Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Без цензура!

Мнениеот CSKA 78 » 29 яну 2022 22:22

krumeto написа:
CSKA 78 написа:Тръгнах днес да разгледам в Маркета какви нови попълнения имат отборите от Ефбет лигата и ми направи впечатление селекцията на Динамо от Подуене! А най-интересни са Цунами и Уелтон, тези двамата са толкова рЕдко неизвестни, че никой не е успял да ги оцени(или по-скоро са ги оценили за 0 евро)! :lol: :lol:

https://www.transfermarkt.com/tsunami/profil/spieler/639754
https://www.transfermarkt.com/welton/profil/spieler/858213

А малкият колко милки даде за трансфери?
Обикновено, хората малки на ръст са с голям инат и стиснати.
А със свободни агенти как ще гони Лудогорец, не мога да си представя.

ЦСКА ще се сбори с делиормана за титлата с игра!
Обаче ако смяташ, че сте толкова богати и толкова добри, тогава защо ви трябват прийоми, с които решавате мачовете извън терена?! :shock:

ПП Нашите свободни агенти са специално подбрани и спокойно могат да ви скрият топката! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 яну 2022 22:27

CSKA 78 написа:
krumeto написа:
CSKA 78 написа:Тръгнах днес да разгледам в Маркета какви нови попълнения имат отборите от Ефбет лигата и ми направи впечатление селекцията на Динамо от Подуене! А най-интересни са Цунами и Уелтон, тези двамата са толкова рЕдко неизвестни, че никой не е успял да ги оцени(или по-скоро са ги оценили за 0 евро)! :lol: :lol:

https://www.transfermarkt.com/tsunami/profil/spieler/639754
https://www.transfermarkt.com/welton/profil/spieler/858213

А малкият колко милки даде за трансфери?
Обикновено, хората малки на ръст са с голям инат и стиснати.
А със свободни агенти как ще гони Лудогорец, не мога да си представя.

ЦСКА ще се сбори с делиормана за титлата с игра!
Обаче ако смяташ, че сте толкова богати и толкова добри, тогава защо ви трябват прийоми, с които решавате мачовете извън терена?! :shock:

ПП Нашите свободни агенти са специално подбрани и спокойно могат да ви скрият топката! ;)

Кои мачове и как точно са решени извън терена, имаш ли някакви факти, които да са достоверни, за да ни убедиш?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 яну 2022 22:32

1914.1902 написа:
CSKA 78 написа:ЦСКА ще се сбори с делиормана за титлата с игра!

Кои мачове и как точно са решени извън терена, имаш ли някакви факти, които да са достоверни, за да ни убедиш?

Ти като гледам си подуенче, а не делиорманче, та теб какво точно те касае?! :o

ПП Доказателства?! Преди няколко години имаше голям период от време( 2-3 години), в който не беше свирена нито една дузпа срещу Лц!
Има и много други, но трудно ще те убедя, щото ми се виждаш предубеден! :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 яну 2022 22:41

bubka написа:
damyanov1963 написа:
bubka написа:
Kotooshu написа:
bubka написа:Между другото забелязахте ли при контролата на ЦСКА, че руският Динамо също е със сини екипи :lol:. СлучаЕност? Не мисля. Намирам тази връзка между братските комунистически отбори за съвсем естествена.

Ехе, жив е бил човека с петолъчката на челото :)
Бях се притеснил, че след лятото ти е станало нещо, то не беше биене на гъзО у тавана и шампанско всеки ден за фалита на Левски, пази се момче и вземай пример от Митата да си научите родословното дърво кърпачев, лекс, литекс, дпс тире София...

Изображение

Ами аз съм си тук :roll: :roll: . Пиша си от време на време. Може би ме бъркаш с някой. Просто не съм като вашите психично болни фенове, които бълват средно по 30-50 мнения в темата на ден за ЦСКА. Вероятно затова мненията ми са се загубили в множеството крави.

От тебе разбирам, че да си биеш гъзо у тавана и да правиш чикии в очакване противника ти да фалира е израз на цветущо психично здраве :lol:

Аз не съм си "бил гъзо у тавана" :lol: . Колегата ти по-горе нещо ме бърка с някой друг :lol: . Ама ти представяш ли си, че е запомнил някакви неща още от лятото :lol: . Наистина трябва да спрете да живеете в този форум и тази тема и да си намерите някоя приятелка или жена :lol: . В твоя случай някой бабичка :lol: .

Аз от мойта бабичка имам внучета, пожелавам ти и на тебе да си намериш жена и да станете дядо и бабичка.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 яну 2022 22:59

bubka написа:
NOMER14 написа:
bubka написа:Между другото забелязахте ли при контролата на ЦСКА, че руският Динамо също е със сини екипи :lol:. СлучаЕност? Не мисля :lol:. Намирам тази връзка между братските комунистически отбори за съвсем естествена.

Динамо Москва са "бело-сини".
Когато Левски е създаден, не е е имало комунизъм. Учете СИ историята!

Така е. Но ние не говорим за Левски. Този клуб отдавна не съществува. Но между другото си прав. Когато са ви създали сте били червено-жълти. Вероятно бъркам Динамо-тата. Може да са ви боядисали по пример на Букурещкия ви събрат :lol: .

Пак греда - Динамо Букурещ е създаден в една седмица след заличаването на Септември и добавянето му на някакви букви на някаква КЪЩА ли беше или ДОМ. А румънците се наричат "червените кучета".
А през Войната платове със син цвят не се е намирал. Синият цвят като багрило трудно се среща в Природата.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 яну 2022 23:43

CSKA 78 написа:ЦСКА ще се сбори с делиормана за титлата с игра!....

ЦСКА умря, а привържениците му играха на гроба, голи до кръста. ;) ЦСКА-София (София) ще играе с когото има там.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 30 яну 2022 07:10

CSKA 78 написа:
1914.1902 написа:
CSKA 78 написа:ЦСКА ще се сбори с делиормана за титлата с игра!

Ти като гледам си подуенче, а не делиорманче, та теб какво точно те касае?! :o

ПП Доказателства?! Преди няколко години имаше голям период от време( 2-3 години), в който не беше свирена нито една дузпа срещу Лц!
Има и много други, но трудно ще те убедя, щото ми се виждаш предубеден! :lol:

Това за дузпите за доказателство е нищожно, но за оправдание е идеално!
В този период не можехте да влезете в нак. поле на отбора ни.
Ние не сме возили съдии в багажници и никой не е признал, че сме действали по втори начини. Това са прийомина ГНОМА
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 яну 2022 10:57

1914.1902 написа:За такива заплати, които ще получават, да не очакваш Мбапе и Влахович да дойдат?

На Герена заплати не се плащат.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 яну 2022 11:00

damyanov1963 написа:
Kotooshu написа:
bubka написа:Между другото забелязахте ли при контролата на ЦСКА, че руският Динамо също е със сини екипи :lol:. СлучаЕност? Не мисля :lol:. Намирам тази връзка между братските комунистически отбори за съвсем естествена.

Ехе, жив е бил човека с петолъчката на челото :)
Бях се притеснил, че след лятото ти е станало нещо, то не беше биене на гъзО у тавана и шампанско всеки ден за фалита на Левски, пази се момче и вземай пример от Митата да си научите родословното дърво кърпачев, лекс, литекс, дпс тире София...

А един друг па си прай чикии :lol:

Динамов, документирано е, че чикиите се правят в съблекалнята на Левски.Пак уцели гредата.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 30 яну 2022 11:15

Old_death написа:
1914.1902 написа:За такива заплати, които ще получават, да не очакваш Мбапе и Влахович да дойдат?

На Герена заплати не се плащат.

Като не се плащат, тогава каква селекция точно очаквате да направи Левски?! Сами си противоречите. :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”