Баси жалката демонстрация, дори за отбор от нивото на Литекс Ловеч. Припоците искали да даряват, това и най-тъпият ловешки чорбар не би го възприел за истина

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
CSKA 78 написа:Динамовски припоци, аре купувайте виртуални билети за срещата с киевското Динамо, че не останаха!![]()
Обаче не забравяйте да продавате и ароматизатори! Не знам кой е измислил тази глупост, обаче прилича като да си платиш в нета на някоя(или по-скоро някой, щото става въпрос за фенове от Подуене) да се съблече! Голяма излагация!
delqnski47 написа:CSKA 78 написа:Динамовски припоци, аре купувайте виртуални билети за срещата с киевското Динамо, че не останаха!![]()
Обаче не забравяйте да продавате и ароматизатори! Не знам кой е измислил тази глупост, обаче прилича като да си платиш в нета на някоя(или по-скоро някой, щото става въпрос за фенове от Подуене) да се съблече! Голяма излагация!
И ти почвай....
Имаш задача . Виж в нашия подфорум![]()
![]()
delqnski47 написа:Имаш задача . Виж в нашия подфорум![]()
![]()
CSKA 78 написа:delqnski47 написа:Имаш задача . Виж в нашия подфорум![]()
![]()
Аз вече се отчетох с 300 лева! Погледнах в официалния ни форум и там има човек, който е дал 1000 долара! Три милиона не знам дали ще съберем, но ще съберем добра сума, която ще е в помощ на ръководството!
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, ElCochino, suni, tiamat и 13 госта