Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 яну 2022 17:51

pomiqrat написа:5-минутно събитие означава събитието да се случи изобщо или да се случи първо? Залагаш на свободен удар, но преди него има тъч. Залогът ти е губещ или чакаш да изтекат 5 минути, за да се случи нарушение, защото го разбирам да се случи изобщо, а не да е първо.
Да се случи първо в посоченият период.
Има 1 минутка, докато периодът се смени и трябва да се залага в този период.
Но не се гледа отсъждането, тоест, кога е отсъдено положението, а се зачита изпълнението.
Трябва да се внимава, периодите се сменят на и :30, примерно на 0:30, на 1:30, 2:30 и т.н.
Щото ако се цъка тъч+"свободен удар", ако заложиш на тъч след 06:00 мин. в примерно в 5:20, и не успееш да "покриеш" в следващите 10 сек. то залогът за "свободен" направен примерно в 5:31, отива след 7-мата мин. и се получава разминаване.
Е, освен ако 1-вото положение след 6-тата мин. не е тъч, а след 7-мата "свободен", тогава си е мастър-удар от всекъде. :lol:

Имал съм 2-3 подобни случая, ама предпочитам да си покривам, че сърцебиенето не е ок. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 яну 2022 17:59

Най-излизат тъч+"свободен удар" при центъра в началото на мача и на 2-рото полувреме.
На Европейското ги сметнах, от всички мачове, в едва 10-на случая, тоест само в 5 полувремена първото положение в рамките на първите 5 мин. или в 45-44:59 не беше тъч или "свободен"+засада, която също я броят за "свободен".
Късно се усетих, чак на 1/4 финалите взех да играя с малко по сериозни суми, от порядъка на 20-30 до към 50-60 лв.

Ето, сега на Челси - Тотнъм за 1-во положение до 4:59 тъча е 1.61, а "свободният" е 3.65
Мисля да натисна с на тъча с 65 лв.=105 лв и 27 лв. на "свободен удар"=101,25 лв.
Сериозните печалби са след 20-тата мин. когато обикновено тъча е 2.2, а "свободният" от 3.5 нагоре ...
Но трябва да се внимава, да се гледа мача в реално време, ако ще се цъка с 50-60 лв. и нагоре.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 яну 2022 22:20

Аз също пробвах схемата на THE GAME, сърдечно му благодаря за обстоятелствените разяснения кое как е, но не ми се получи. Първият път поцъках с малки залози от по 50 ст. разпределени между тъч и свободен удар, като залагах малко след началото на полувремето в мач, в който и двата отбора се "хапеха". После пробвах на друг мач, но по левче и пак набих 10-15 залога в момент, в който отново имаше преса, борба, агресия и всичко, което предвещава свободен удар или тъч. В един момент играта наистина се успокоява и е редно да се спре, уж уцелих момента, но бях вътре.
Явно всяка подобна схема работи добре предимно при при майстора си, така си го обяснявам и продължавам да си цъкам моята "разработка" с "Над/Под Х голове" на полувремето, а вече спокойно наглея и чакам напомпване на коефициента в течение на второто полувреме. Вероятно всеки трябва да се напъне, да си разработи нещо свое или да модифицира нещо взаимствано, за да мине по своя си път. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 яну 2022 22:35

Факт, ако човек сам не си изработи механизъм, трудно може да влезе в ритъм.
Проблем действително са рестрикциите при част от букитата, но както Цар Поп е посочил, могат да се заобикалят. :mrgreen:

За сега съм далеч от това да играя с чужди данни, но и със своите собствени умножени по 3, се справям.
Долу-горе съм със 7-8 % печалба от както играя сериозно за година и половина.
Тази печалба на 90 % се формира от "схемата" тъч+фаул.
Но сякаш чакам момента в който на БЕТ-а ще им писне от мен ... :mrgreen:
Или поне ще се усетят, че един и същи човек ги муфти в три направления ... :lol:

П.С.

Чемпиъншип-а като цяло са приоритетно 1-Х, Серия А пък са гол-гол, тъй че, не е лошо да се експлоатират, докато вървят така ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 яну 2022 22:49

Камерун - Коморски острови играх схемата със свободни удари и съм на 30+. Червения картон ми прееба първия залог. 0.1 секунда го изпълниха :lol: Пет минути се бавиха да ги еба. После пак се прекарах и реших да мина на правилото на рулетката с двоен залог на предходния, докато се случи :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 яну 2022 22:53

Някой успя ли вече да направи пълно превъртанете покрай първоначалния бонус спорт в Бетано?
Ако да, дали случайно е използвал част от парите от "Бонус спортни залагания", които са 100% бонуса за нов играч в първоначален размер, и дали е успял да ги пооблагороди, докато превърта?
Ако да, какво се случва с увеличения "Бонус спортни залагания" след като се изпълни условието за превъртане?
Или иначе казано - ако докато си играл и докато си бил в процес на превъртане си използвал част от "Бонус спортни залагания" (Например, в депозита ти са останали 50 лева, но правиш залог за 65 лева. Това са 50-те лева последни твои пари и 15 лева пари на Бетано. Така печалбата от залога се разпределя пропорционално между твоя депозит и "Бонус спортни залагания"). Какво се случва след това с набъбналия "Бонус спортни залагания"?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 яну 2022 23:24

Остава ти само печалбата. Бонуса си го прибират.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 яну 2022 11:49

pomiqrat написа:Остава ти само печалбата. Бонуса си го прибират.

Поясни с пример, моля.
[offtopic]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 яну 2022 13:07

TristaNNN написа:
pomiqrat написа:Остава ти само печалбата. Бонуса си го прибират.

Поясни с пример, моля.

Бонусът ми беше 50. Завъртях го нужните пъти. Общата сума, която събрах е 150, и 50-тте лв. бонус автоматично се върнаха при букмейкъра и останах със 100.

pablito
Контакти:

Мнениеот pablito » 25 яну 2022 15:26

Ако все още има хора които не са се регистрирали в новия букмейкър БЕТАНО могат да го направят от тук и да вземат бонус за начало: ТУК

Върни се в “Свободна зона”