Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот шивача » 30 яну 2022 22:21

Развалиха ми вечерта. Уж бяхме Литекс, а сега сме пак сме ЦСКА. Тея от кас що не питат говедата, кои сме и да не плащаме нищо?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2022 22:32

шивача написа:Развалиха ми вечерта. Уж бяхме Литекс, а сега сме пак сме ЦСКА. Тея от кас що не питат говедата, кои сме и да не плащаме нищо?

Остави ти говедата, най-добре е да питат този твой себеподобен. :mrgreen:
CSKA 78 написа:....обаче КАС казват, че сме спортен наследник на ЦСКА! Което е тяхно право да го кажат, понеже разглеждат такива случаи от спортно-юридически характер! И са напълно прави! .....

CSKA 78 написа:....както и на други, които мразят ЦСКА, не им е ясно следното: КАС няма право да се меси в решенията на съда на дадена страна, още повече членка на ЕС!.....
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 яну 2022 22:46

TristaNNN написа:
CSKA 78 написа:....обаче КАС казват, че сме спортен наследник на ЦСКА! Което е тяхно право да го кажат, понеже разглеждат такива случаи от спортно-юридически характер! И са напълно прави! .....

CSKA 78 написа:....както и на други, които мразят ЦСКА, не им е ясно следното: КАС няма право да се меси в решенията на съда на дадена страна, още повече членка на ЕС!.....

И кое според теб си противоречи?! Или дращиш, щото ти е скучно?! Муа-ха-ха!
КАС не могат да се месят в дело по несъстоятелност, и когато става въпрос за обезщетения на дадени ищци! Сега по ясно ли е?! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 яну 2022 22:55

Вашите адвокати толкова са улави, че се притесняват заради някакъв си КАС https://dsport.bg/advokatat-na-cska-ste ... ciata.html
С кой трябва да се споразумяват при положение, че същия не си е потърсил дължимото чрез българския съд?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 яну 2022 23:04

И какво всъщност искаш да ти каже адвоката?! Ако имаше и частица истина в излязлата статия в Спортал, тогава щеше да има информация и на официалния ни сайт!
Между другото, виж първо кой е адвокатът на Бенджелюн! Също можеш да провериш в КАС за това дело и решенията по него, ако го намериш!
От други места научих, че УЕФА е отсъдила в наша полза, а после уж КАС отсъждат в полза на ищеца! Та ако е вярно, тогава кой ще наложи наказанията, след като УЕФА е на наша страна?! Цялата работа започва доста да мирише и миризмата идва от сестрите на един сайт и адвоката на мадам Ба! :o :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 яну 2022 23:43

CSKA 78 написа:.....
КАС не могат да се месят в дело по несъстоятелност, и когато става въпрос за обезщетения на дадени ищци!

Така е, КАС няма думата по никакви въпроси, касаещи трудовите и финансовите правоотношения между лицензираните и регистрирани футболни субекти. КАС на ФИФА е просто куха структура, създадена от говедата, за да се пречи на великия ЦСКА. :!:
Ако имаше и частица истина в излязлата статия в Спортал, тогава щеше да има информация и на официалния ни сайт!
След този смазващ аргумент предлагам да бъдем смирени. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 31 яну 2022 00:07

Или се правиш на тъп, или си си! КАС не се месят в делата по несъстоятелност, както и на ищците в тези дела! В такива дела върховенство имат съдилищата на страните, в които са регистрирани дружествата(фирмите)! ;) :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 яну 2022 01:40

Толкова приказки цял ден , а аз така и не разбрах платихте ли си на господин Хубчев :!: :idea: :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 31 яну 2022 07:23

TristaNNN написа:
CSKA 78 написа:.....
КАС не могат да се месят в дело по несъстоятелност, и когато става въпрос за обезщетения на дадени ищци!

Така е, КАС няма думата по никакви въпроси, касаещи трудовите и финансовите правоотношения между лицензираните и регистрирани футболни субекти. КАС на ФИФА е просто куха структура, създадена от говедата, за да се пречи на великия ЦСКА. :!:
Ако имаше и частица истина в излязлата статия в Спортал, тогава щеше да има информация и на официалния ни сайт!
След този смазващ аргумент предлагам да бъдем смирени. :mrgreen:

Не четеш, а само пишеш.
Ако нямаше нищо, адвокатът ви Трендафил ли беше или карамфил, защо дава изявление, че ръководството ще се опита да не плати ТАЗИ САНКЦИЯ!
Не се "дърли", прибери се в черупката. Я виж, полито вече се примири. Не отрича, само хапе "говедата".

https://sportal.bg/news-2022013018023439712
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 яну 2022 07:47

Dust написа:
peliforewer написа:много ниска топка сте.

Вие барабар с ръководството Ви понеже сте висока топка сега хем сте Литекс, хем ще плащате задължения на фалиралия ЦСКА... тежка е съдбата на пристаналите

Ти също си от пристаналите,от фен на Ганчев сега си адвокат на Левски и Домусчиев.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”