ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

teufel
Контакти:

Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги

Мнениеот teufel » 13 фев 2010 10:21

Италианецът Филипе де Пиерро е новият старши треньор на Ботев, съобщи вчера г-н "Аз нямам нищо общо с Ботев", известен повече като Димитър Христолов.

В четвъртък и петък 46-годишният спец е провел в Италия първите тренировки на странния пловдивски отбор. Де Пиеро няма лиценз "ПРО", затова край Бирената търсят нашенец, който формално да изпълни изискванията на БФС, колкото и опасно да бъде това.

"Играчите ни от есента, скъсали на Арбитраж, ще преподпишат нови договори. Седем от тях са вече в Реджо Калабрия. Не знам дали са платени глобите в БФС, питайте Салерно. Аз нямам нищо общо с Ботев", заяви Христолов.

Той е бил напълно спокоен за бъдещето на клуба, защото аверите му от Ботуша пак гарантирали финансова обезпеченост. Същите бизнесмени, обаче не извадиха и стотинка през есенния дал от шампионата, както е известно.

"Изпълкомът си е Изпълком, не могат да ни извадят от групата. Имаме си лиценз, отговаряме на всички изисквания. Ще картотекираме 25 нови футболисти, не дължим пари на разтрогнали, защото там има едни неприключили дела", допълни Димитър Христолов.

имам гадното натрапчиво чувство че бфс няма да си свършат работата.за лиценза бях убеден че ще кажат че не могат да го прекратят а само да не издадът новия.надеждата ми беше че трябва де се плаща на бившите футболисти за да се картотекират новите,но ето къде била врътката-"не дължим пари на разтрогнали, защото там има едни неприключили дела", допълни Димитър Христолов."и друго ме притеснява.платиха тока, а и тази сбирщина в италия ако е вярно че са се събрали ,все пак си е някакъв разход ,макар и минимален.данеби още когато са били в бфс миналата седмица ,жабите да са получили уверение че ще играят напролет?

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 13 фев 2010 10:28

Делата на тези играчи от есента не са приключили, това са чисто юридически врътки, дето ще ги използва селяка. Но делата на тези от миналата година вече са приключили, а селяка там е осъден да плаща. Така че не би трябвало да може да картотекира нови играчи. Въпроса е какво мислят от БФС и дали ще направят поредния компромис за скункса, съсипвайки Ботев по тозо начин. :evil:

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 13 фев 2010 11:07

Селския пак нямал общо с футбола!

fen4eto_1912
Контакти:

Re: Италианските медии: Ботев се подготвя в Италия, треньорът е

Мнениеот fen4eto_1912 » 13 фев 2010 14:00

Ако се ходи в София понеделник моля пишете на лична да забирам групата и гас кьм Сф :twisted:

fen4eto_1912
Контакти:

Мнениеот fen4eto_1912 » 13 фев 2010 14:01

КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗРИГНЕМ ТА НИЕ СМЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ ПОДЯВОЛИТЕ :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 фев 2010 14:30

sorcererals написа:Делата на тези играчи от есента не са приключили, това са чисто юридически врътки, дето ще ги използва селяка. Но делата на тези от миналата година вече са приключили, а селяка там е осъден да плаща. Така че не би трябвало да може да картотекира нови играчи. Въпроса е какво мислят от БФС и дали ще направят поредния компромис за скункса, съсипвайки Ботев по тозо начин. :evil:

Знаеш ли колко пъти са "осъдени" ЦСКА?Ама си джиткат в А група и си връткат трансферки/картотеки.Така,че ако на това се надявате...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

pipolino
Контакти:

Мнениеот pipolino » 13 фев 2010 16:19

:geek: Стига малодушие , наистина вече е време за действие,или още по-точно като предишната тема - часът удари! Трябва да сме по-единни от всякога и с едно внушително присъствие пред БФС в понеделник да ги принудим ония плъхове в София да се съобразят с желанието на по-голямата и по-качествена част от хората в Пловдив! Вече и децата разбраха,че Ботев е в ръцете на шайка бандити от Италия ,представлявани от един психясал идиот от България.да се вдигнем като един и да си вземем нашия Ботев!Напред Канари!

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 13 фев 2010 16:29

днес няма6е ли сре6та в империала?

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 фев 2010 16:37

lud написа:днес няма6е ли сре6та в империала?

Ходих преди малко - няма никой и никой не се е събирал от сутринта!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 13 фев 2010 16:49

Трябва Бакалов,Бареков и някой от тарторите официално да обявят за такъв протест.Тогава всичко ще е много по-организирано и масово.А ако и те дойдат с нас пред БФС,мисля че думата ни ще се чуе.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Върни се в “Ботев”