Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Kotooshu » 02 фев 2022 20:09

bubka написа:Говедата яко са се на*кали след днешния ден. Ама не защото феновете събират пари, а защото събират да се платят задължения на старото дружество, което по още една линия ни обвързва категорично с него :) 8-) 8-) 8-) .

Насрали разправя :mrgreen:

Феновете на лайнарщината :

Изображение

Събират пари да платят за "перлите" на Стойчо и далаверите на Руди!

Къде бяхте преди 6 години, идиоти!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 фев 2022 20:17

Обвързани сте със старото дружество, спор няма. Литекс е наследник на ЦСКА :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 фев 2022 20:24

rsk написа:Като се наям ще пусна 1 стотинка с основание кур за Литекс. Дришата да си купи бело :lol:

Преварили са те. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 фев 2022 20:33

Аз лично не виждам нищо лошо привържениците на един клуб да помагат на любимия си клуб.
Само на мен ли направи доста сериозната атака срещу Б.Михайлов и едновременно с това подкрепата към Бербатов от страна на ЦСКА-София. На всеки що годе мислещ човек му ясно ,че няма как Б.Михайлов да влияе на швейцарския съд,но има нещо друго- вече съм писал, че ЦСКА има наложени много тежки наказания - отнемане на 16 точки и забрана за две години от участия в ЕКТ и т.н.. До момента КАС няма правомощията да се произнася дали ЦСКА-София трябва понесе наказанията на ЦСКА. Но след като вече имаме решение(я) от граждански съд, то какво трябва да направи БФС?- да не признае решение на съда -никой не може да предвиди какви ще са последствията. Ако наложи наказанията това ще постави ЦСКА-София в изключително тежко положение.
Аз не мога да разбера ЦСКА-София защо упрекват БФС,че не изпращат справка до УЕФА с което да бъде признат ЦСКА-София като наследник на ЦСКА, но ако БФС го направи тогава излиза въпроса защо ЦСКА-София участва в ППЛ. През 2016г има официално становище на ПК на БФС ,че ЦСКА-София е преименуван Литекс, и във въпросния сезон ЦСКА-София участва с лиценза на Литекс.
Съгласно тогава действащата нормативна база на БФС няма как фалирал клуб(дружество) да има наследник.
Има и още нещо може ли кредиторите на ЦСКА да предявят искове срещу ЦСКА-София? -Много сложен въпрос . От една страна няма как да стане според българското законодателство(но според българската нормативна база няма и как да има наследник на фалирало дружество). От друга страна след като ЦСКА-София вече се самообяви за наследник на ЦСКА ,то трябва да поеме и активите и ПАСИВИТЕ на фалиралото дружество(каквото е решението на швейцарския съд) в такъв случай всички кредитори имат право да предяват иск към ЦСКА-София , а за НАП -то те са длъжни по закон дори и със сила да си вземат дълговете. А задълженията само към НАП са повече от 20 млн лв.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2022 20:40

honda написа:Аз лично не виждам нищо лошо привържениците на един клуб да помагат на любимия си клуб.
Само на мен ли направи доста сериозната атака срещу Б.Михайлов и едновременно с това подкрепата към Бербатов от страна на ЦСКА-София. На всеки що годе мислещ човек му ясно ,че няма как Б.Михайлов да влияе на швейцарския съд,но има нещо друго- вече съм писал, че ЦСКА има наложени много тежки наказания - отнемане на 16 точки и забрана за две години от участия в ЕКТ и т.н.. До момента КАС няма правомощията да се произнася дали ЦСКА-София трябва понесе наказанията на ЦСКА. Но след като вече имаме решение(я) от граждански съд, то какво трябва да направи БФС?- да не признае решение на съда -никой не може да предвиди какви ще са последствията. Ако наложи наказанията това ще постави ЦСКА-София в изключително тежко положение.
Аз не мога да разбера ЦСКА-София защо упрекват БФС,че не изпращат справка до УЕФА с което да бъде признат ЦСКА-София като наследник на ЦСКА, но ако БФС го направи тогава излиза въпроса защо ЦСКА-София участва в ППЛ. През 2016г има официално становище на ПК на БФС ,че ЦСКА-София е преименуван Литекс, и във въпросния сезон ЦСКА-София участва с лиценза на Литекс.
Съгласно тогава действащата нормативна база на БФС няма как фалирал клуб(дружество) да има наследник.
Има и още нещо може ли кредиторите на ЦСКА да предявят искове срещу ЦСКА-София? -Много сложен въпрос . От една страна няма как да стане според българското законодателство(но според българската нормативна база няма и как да има наследник на фалирало дружество). От друга страна след като ЦСКА-София вече се самообяви за наследник на ЦСКА ,то трябва да поеме и активите и ПАСИВИТЕ на фалиралото дружество(каквото е решението на швейцарския съд) в такъв случай всички кредитори имат право да предяват иск към ЦСКА-София , а за НАП -то те са длъжни по закон дори и със сила да си вземат дълговете. А задълженията само към НАП са повече от 20 млн лв.

Не знаех, че се наследяват ''наказания'' :lol: :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 фев 2022 20:43

Dust написа:Това, че Ганчев дължи и той милиони, какво общо има с ЦСКА-София?
....

Има общо, и то доста. Щото тия ганчуви фирми-длъжници всъщност кредитират ЦСКА-София (София). Нали разбираш, че самият Ганчев на хартия не дължи нищо, дължи ги фирмата му "Припок Комерс-София 1 ЕООД", примерно, а същата примерна фирма кредитира и Тирето с милиони, докато дължи други едни милиони на държавата. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 фев 2022 20:48

delqnski47 написа:
honda написа:Аз лично не виждам нищо лошо привържениците на един клуб да помагат на любимия си клуб.

Не знаех, че се наследяват ''наказания'' :lol: :lol: :lol: :lol:

Е вече научи ;) . Няма да ти искам да плащащ за уроците ;) .
Разбира се ,че се наследяват. ФИФА/УЕФА не разрешават трансформации ,сливания и т.н. ,ако са с цел избягване на наказания.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 фев 2022 20:49

TristaNNN, адвокатите във форума друго дуднат. :mrgreen:

Дали имаш наказание да не участваш или имаш наказание да плащаш е едно и също нещо. ФИФА/УЕФА официализирали нещата и фалиралия ЦСКА има висящо наказание е много вероятно ЦСКА-София да уцели поредния бонус.

Спомням си, как младежите на Литекс трябваше да участват в ШЛ и след смяна на името УЕФА показа среден пръст.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2022 20:55

Dust написа:TristaNNN, адвокатите във форума друго дуднат. :mrgreen:

Дали имаш наказание да не участваш или имаш наказание да плащаш е едно и също нещо. ФИФА/УЕФА официализирали нещата и фалиралия ЦСКА има висящо наказание е много вероятно ЦСКА-София да уцели поредния бонус.

Спомням си, как младежите на Литекс трябваше да участват в ШЛ и след смяна на името УЕФА показа среден пръст.

Само че за да си наследник юридически , трябват документи , които да го показват...
Като ги изкараш тия документи, ела ;)
Дружество се наследява, когато имаш финансова изгода от това.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2022 20:59

honda написа:Има и още нещо може ли кредиторите на ЦСКА да предявят искове срещу ЦСКА-София? -Много сложен въпрос . От една страна няма как да стане според българското законодателство(но според българската нормативна база няма и как да има наследник на фалирало дружество). От друга страна след като ЦСКА-София вече се самообяви за наследник на ЦСКА ,то трябва да поеме и активите и ПАСИВИТЕ на фалиралото дружество(каквото е решението на швейцарския съд) в такъв случай всички кредитори имат право да предяват иск към ЦСКА-София , а за НАП -то те са длъжни по закон дори и със сила да си вземат дълговете. А задълженията само към НАП са повече от 20 млн лв.

Пич, ти хвърли процедурите по несъстоятелност, търг и разпродажба на имуществото на фалиралото дружество(което се случи....), разпределение на парите от продажбите като процент за всеки кредитор и т.н. в кошчето.... :lol:
Подигра се с труда на синдици и всичко...
Тая баба ти Дора за какво толкова зор даде тогава според тебе, а
Втори въпрос. Как пък се появи ти днес, а не оня ден когато излезе новина, че има да плащате на господин Насиру :lol:
Последна промяна от delqnski47 на 02 фев 2022 21:00, променено общо 1 път.
Sofia.

Върни се в “Левски”