Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот rhaegar » 16 яну 2022 19:18

Не, аз също не искам да докараме някой бъдещ талант от някъде си, за да го чакаме 3 години. На този отбор му трябва готова класа, сега. Лукаку трябва(ше) да е такава класа. Ако се махне някой от Рюдигер/Кристенсен, ще трябва да бъде заменен от такава класа. И ни трябва и такъв халф, макар че за момента просто не знам кой ще е той.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 16 яну 2022 20:39

Не мисля че Рюдигер ще се махне. Той не е глупав като Лукаку и знае, че повече пари от Челси може да вземе единствено в Сити, които обаче не са кандидат за подписа му. Разбира се ще държи в напрежение до последно, за да изкопчи колкото се може повече. Кристенсен изглежда като по- вероятен да напусне, защото индикациите от ръководството са, че не държи да го задържа на всяка цена. Тоест, с него няма да има кой знае какви преговори. Тухел се мъчи да налага Сар и се вижда израстване там. Срещу сити не направи някакъв блестящ мач, но не беше и слаб. Като се вземе предвид, че имаме и Чалоба, който също показа сериозно израстване, ще се върнат също и Джеймс и Чилуел, та може да се каже, че няма да има нужда за следващия сезон да се търси спешно класа в защита. Класа трябва в полузащита и нападение (особено много). И то в креативната част на полузащитата.
Сити например доста се пропукват в защита, ако успееш да ги натиснеш. Проблемът там е, че имат такава халфова линия, че е немислимо да ги натиснеш. НИе не можахме, Ливърпул не можа... Не виждам кой отбор може да ги натисне, та да се стигне до слабата им защита. Не знам какво става с Маунт напоследък, но изобщо не виждам надграждане при него, напротив- все по- слаб принос има към играта. Май много рано се помисли за звезда. РЛЧ е ясен- може да остане само като твърда резерва. Не е лош, но едва ли ще си върне формата отпреди контузията. Допускам че ще остане. Зиеш прави втори суперслаб сезон, ще замине нанякъде, стига да има оферта. Пулишич също не ми се вижда много сигурен. Вернер смятам че ще получи още шанс и дори мисля, че заслужава. КХО също трябва да остане- много е млад и има голямо бъдеще. Лукаку по всичко личи, че е пътник. Освен ако не направи някакво чудо до края на кампанията и вкара 20 гола примерно. Тези които не съм споменал- КОвачич, Канте, Жоржиньо и Хаверц, са си сигурни.
... и после внезапно си направих секуро.

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 17 яну 2022 20:34

Точно тоя сезон Сити има много по-добра защита от предишните, така че говорите глупости. Като нищо да повторят 2017/2018 и да чукнат пак 100 точки.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 яну 2022 23:10

Ако не вкараме втори гол, което за момента не се вижда как ще стане, тоя мач сме го гледали и знаем как свършва.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 яну 2022 23:44

rhaegar написа:Ако не вкараме втори гол, което за момента не се вижда как ще стане, тоя мач сме го гледали и знаем как свършва.

И сезона сме гледали - борба за зона ШЛ накрая. Евентуално някоя купа.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 18 яну 2022 23:56

Каквото съм го казал, съм го казал. Само на двама-трима още не им е ясно, че нямаме отбор.
А нещата върват на бойкот и уволнение. Същите играчи, по които някои тук се захласват ще резнат главата на още един треньор.
Вина има и Тухел с този стартов състав.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 яну 2022 00:06

rhaegar написа:Ако не вкараме втори гол, което за момента не се вижда как ще стане, тоя мач сме го гледали и знаем как свършва.

Безброй пъти една и съща простотия. Един и същи мач проведен по един и същ идиотски начин, а до края на сезона бъдете сигурни, че ще се случи още доста пъти. Никаква поука! Нищо добро не ни чака.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 19 яну 2022 11:44

JustChelsea написа:Каквото съм го казал, съм го казал. Само на двама-трима още не им е ясно, че нямаме отбор.
А нещата върват на бойкот и уволнение. Същите играчи, по които някои тук се захласват ще резнат главата на още един треньор.
Вина има и Тухел с този стартов състав.

И за мача със Сити стартовия състав не беше топ. Все по- ясно се вижда, че Тухел започва да прави глупости от инат, с което изпробва нервите на Абрамович. А последния не е от търпеливите.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 яну 2022 13:25

Тухел гони 3 купи. Не му трябва шампионат.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 19 яну 2022 14:29

Само като видиш бързите като светкавица Зиеш, Жоржиньо, Азпи, Алонслоу и Силва(макар че ние е най-добрия) защитник ти става ясно.. Това е половин отбор с футболисти бързи като костенурка, затова и контрите завършват с пас назад.

Върни се в “Челси”