Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 02 фев 2022 11:01

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:
peliforewer написа:Пак е имало синьо-зелена безсънна нощ, толкова омраза и злоба на едно място не съм виждал, един дето се прави на боксьор за едно денонощие написа повече коментари отколкото беше писал за 10 години.Вчера сутринта ви написах, че ЦСКА ще плати,вие да му мислите,оказах се прав.Ганчев може да е всякакъв,но няма друг който да е дал толкова пари за българския спорт,а като кажем български спорт разбираме на 90% ЦСКА, това е положението.Друг път на злобарите винаги съм им пожелавал хубав ден, този път на синьо-зелената мъгла и на теб уйне ви пожелавам да ви е гаден деня, когато на вас ви е гадно на по-добрата част от българският народ им е готино.

Толкова злоба и омраза в един коментар...

Няма злоба, само констатации,а и Каквото повикало , такова се обадило :) .Уверих се, че голяма част от вас от добро не разбират.

Аз пък ти желая приятен ден ;)

Денят ми е много приятен,но все пак благодаря.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 фев 2022 11:12

Добро и европейско утро, а? :lol: С ухание на люляк.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 фев 2022 11:17

ugly bug написа:Какво е това мучене...!?
Фуража ли свърши ?
:?

Мучат , защото има да дават един милион на господин Хубчев и пари на господин Насиру 8-) Като ги знам как са на 1 кръв ... :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 02 фев 2022 11:24

Няма да им даваме нищо. Ще се ребрандираме или там както викате на припознаването на селски отборчета. Фалит, селски отбор си сменя името на Левски-София и готово. И после ще ставаме "спортен наследник" :lol: Или както се казва там на отбор, дето има претенции да бъде друг. Видяли сме как става лайнарщината.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 02 фев 2022 11:29

Генчлербирлиги ,, как се чете това бе :) ,,това от 3-та турска група от което са паднали наш"те динамовци вчера. Това само Уйнето и резаните във форума може да го прочетат,, а може би и подуенци, но тия сигурно го четат Геренчлербирлиги :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 фев 2022 11:38

Днес оранжевата медийна клоака е решила да ни отклони вниманието с нов национален стадион на мястото на... Раковски. :lol: Видяха, че "бомбата" с дълговете на Левски към Насиру не топли душите на припоците и решиха, че няма смисъл да претоплят и манджата с Хубчев. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 фев 2022 11:40

Сивард Спрокел привлечен 2012 - треньор Стойчо Младенов
Сержиньо Рибейро привлечен 2012 - треньор Стойчо Младенов
Гуидо ди Вани привлечен 2014 - треньор Стойчо Младенов
Нилсон Барош привлечен 2012 - треньор Стойчо Младенов
Бернардо Цигания привлечен 2012 - треньор Стойчо Младенов
Юнеш Бенжелюн привлечен 2012 - треньор Стойчо Младенов
Иван Боладо привлечен 2012 - треньор Стойчо Младенов

Жив и здрав да е Стойчо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 фев 2022 11:46

peliforewer написа:Друг път на злобарите винаги съм им пожелавал хубав ден, този път на синьо-зелената мъгла и на теб уйне ви пожелавам да ви е гаден деня, когато на вас ви е гадно на по-добрата част от българският народ им е готино.

Извънфорумния живот на пишещите тук не ме вълнува, а да седна пък да им желая това или онова е висша форма на олигофрения. Кой седи зад акаунт, какъв е в реалния живот въобще не ме интересува инв този ред на мисли ще си го преместя в другия крачка.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 02 фев 2022 11:47

Dust написа:

Жив и здрав да е Стойчо.

Жив и здрав е Стойчо, въпреки, че пожелаваше и ковид да изкарат, ,,но теб, не интересуващият се от българския футбол и нямащ си отбор, кво те боли всичко това, та се пънеш толкова.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 02 фев 2022 11:47

Dust написа:

Жив и здрав да е Стойчо.

Уйне , Стойчо може и да е виновен ,че изброените по горе не стават за нищо , ама договорите не ги ли прави техническия директор ? Или се бъркам нещо?

Върни се в “Левски”