Купа на африканските нации (2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на африканските нации (2022)
Безумни балтии в наказателното, плод на нулевата дисциплина на тия небели индивиди!

100%ови! Втората гарнирана с червен картон. Първата кандидат за приз в категория "От глупав по-глупав"

Да, имаше ги.
Безумно влизане за втората дузпа, първата също си я имаше.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Аз се чудя за първата що изобщо им трябваше да гледат повторения.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
И двете дузпи 100% и изрисувани като за учебник.Ей това му е чара и колорита на този турнир,истинска наслада за окото.
Как да го дава Евроспорт, като излъчват по това време Снукърския мастърс и ски спортове.
За Ринг тв много късно излезе инфо, че ще излъчват. Иначе бих спретнал една игричка.
За Ринг тв много късно излезе инфо, че ще излъчват. Иначе бих спретнал една игричка.
NOMER14 написа:Как да го дава Евроспорт, като излъчват по това време Снукърския мастърс и ски спортове.
Разбираемо, турнири предизвикващи далеч повече интерес от този.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Реално Евроспорт има само 2 канала. А максспорт и диема по 4. Ринг и бтвекшън дефакто са към максовете. Чудят се иначе с какви глупости да пълнят програмите - баскетбол, междузвездни игри(американски сокър). Забравих, че имаме още една спортна телевизия - b1b.