и има поне 3-4 години на топ ниво пред себе си? Не го гледай, че е машина в Байерн: в Буденслигата е лесно да търчиш. Дори и спрял да е, пак ще тича по-бързо от немските аматьори. В Англия ще изплези езика бързо-бързо и ще си имаме още един дедко, за който ще си говорим "И ся, що така стана...".
Хааланд: предвид кой му е агента, много рисков трансфер би бил. Да се очакват сапунени сериали при всяко преподписване на договор и заплата от ранга на 350-400к на седмица. Но да кажем, че за да ни вдигне на крака и да имаме читаво нападение поне за 2-3 сезона, то добре.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Левандовски за мен е машина. И незаслужено му отнеха Златната топка.
Поне още 3,4 години ще е на топ ниво.
Не мисля, че ще му е особено трудно в Англия. Ще ги шие наред и тук.
Роналдо не го виждам при нас следващия сезон
един вид се подмладяваме - ХАХАХАХАХАХАХА
Халанд е решение за поне 6,7 години.
Твърдо против съм Хари Кейн.
Крило можем и да не взимаме. Достатъчно е да си върнем тези под наем
Поне още 3,4 години ще е на топ ниво.
Не мисля, че ще му е особено трудно в Англия. Ще ги шие наред и тук.
Роналдо не го виждам при нас следващия сезон
един вид се подмладяваме - ХАХАХАХАХАХАХА
Халанд е решение за поне 6,7 години.
Твърдо против съм Хари Кейн.
Крило можем и да не взимаме. Достатъчно е да си върнем тези под наем
Ами не знам и аз! Имах лошо предчувствие за Санчо, имах и за Погбицата, имах за Швайни, имах за Фалкао, имах и за Кавани! Същото предчувствие го имам и за Левандовски. Поредният високоплатен играч, който ще дойде в нас преди пенсия да си оправи финансовото състояние още повече. Де му се вика, няма нужда да ходят в САЩ и Китай одъртелите играчи, за да правят пари: Ман Юнайтед е само на час път със самолет от родните им държави.
И изобщо, като цяло, с тези масивни селекции на звезди не ми харесва. Не мисля че е наша "схема" това. По един-два гръмки трансфера чат-пат да, другото да са развити играчи. Спряхме го това след САФ и виждаме на какво дередже сме. Пълнихме се, напълнени сме и ще се пълним с някакви високоплатени лигни, които ще ръкомахат и мрънкат вместо да искат да изринат терена за отбора.
И изобщо, като цяло, с тези масивни селекции на звезди не ми харесва. Не мисля че е наша "схема" това. По един-два гръмки трансфера чат-пат да, другото да са развити играчи. Спряхме го това след САФ и виждаме на какво дередже сме. Пълнихме се, напълнени сме и ще се пълним с някакви високоплатени лигни, които ще ръкомахат и мрънкат вместо да искат да изринат терена за отбора.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Последните ни три мача :
Уест Хям - 18 изстрела
Мидълзбро - 30 изстрела
Бърнли - 22 изстрела
Равносметка : 3 гола
"АТОМНО НАПАДЕНИЕ"
Уест Хям - 18 изстрела
Мидълзбро - 30 изстрела
Бърнли - 22 изстрела
Равносметка : 3 гола
"АТОМНО НАПАДЕНИЕ"
Добре де откакто си тръгна Съра,Юнайтед е пръснал на 1 милиард евро(може и повече да са) за футболисти.Кой ги е гледал,кой ги е искал,треньора ли, директорите ли, собствениците ли? Е как пък не излезе един втори Нистелрой,или пък Видич.Това е несериозно.
Колкото и да ми е неприятно да го призная,ама вижте какво правят Ливърпул.Взеха Салах, Мане и Фирмино, направиха 3-4 супер сезона,наближиха и направиха 30 години и вече са им намерили и заместници.Ей го Жота вече си измести Фирмино, а пък Диас и това момче от Фулъм след година ще си захапат и те.Е ние не можем ли да го направим същото се питам.
Колкото и да ми е неприятно да го призная,ама вижте какво правят Ливърпул.Взеха Салах, Мане и Фирмино, направиха 3-4 супер сезона,наближиха и направиха 30 години и вече са им намерили и заместници.Ей го Жота вече си измести Фирмино, а пък Диас и това момче от Фулъм след година ще си захапат и те.Е ние не можем ли да го направим същото се питам.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Имаш офанзивни играчи като Погба, Бруно, Санчо, Рашфорд, Роналдо и Кавани и си АБСОЛЮТНА НУЛА

Това Видич да ти е капитан и да стигнеш до Магуайър не знам дали съществува дума, с която да се опише.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Така е, всеки от тях по - отделно е класа, но го има и другото.Могат ли заедно да играят и да се борят за отбора или поставени в такъв контекс не са нищо особено.Защото в съвременния футбол една птичка пролет не прави.