Дрогба предизвика Руни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Дрогба предизвика Руни

Мнениеот battlestar31 » 13 фев 2010 18:13

Дрогба предизвика Руни
13.02.2010 09:56
Искам да бъда най-добрият реализатор в Англия, обяви котдивоарецът, който днес води атаката на Челси срещу Кардиф

Нападателят на Челси Дидие Дрогба отправи сериозно предизвикателство към лидера на Манчестър Юнайтед Уейн Руни и обяви, че иска да завърши сезона като най-добрия голмайстор в Англия.

Руни се намира в страхотна форма в момента и има 23 гола във всички турнири, като 21 от тях са във Висшата лига. Дрогба е с 22 попадения, като 17 пъти успя да вкара в първенството.

Очаква се двамата да бъдат с основно значение в битката за титлата, която се очертава да бъде свирепа, след като лондончани имат засега точка преднина пред Червените дяволи.

„Искам да бъда най-добрият реализатор в Англия. Искам хората да говорят за мен като за Воина Дрогба през този сезон. Отсъствието ми заради Купата на Африка даде аванс на Уейн, но аз мога да го предупредя, а и другите си конкуренти, че ще се боря във всеки мач” заяви котдивоарецът.

Джърмейн Дефоу от Тотнъм е трети в подреждането с 20 гола. След него следват Карлок Тевес – 18 и Дарън Бент – 15.

„Сигурен съм, че борбата между мен и Руни ще бъде страхотна, но целта ми е твърдо да спечеля и да вкарам повече от него. Не мога да кажа, колко трябва да отбележа, но може би ще се наложи да мина границата от 30 попадения, ако искам да го победя. Руни е страхотен нападател и прави невероятен сезон. Това обаче само ме амбицира повече”.

Дрогба дори заяви, че се надява тимът му да постигне требъл през сезона, като изведе Челси до шампионската титла, триумф в Шампионската лига и нова ФА Къп. „Това е амбицията ми, макар че със сигурност няма да бъде лесно. Вярвам, че можем да го постигнем” каза още той.

chelseabg
Контакти:

Re: Дрогба предизвика Руни

Мнениеот chelseabg » 13 фев 2010 18:35

Класа над Рууни е нормално..

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 фев 2010 18:39

Ако не се скатава така както го правеше на турнира Купата на Африка 2010 ще успее.И да вземе да се стегне малко щото му предстои световно ,а отбора на слоновете е в групата на смъртта.

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 13 фев 2010 19:00

Дрогба е гигант :) Ще мине Руни, а дори накрая разликата да е малка в този неофициален ''залог'' месеца буквално загубен в Африка ще си окаже влияние.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 13 фев 2010 19:01

Който иска да предизвиква тоя, да вземе да предизвика някоя маймуна на неговата пенсионерска възраст.
Факта е един, Рууни дига за 4ти пореден път а Дрогба дига калъфката за 4ти пореден път, другите неща са статистика без всякакво значение.
Да ходи да играе в мачаове срещу Кардиф, Рединг, Апоел и не знам кой си и да си вярва че може да стъпи на малкия пръст на рууни.
http://www.starstore.com/acatalog/King_Kong_dlx-15.jpg
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 13 фев 2010 19:27

Според мен Рууни е много по-комплексен играч от Дрогба. Иначе и Дрогба е супер нападател, но Рууни за мен е по-полезен за отбора като цяло.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 13 фев 2010 19:29

Според мен, те двамата в момента са най-добрите нападатели в Англия,кой е по-класен е трудно да се каже,и двмаата имат своите силни черти,ако гледаме КПД-то им,Уейн е доста по-полезен от Дрогба,но пък африканеца го превъзхожда със своя завършващ удар,разбира се това си е мое мнение,не ангажирам никого с него,по-симпатичен ми е Рууни,защото съм пристрастен.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 13 фев 2010 19:30

Руни е с класа над Дрогба според мен.Трофеите доказват и думите ми ;)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 13 фев 2010 20:16

Прав си.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 13 фев 2010 20:19

Дрогба е по-добър според мен и ще изведе Челси към титлата, както и ще стане голмайстор на АПЛ.
Изображение

Върни се в “Челси”