Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Направих голяма глупост. Без да искам се отписах като депутат от 8888. Опитах да дам назад, но никакъв шанс. Да очаквам ли нап :д
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
За много години, момчета! Пожелавам ви само зелени цветове покрай залозите (забелязал съм, че познатите залози се оцветяват в зелено или има зелена топчица с черна човчица), всекидневни бонуси от букмейкърите, както и много здраве през новата година! :)
Утре -вдругиден мисля да си направя регистрация в ЕфБет, затова, ако този сайт предлага бонуси тип "Доведи другарче", моля да ми пишете на лично и да ми кажете какво се прави, за да захлеби някой колега, ако има такава възможност в сайта. Примерно, Палмс бет предлагат, или поне преди предлагаха, 10 лева безплатен залог, ако доведеш приятел.
Утре -вдругиден мисля да си направя регистрация в ЕфБет, затова, ако този сайт предлага бонуси тип "Доведи другарче", моля да ми пишете на лично и да ми кажете какво се прави, за да захлеби някой колега, ако има такава възможност в сайта. Примерно, Палмс бет предлагат, или поне преди предлагаха, 10 лева безплатен залог, ако доведеш приятел.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Longjohn написа:Здравейте,
някой знае ли други букмейкъри освен нашите българските , които да приемат българи и да има достъп до тях.
Publicwin.ro
Всеки ден за избрани мачове пускат надути коеф. Много рядко и предимно по специални поводи се случва да има бонуси, които не са обвързани с абсурдни условия за разиграване.
bubka написа:Има едни Melbet, 22bet, които са с една и съща платформа като руския 1Xbet, обаче дали споделят само обща платформа и имат различни собственици, или и на трите собственика им е един и същ не знам. Ако е второто, далеч от тях. Иначе тея трите са букитата с най-богати пазари от всички налични. Има изключително разнообразие там.
Дори да са са с различни собственици... обменят информация за играчите. Не ми позволиха да се регистрирам в Мелбет, понеже съм лимитиран в 1хбет. По същата причина ми занижиха всички коеф. в 22Бет от момента на регистрацията.
Тези компании имат лоша репутация, понеже имат практика да отказват теглене при съмнения за игра на арбитражи, дупки и т.н.
bubka написа:rudiger написа:На някой тук случвало ли му се е след изтичане на валидността на личната карта дадено буки да счете акаунта му за неверифициран и да изиска снимки на новата ЛК преди да позволи теглене?
Ако да – коя е тази бетинг компания?
Да, Палмсбет.
А в Уин-а си теглиш спокойно.
Всъщност Уинбет изиска снимки на новата ЛК преди да позволи теглене.
Ако играя само корнери дали е възможно да ме ограничат?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
THE G.A.M.E
Тия миндили от бет365 спреха в един момент залаганията на тъчове и "свободни' на Хъл - Евертън.
Щех да ги разоря.
Щех да ги разоря.
pomiqrat написа:Ако играя само корнери дали е възможно да ме ограничат?
Мен Палмсбет ме лимитираха точно заради корнери,около две седмици след регистрацията,тъй като линиите им бяха изключително алтернативни - със суми по 20-30-40 лв залагах....и даже не бях излязъл на печалба още при тях,не бях теглил,като ме бамнаха...добре поне че ми позволиха да си изтегля парите,към 120 лева бяха.
Общо взето - от европейски букмейкър може да очакваш лимит винаги и по всяко време,аз затова чакам с нетърпение да отвори Спортингуин,ще има борса там.
mizantrop написа:pomiqrat написа:Ако играя само корнери дали е възможно да ме ограничат?
Мен Палмсбет ме лимитираха точно заради корнери,около две седмици след регистрацията,тъй като линиите им бяха изключително алтернативни - със суми по 20-30-40 лв залагах....и даже не бях излязъл на печалба още при тях,не бях теглил,като ме бамнаха...добре поне че ми позволиха да си изтегля парите,към 120 лева бяха.
Общо взето - от европейски букмейкър може да очакваш лимит винаги и по всяко време,аз затова чакам с нетърпение да отвори Спортингуин,ще има борса там.
Бетано бг започват. Снощи бета много гадно ме прецака. НАК - Айндховен 6 мин продължение. Над под 10 корнера. Имаше 8. Сложих под в 4 мин и изгърмях. Оказа се, че не показват баш в реално време колко са.
Е ти що залагаш на случайности..
Те Бетано 'почват' от три седмици....Спортингуин - от две години...четох интервю с шефа на уин-а,човекът вика още Март миналата година им е одобрено всичко,единствено ''Електронен одит'' към НАП оставало,законовият срок бил една седмица,а вече 10 месеца ги мотаят...изглежда нашите мутри от ефбет,уинбет,палмите не им дават...нищо че дойде уж нова власт.Пуснаха през това време без проблем Божков с 'осмиците',Весела Лечева - със Сезам,алфауина....но за чуждите букмейкъри - дърво.
Те Бетано 'почват' от три седмици....Спортингуин - от две години...четох интервю с шефа на уин-а,човекът вика още Март миналата година им е одобрено всичко,единствено ''Електронен одит'' към НАП оставало,законовият срок бил една седмица,а вече 10 месеца ги мотаят...изглежда нашите мутри от ефбет,уинбет,палмите не им дават...нищо че дойде уж нова власт.Пуснаха през това време без проблем Божков с 'осмиците',Весела Лечева - със Сезам,алфауина....но за чуждите букмейкъри - дърво.
Видя ми се невъзможно 2 корнера за 2 мин :д И на корнери ли търсите дупки? Инак гледам статистиките и като видя, че някой отбор прави по 7 корнера на мач залагам за над 9 корнера. Това с тъчовете никога не съм го срещал за залог. Снощи станах много самоуверен и алчен и без да гледам нищо издумках 100 лв от печалбите си.
-
THE G.A.M.E
19 ч. днес Нотингам - Арсенал, БЕТ365, отиваш на "минути", там има три опции за "първо положение", има минута за минута, тоест примерно 3-та-4-та мин. какво може да е първото положение... Аут, корнер, тъч, "свободен удар" ( тук влизат и засадите ) и дузпа.pomiqrat написа:Това с тъчовете никога не съм го срещал за залог
Аз обаче цъкам в интервала на 5 мин. Залагам на тъч+фаул, а то в около 90 % от случаите е именно такова.
Но трябва много да се внимава, щото практически със залози от по 30 лв. на тъч и 20 на "свободен удар", лесно за 5 минутки можеш да направиш 100 + лв печалба, щото често излизат по 4-5 поредни тъча или фаула, обаче лесно може и да ти отиде печалбата при аут или корнер.
Най добре е да се гледа мача по тв, за да се види, как играят отборите.
Ако има преса от двата отбора, има доста тъчове и фаулове.
Ако само единият натиска а другите не са агресивни и си чакат в защита, това е рискован двубой за подобни залози.