Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 25 яну 2022 20:39

Mitata написа:
TristaNNN написа:
Mitata написа:
ЦСКА беше в несъстоятелност. Отдавна не е. Даже плати 8 млн. стари дългове. През последните 2-3 години е 90% на самоиздръжка.

To така става, да. Пешо беше умрял, ама вече отдавна е жив. Съмнявам се, че имаш представа какво означава терминът "несъстоятелност" или "обявяване в несъстоятелност", драги припоко.

Припоче, с тези дългове на шията, които не обслужвате от години, всеки един от кредиториторите ви може да заведе дело за несъстоятелност. Ама нали знае, че сте отборът на всички власти, на мафиозо булгаро, та не смее.

Може, да. Ама кредиторите не завеждат нищо, колкото и на бай Ганьо злобния припок да му се иска Левски да изпадне в несъстоятелност и да умре като ЦСКА.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 яну 2022 20:41

Вълчан написа:
Mitata написа:
TristaNNN написа:Никаква изненада. Нравът на припоците е ясен, когато някой ги настъпи по мазола - Ааа, ама говедата това, говедата онова. Бай Ганьо злобният припок!

Ако ЦСКА беше на ваше място с вашите дългове, отдавна да сме в несъстоятелност. Но вас държава и мафия ви дундуркат като малко бебенце.

Вие сте в несъстоятелност отдавна но не ви се признава. Малкият ви е вързал със заеми към собствената си фирма и други институции доста отдавна.Замазват ви очите с проблемите на други клубове но до време.

Ами нямаме си Тиквоний да ни праща спонсори, които да вкарват невръщаеми милиони в клуба, с които да ни издържат. Вие без тези спонсори щяхте да сте много, много на минус, понеже де факто други приходи нямате. Като изключим донорските на "феновете" Финяга, Пълничкия, Тиквоний и други.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 яну 2022 20:46

TristaNNN написа:Може, да. Ама кредиторите не завеждат нищо, колкото и на бай Ганьо злобния припок да му се иска Левски да изпадне в несъстоятелност и да умре като ЦСКА.

Пука ми на черупката дали ще фалирате. Желанието ми е да акцентирам на основната разлика между ЦСКА и вашия любим клуб. И без това ми е пределно ясно, че като отбор на всички власти вас фалит не ви грози. Но по-грозно от фалита е да си отбор на всички власти, да те дундуркат. По-добре фалит, отколкото да си държанка. Фалитът отминава, идват и по-добри времена след него. Срамът от дундуркането остава завинаги.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 яну 2022 20:49

Mitata написа:
Ами нямаме си Тиквоний да ни праща спонсори, които да вкарват невръщаеми милиони в клуба, с които да ни издържат. Вие без тези спонсори щяхте да сте много, много на минус, понеже де факто други приходи нямате. Като изключим донорските на "феновете" Финяга, Пълничкия, Тиквоний и други.

Имахте си Тиквоний, неблагодарен припок такъв, който ви направи лига, вкара в нея уродчето с Тире - рожба на брака между Литекс и Чавдар, набързо ви опрости дългове, без да ви праща спонсори и да си губи времето.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 яну 2022 20:50

Mitata написа:Пука ми на черупката дали ще фалирате... .

Не лъжи, припок! :!:
[offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 яну 2022 20:53

TristaNNN написа:
Mitata написа:

Имахте си Тиквоний, неблагодарен припок такъв, който ви направи лига, вкара в нея уродчето с Тире - рожба на брака между Литекс и Чавдар, набързо ви опрости дългове, без да ви праща спонсори и да си губи времето.

Дай Боже и вас така да ви уредят :!: Никой от нас не искал да правят нова лига, и да прескочим Б група, но без ЦСКА първенството беше скучно и безсмислено :) Дано новия министър на спорта регулира нещата и изкара наяве мизериите и безчинствата на стария и неговото тото :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 яну 2022 21:00

шивача написа:.... Дано новия министър на спорта регулира нещата и изкара наяве мизериите и безчинствата на стария ... :mrgreen:

Дано! Пълна проверка на всички клубове в Ебем ти Лигата, прокуратура да си направи мини хоум офис в БФС и разследване до дупка на измамата ЦКСА-София (София), с копие-преписка до УЕФА, за да види цяла Европа безчинствата на Капо ди Тути Тирета!
[offtopic]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 25 яну 2022 21:34

Говедата меринджеи Гошо Гинчев и Христо Йовов управители на БСТ! Пиян Боби шеф на БФС, а седмокласникът Георги Иванов директор на БФС! Смях! :mrgreen:
Закривай и пълно изчегъртване!!!
Последна промяна от Ozzimozzi на 25 яну 2022 21:36, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 25 яну 2022 21:35

Софиянски 23.01 2022
Връщам ви към темата със спонсорирането от държавата. Факт е, че не беше директна, но дойде след намесата на правителството…

– Не на правителството, а персонално на Борисов. По същия начин той издържаше ЦСКА чрез „Титан”. Това не го забравяйте. Аз съм работил с бюджет от 60-65 млн. за чистотата в София, всеки може да го провери това. Вижте с колко работеше „Титан“ – 160 млн. Кой ги осигуряваше тия средства и „Титан“ как издържаше ЦСКА, откъде?

Левски е отбор на властта!?!?!?
САМО ЛЕВСКИ!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 25 яну 2022 21:44

След като цитира Софиянски, спокойно може да цитираш и Георги Марков! :mrgreen:
Мъъъка, мъка!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”