Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2
Ем ето, виж че се изисква. Тъпото парче се е съгласил на интервю, без да съгласува с агента си, или с ПР отдела на клуба, или с баба си ако щеш. Ако беше, щеше да е доста по-контролирано, пълно със стандартни глупости и тая драма нямаше да я има. Пък той как се чувства в тактическата постройка и дали иска да се връща в Интер щеше да си е разговор за вътрешна консумация между него, Тухел и борда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
THE G.A.M.E
Аз все си мисля, че футболните Клубове не са създадени като морално-етични дружества.
Тоест, би трябвало да е все едно какво говорят или правят футболисти, треньори и служители извън стадиона/терена.
Важното е да има положителни резултати. Проблем би било ако действията извън терена/стадиона, съвпаднат със слаби резултати.
Лукаку бил казал 'еди к'во си", ама ни извади в предходният мач ?
Най мразя като почнат събития от типа на - "Аз съм най-важен или по-важен от теб в този Клуб".
Меренето на влияние и заслуги е излишно когато говорим за големият спорт.
Моуриньо страдаше от мегаломания ( ти знаеш ли кой съм аз ) ... Явно и Тухел се мисли за по голям от Челси или резултатите на отбора.
Разбирам Лукаку нищо да не играеше, за да го държиш извън игра.
Ама човека ти вади последният мач, обаче казал нещо, дето не ни кефи и айде - аут.
Сякаш ме в детската градина, дейВа ...
Тоест, би трябвало да е все едно какво говорят или правят футболисти, треньори и служители извън стадиона/терена.
Важното е да има положителни резултати. Проблем би било ако действията извън терена/стадиона, съвпаднат със слаби резултати.
Най мразя като почнат събития от типа на - "Аз съм най-важен или по-важен от теб в този Клуб".
Моуриньо страдаше от мегаломания ( ти знаеш ли кой съм аз ) ... Явно и Тухел се мисли за по голям от Челси или резултатите на отбора.
Ама човека ти вади последният мач, обаче казал нещо, дето не ни кефи и айде - аут.
THE G.A.M.E написа:Аз все си мисля, че футболните Клубове не са създадени като морално-етични дружества.
Тухел нямаше друг избор в случая. Играчите едва ли приемат действията на Лукаку като проблем някакъв, но феновете това ги подлуди и ако беше пуснал Лукаку срещу пулци, щеше да има освирквания цял мач и то от нашите фенове към наш играч. Това щеше да е доста смущаващо за всички. А не дай си боже да паднем и Лукаку да е в игра... Шансът да паднем пък, не беше никак малък, та... Нямаше друго решение в случая. Нещата твърде ескалираха, а днес продължават да ескалират като гледам. Явно Лукаку също си държи на своето и е вирнал нос.
... и после внезапно си направих секуро.
-
THE G.A.M.E
Ама как така нещата продължават да "ескалират" ?
Човека си има договор, привлечен е да бележи голове.
Значи, трябва да е на терена и да се опитва да прави това, за което е купен.
Не знам кой би го освирквал, или плюл, но леко се съмнявам да има подобни неща, ако играе като срещу Вила.
Резултатите на тима са по важни от някакви приказки.
Тоест, нека си говори каквото си поиска ( дори да псува Челси ) ... Ако вкарва по 2 гола на мач, това не би трябвало да е проблем.
Човека си има договор, привлечен е да бележи голове.
Значи, трябва да е на терена и да се опитва да прави това, за което е купен.
Не знам кой би го освирквал, или плюл, но леко се съмнявам да има подобни неща, ако играе като срещу Вила.
Резултатите на тима са по важни от някакви приказки.
Тоест, нека си говори каквото си поиска ( дори да псува Челси ) ... Ако вкарва по 2 гола на мач, това не би трябвало да е проблем.
- KOPScousers
- Контакти:
emerson1leao написа:Единственият правилен изход е разрешаване на конфликта и връщане в отбора на Лукаку. Такъв с неговите качества не се намира за ден два, че да се лишава някой от него с лека ръка...
Спортният директор на Интер не харесва това.
Според него няма никаква разлика в Интер сега с Джеко, спрямо това, което е било с Лукаку, което си е сериозен отговор на безмозъчното интервю на Лукаку. Не виждам как е възможно някой играч да говори така за клуба и мениджъра и да продължава да бъде част от него, че и според Романо няма шанс да бъде продаден нито сега, нито през лятото. Не мога да повярвам, че има хора, според които не е заслужавал наказание от Тухел и изваждане от състава, при положение, че реално изобщо не трябва да бъде връщан в него. Челси кешира Луканката + активира клаузата на Холанд = най-доброто решение, което може да вземат кака Марина и ко.
Иначе за мача какво да говорим - играта ни е ужасна от мача с Тотнъм насам, да не говорим, че още с Нюкасъл бяхме леко колебливи и имаше известни притеснения. Аматьорската грешка на Чалоба и първото гениално отиграване на Салах от няколко седмици насам направиха така, че да поведем стабилно до няма и 30-та мин., но самата игра предвещаваше подобен развой и в крайна сметка е добре, че не загубихме. И един съвет от мен - не се залъгвайте, нито вие, нито ние имаме шансове за титлата. Вижте как Пепо победи Артета и 11-те ли 12-те ли поредни победи, загубих им вече бройката, и ще разберете какво имам предвид. 2 хикса в директните мачове, сега остана да видим кой ще сбърка повече докрая и кой ще вземе среброто... А винаги може да се объркат и още по-сериозно нещата предвид формата на Арсенал и дебнещите Тотнъм.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.

Хубаво го кешира, но на кого? Никой няма да извади пари за него сега, това е ясно. Лятото можем да го продадем с някаква минимална загуба, на теория. На практика в Англия няма кой да го вземе, германците нямат толкова пари, освен да се надявам Юве да сглупят, или ПСЖ да видят в него заместник на Мбапе, lol. И двата варианта са по-скоро в сферата на фантастиката.

-
ChuckNorris
- Контакти:
rhaegar написа:Хубаво го кешира, но на кого?
На най-богатия клуб на света - Нюкасъл
Има само едно решение на този етап и това е Лукаку да се върне в отбора и да има позитивно влияние върху резултатите на клуба. Нужни са добри резултати и всичко ще се забрави. Няма друга рецепта.
Беше задължително оставянето му извън групата - трябва всеки да е наясно, че това беше грешка, която може да коства много на всеки играч, дори да е взет за 100 милиона! Няма как да го пуснеш, щото това му е работата. Няма как да Няма значение какво правят хора в клуба в свободното си време, това е публична работа във време на социални мрежи.
Много голяма грешка на Лукаку, която рано или късно ще го застигне в Челси, ако не се превърне в голова машина.
Беше задължително оставянето му извън групата - трябва всеки да е наясно, че това беше грешка, която може да коства много на всеки играч, дори да е взет за 100 милиона! Няма как да го пуснеш, щото това му е работата. Няма как да Няма значение какво правят хора в клуба в свободното си време, това е публична работа във време на социални мрежи.
Много голяма грешка на Лукаку, която рано или късно ще го застигне в Челси, ако не се превърне в голова машина.
- KOPScousers
- Контакти:
rhaegar написа:Хубаво го кешира, но на кого? Никой няма да извади пари за него сега, това е ясно. Лятото можем да го продадем с някаква минимална загуба, на теория. На практика в Англия няма кой да го вземе, германците нямат толкова пари, освен да се надявам Юве да сглупят, или ПСЖ да видят в него заместник на Мбапе, lol. И двата варианта са по-скоро в сферата на фантастиката.
Сега го пращаш да тренира с отбора до 23 и го отлъчваш като Обамеянг в Арсенал, а лятото го продаваш ако ще и на половин цена. Клуб като Челси не вярвам да не може да понади там колкото е нужно, за да се стигне до 75-милионната клауза на Холанд. Иначе реално няма кой да купи Лукаку на тоя етап, освен ПСЖ. В Англия не е изключено Сити да го поискат, ако не подновят интереса си към английския дънер Хари, защото все още им липсва типична деветка. За Италия съм скептичен - за Интер това явно е затворена страница, по думите на самия играч пък никога няма да играе за друг клуб в Италия, но знае ли човек...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.

ChuckNorris написа:rhaegar написа:Хубаво го кешира, но на кого?
На най-богатия клуб на света - Нюкасъл
Той тва заслужава. Да цъка на село и да мечтае за Мадрид.