Програмата ни щеше да е натоварена, ето как щеше да излеглежда
9 февруари първи полуфинал
13 мач с Виляреал като гости и е много вероятно да загубим точки
15 февруари с ПСЖ
2 март реванш за купата
6 март мач с Реал Сосиедад
9 март реванш с ПСЖ
13 март мач с Майорка, гости
Финала пък щеше да е през април, когато сезона отива в заключителната си част и може да коства титлата.
Колкото до Перес, спокойно на всички рано или късно ще ви се усмихне щастието без него, ама тогава ще видите голямата разлика да управлява той с всичките си връзки и някой младок като последният кандидат, който се отказа и да няма никакви връзки във футбола. Може би тогава ще си викате колко добре беше при управлението на Перес, но както хората казват "Осъзнаваш какво си имал, чак като го загубиш". Да, Перес не е цвете за мирисане, но на фона на липсващи кандидати или такива без опит си е добър в момента.
КнК: Атлетик (Билбао) - Реал (Мадрид) - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КнК: Атлетик (Билбао) - Реал (Мадрид) - 1:0 FT
След 9 март ще имаме по един мач на седмица, тогава вече няма какво да се разсъждава за програмата.
Изтърван златен шанс за требъл, бяха длъжни да го постигнат при тази ситуация. Барселона с лекота щеше да го направи. Голям отбор като Реал винаги трябва да се бори за такъв успех! Купата си е престижна.
Когато на пейката ти са Азар, Бейл, Йович, Валверде, Себайос, Иско, няма как да се притесняваш да играеш на няколко фронта.
Анчелоти да си ходи лятото, не е за Реал.
Трябва да си ненормален да държиш трагичният Родриго цял мач, а Азар да стои резерва.
Можеше да пробва промяна и с Йович и Валверде. А той нищо. Само седи и гледа тъпо. То друго май и не може.
Когато на пейката ти са Азар, Бейл, Йович, Валверде, Себайос, Иско, няма как да се притесняваш да играеш на няколко фронта.
Трябва да си ненормален да държиш трагичният Родриго цял мач, а Азар да стои резерва.
Можеше да пробва промяна и с Йович и Валверде. А той нищо. Само седи и гледа тъпо. То друго май и не може.
Последна промяна от LaRgO на 04 фев 2022 00:58, променено общо 2 пъти.
- insaneboy1
- Контакти:
Bernaleo написа:И след ПСЖ ще спестите няколко мача..
да, гледам, че пацето е голем фен да спестяват мачове

"спестихме няколко мача, доволен съм, поне сега ще се фокусираме в отпадането от евротурнирите"
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Точно ти не се занимавай с Пацето, а ходи да броиш головете на Бензема, Дибала, Суарес и Неймар.
- paceto
- Контакти:
Купата си е турнир на областта, така че няма как да ме е яд точно в момента.
Този турнир винаги съм го приемал като такъв за спасяване на сезона, но и дори тогава не съм се кефил така както като вземем титлата в Испания. Така съм от години и не само в Испания, а и дори у нас когато все още гледах бг футбол.
Щеше да ме е яд ако бяхме в положението на Барселона някъде забутани назад в таблицата, но за щастие ние не сме изпадали в тяхното положение, а още по щеше да ме е яд ако бяхме отпаднали от отбори като Валекано, Бетис, Майорка, Сосиедад (които сега са във форма) или Кадис, които се докопаха до тази фаза на турнира. Билбао си е Билбао и още преди мача ви казах, че този няма да има нищо общо с предните мачове между нас.
Този турнир винаги съм го приемал като такъв за спасяване на сезона, но и дори тогава не съм се кефил така както като вземем титлата в Испания. Така съм от години и не само в Испания, а и дори у нас когато все още гледах бг футбол.
Щеше да ме е яд ако бяхме в положението на Барселона някъде забутани назад в таблицата, но за щастие ние не сме изпадали в тяхното положение, а още по щеше да ме е яд ако бяхме отпаднали от отбори като Валекано, Бетис, Майорка, Сосиедад (които сега са във форма) или Кадис, които се докопаха до тази фаза на турнира. Билбао си е Билбао и още преди мача ви казах, че този няма да има нищо общо с предните мачове между нас.
LaRgO написа:Изтърван златен шанс за требъл, бяха длъжни да го постигнат при тази ситуация. Барселона с лекота щеше да го направи. Голям отбор като Реал винаги трябва да се бори за такъв успех! Купата си е престижна.
Брато, аре малко по-сериозно
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:LaRgO написа:Изтърван златен шанс за требъл, бяха длъжни да го постигнат при тази ситуация. Барселона с лекота щеше да го направи. Голям отбор като Реал винаги трябва да се бори за такъв успех! Купата си е престижна.
Брато, аре малко по-сериозно![]()
![]()
Нямате никакъв шанс в ШЛ, не знам какви требъли бълнуваш. Нивото на Ла Лига е потресаващо и затова сте първи. Иначе и вие сте слабички
не се заблуждавай, просто няма смисъл да си даваш надежди.
Има се предвид Суперкупа, Купа и Титла.
Ти сериозно ли мислиш, че някой смята Реал на Перес за фаворит за ШЛ? Дай и ти малко по-сериозно.
Последна промяна от 1914.1902 на 04 фев 2022 01:03, променено общо 1 път.
- paceto
- Контакти:
Той нямаше предвид ШЛ, а Суперкупа на Испания, Купа на Испания и титла в Испания, които щяха да се вземат в една календарна година.
За ШЛ и малките деца знаят, че нямаме шанс и трябва да стане някакво чудо да отстраним ПСЖ. Те просто имат не малко играчи, които може да вкарват, а ние не. Отделно стилът им е по различен за игра и имат не малко бързи играчи по крилата, а ние там имаме само един Винисиус и от другата страна Васкес, който отдавна трябваше да е на друга позиция или да се продаде. Васкес не става за дясно крило, Карвахал също понеже за там се иска скорост и до някъде техника.
За ШЛ и малките деца знаят, че нямаме шанс и трябва да стане някакво чудо да отстраним ПСЖ. Те просто имат не малко играчи, които може да вкарват, а ние не. Отделно стилът им е по различен за игра и имат не малко бързи играчи по крилата, а ние там имаме само един Винисиус и от другата страна Васкес, който отдавна трябваше да е на друга позиция или да се продаде. Васкес не става за дясно крило, Карвахал също понеже за там се иска скорост и до някъде техника.
- Furious_Monk
Нищо кой знае какво не е станало.
Реал печели само определени титли.
Ако се загуби титлата обаче... дори и пересолюбците ще скочат на Анчелоти, въпреки че самият Перес докара Карло в Реал.
Реал печели само определени титли.
Ако се загуби титлата обаче... дори и пересолюбците ще скочат на Анчелоти, въпреки че самият Перес докара Карло в Реал.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.