TristaNNN написа:Припоци, я кажете кой е тоя канал, да чуем как ГА бори враговете.
Вече се и обръщат като чуят припок.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TristaNNN написа:Припоци, я кажете кой е тоя канал, да чуем как ГА бори враговете.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ozzimozzi написа:Питай Албена Вулева на форуНа.
Dust написа:Нямам идея, просто в призива за негова подкрепа само това е споделено.
Dust написа:Нямам идея, просто в призива за негова подкрепа само това е споделено.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
1914.1902 написа:Dust написа:Нямам идея, просто в призива за негова подкрепа само това е споделено.
Какъв точно е проблема, че отива на съд? Нали казва истината?!
k20dan4o написа:1914.1902 написа:Dust написа:Нямам идея, просто в призива за негова подкрепа само това е споделено.
Какъв точно е проблема, че отива на съд? Нали казва истината?!
На кой съд...женевския, КАС, в софийския, в ловешкия ли? Къде ще се гледа?
zieek91 написа:Едуард Папазян : ,,, А ако в българския футбол имаше повече професионалисти като Хубчев, щеше да е на друго място. Проблемът на въпросния български футбол очевидно е, че един отбор от квартал с оксиморонно име няма купа от 14 години. Ами вземете се феновете му и отворете една бензиностанция. И без това г@з пикаете толкова време, а цената се качва...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта