Drunken_Master написа:Thsmith написа:Кой го интересува "благосъстоянието"? Не е лошо, когато ме споменаваш, поне се опирай на нещо, което реално съм казал и от което реално се интересувам.
Ами доколкото си спомням, точните ти думи бяха, че НАТО решили да се намесят в спора Украйна - Русия, за да не се стига до събитията в Югославия от деветдесетте години... Сиреч, цитирал съм те точно.
Голяма грешка си. Никога не съм казвал, че събитията в Югославия ме интересуват до ниво различно от това да се сведе до минимум влиянието на остатъците от Империята на Злото в Европа, или като цяло че не е в полза на никой да съществува такава държава от рода на Югославия.
Ако извадиш поне един мой пост в който аз да се жалвам заради съдбата на някой конкретен индивид/индивиди в която и да е от конфликтните точки, аз ще си ударя задника в тавана.
Смятам, че многократно съм доказал, че нямам скрупули да казвам нещата така както ги виждам и не се нуждая от сърцераздирателни истории, които да облекат казаното в по напарфюмирана форма.