Купа на африканските нации (2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на африканските нации (2022)
Заклевам се по-тъп мач не съм гледал. Играят срещу резервите им, с човек повече и не смеят да атакуват 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- insaneboy1
- Контакти:
[Mirror] AFCON stampede: Six dead, fans hospitalised and children crushed in stadium chaos
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Тия островите все пак какъв гол им отпраха на Камерун, красота!
pomiqrat написа:Заклевам се по-тъп мач не съм гледал. Играят срещу резервите им, с човек повече и не смеят да атакуват
Това ако е тъп мач........................ Мача беше перфе, ако нямаше червен за коморите щеше да стане още по
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:pomiqrat написа:Заклевам се по-тъп мач не съм гледал. Играят срещу резервите им, с човек повече и не смеят да атакуват
Това ако е тъп мач........................ Мача беше перфе, ако нямаше червен за коморите щеше да стане още по
Камерунците го бяха играли за под. Пазеха ги да не вкарват
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Едните с тъмно син екип, другите с тъмно зелен!
На третата ракия няма да ги различавам!

На третата ракия няма да ги различавам!
Сенегал и ако сега не може да вкара гол, не знам вече. 

-
- Контакти:
Тая Купа на Африка баси драмата е всеки мач.

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
- KOPScousers
- Контакти:
1914.1902 написа:Сенегал и ако сега не може да вкара гол, не знам вече.
Сенегал са скандални, но въпреки това стигнаха четвъртфинал... Срещу този отбор с два червени картона да не можеш да създадеш смислена атака... Добре, че пичовете от Кабо Верде тръгнаха вабанк, че да се стигне до тая контра двама на един и съответно втория гол. Да разполагаш с играчи като Менди, Кулибали, Сар, Гей и Мане и да имаш подобни затруднения, не ми се струва сериозно.
Да се надяваме, че всичко е наред с вратаря на островитяните, но да си призная доста го храних, че преби Мане. Него също го извадиха няколко минути по-късно, сякаш също имаше сътресение и дано и той да е ОК. Ужасен сблъсък беше това без никакво съмнение и малшанс, че се случи точно с моя човек.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]