Е ти сериозно ли ми сравни нацисти с футбол!?!?!?! :)
Както и да е де! Аз не съм тренирал професионално, но предполагам е като всяка друга работа: като не ти харесва работата, напускаш! В конкретният пример: като не ти харесва да тренираш в 5ч., махаш се! Както казах, треньорът щом е преценил така, така ще бъде! Той ти е супервайзъра! Той ти е шефа! Изпълняваш каквото каже! Като не ти харесва: махаш се!
Проблемът е, че вместо да се махат, те започват да се лигавят на терена и уволняват треньора. Не бяха доволни от Мойс, после от Ван Гаал, после от Моуриньо, после от Оле! Сега започват да недоволстват и от Рангник! Нещо... много става при нас! Всички треньори са аматьори, а в същото време за последните 10 години сме сигурно рекордьори по изхарчени пари за трансфери и за заплати!
Не, не може така! Не са треньорите проблема тук!
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Е махаш се ако нямаш договор. В случая имат и не си тръгват просто така и почват да играят на сечено. Това е всичко.
Нека да не се залъгваме, макар явно това за 5 часа да не е вярно, ако на теб шефа ти каже да идваш в 5 часа на работа, пределно ясно ми е как ще свършиш работата си и какво ще се получи.
Нека да не се залъгваме, макар явно това за 5 часа да не е вярно, ако на теб шефа ти каже да идваш в 5 часа на работа, пределно ясно ми е как ще свършиш работата си и какво ще се получи.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Много ме е яд,че изтървахме Конте....:/
- Scholesy93
- Контакти:
Мен не-стига с дефанзивни тактики. Той Конте с нашите управници и лигли и трудният му характер щеше да е изпушил до 3-4 месеца.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- Scholesy93
- Контакти:
Сити си вървят уверено към поредна титла. Истината е, че след като през 2013 година изгубиха битката за титлата позорно още по средата на сезона, собствениците им се взеха в ръце и решиха, че освен да наливат пари, ще назначат директори , които да имат ясна визия за бъдещето на клуба. И оттам нататък всеки трансфер, всяко треньорско назначение, всеки ход дори и на юношеско ниво е съгласуван с тази визия. Не ми харесва тотално стила им, но поне всеки трансфер е обмислен и отговаря на дългосрочните им планове. Ние от 2013 откъм решения по върховете на клуба сме тоталщета. Нямаме дългосрочни планове, само краткосрочни. И краткосрочният план е топ 4. Дори този сезон-докарваш Роналдо, който вече няма енергия да пресира, докарваш Санчо дето е крило, а по средата на сезона сменяш първоначалния треньор с такъв, който изисква висока преса и не ползва крила. И на всичкото отгоре той е временен треньор, демек лятото ще докараме нов треньор, който тепърва ще анализира и оценява първия състав наново. Радвам се за Роналдо, но Сити очевидно не го искаха на всяка цена това лято и се въздържаха.Сега това лято ще вземат Халанд и битката за титлата следващите няколко години приключва. Ние на лятото ще се чудим как да играем гегенпресен с вече 37 годишен нападател.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
@Thsmith, тяхното "напускане", в случая, би представлявало да поискат трансфер в друг отбор, където няма да тренират в 5ч. сутринта. Ама не искат, а започват директно със сеченото играене. Да, не е ставало въпрос за 5ч., а за 17ч., но на мен идеята ми е, че им трябва дисциплина на тези наши пикльовци! Ако треньорът е преценил, и в 5ч. ще тренират. Друга работа нямат!
Иначе съм съгласен напълно със Скоулси93: Конте вече щеше да бъде бойкотиран, така че стига с него!
Иначе съм съгласен напълно със Скоулси93: Конте вече щеше да бъде бойкотиран, така че стига с него!
За много години, приятели! Здраве, щастие и късмет пожелавам :)
Нека да видим през 2022 ще отлепим ли малко от дъното, на което сме през последните 9 години. Към момента месец след сакването на Олеле промяна никаква. Все същите идиотии виждаме в отбрана, центъра леш, а в нападение разчитаме на 35 и 37 годишни дядовци, които са безспорна класа, но трябва топ свежа кръв. Изглежда няма да успеем с Хааланд, което е огромен проблем.
Рангник не виждам с наличния материал да успее да "спаси" сезонът. Солскяер бе премахнат твърде късно и проблемите са необратими. Единствено може да пипне съставът като премахне туморите - Погба, Марсиал, Лингард, Рашфорд. Следващите трябва да са ненужните Джоунс, Мата, Матич, Байи и Бисака. Под голям въпрос е и Санчо. Огромни поразии направи норвежецът с даване на всякаква сволоч нови контракти. Не знам каква власт има Ралф, но трябва да се започне от някъде.
Виждам, че се опитва да налага Дало и Телеш, но и те нямат нужната класа на бека. Абе, където и да погледнеш, все проблеми. Шоу и Хари след Еврото са неузнаваеми. Извън всякаква кондиция и това реално съвсем закопава всичко. Ние дрои не можем да паркираме автобуса като хората. Положения пред Де Хеа валят постоянно. Онзи ден Бърнли до гола на Скот ни скриха топката. Очаквам ядове срещу вълците утре, което е жалко, защото пред нас конкурентите не спират да се дънят.
Наздраве отново :)
Нека да видим през 2022 ще отлепим ли малко от дъното, на което сме през последните 9 години. Към момента месец след сакването на Олеле промяна никаква. Все същите идиотии виждаме в отбрана, центъра леш, а в нападение разчитаме на 35 и 37 годишни дядовци, които са безспорна класа, но трябва топ свежа кръв. Изглежда няма да успеем с Хааланд, което е огромен проблем.
Рангник не виждам с наличния материал да успее да "спаси" сезонът. Солскяер бе премахнат твърде късно и проблемите са необратими. Единствено може да пипне съставът като премахне туморите - Погба, Марсиал, Лингард, Рашфорд. Следващите трябва да са ненужните Джоунс, Мата, Матич, Байи и Бисака. Под голям въпрос е и Санчо. Огромни поразии направи норвежецът с даване на всякаква сволоч нови контракти. Не знам каква власт има Ралф, но трябва да се започне от някъде.
Виждам, че се опитва да налага Дало и Телеш, но и те нямат нужната класа на бека. Абе, където и да погледнеш, все проблеми. Шоу и Хари след Еврото са неузнаваеми. Извън всякаква кондиция и това реално съвсем закопава всичко. Ние дрои не можем да паркираме автобуса като хората. Положения пред Де Хеа валят постоянно. Онзи ден Бърнли до гола на Скот ни скриха топката. Очаквам ядове срещу вълците утре, което е жалко, защото пред нас конкурентите не спират да се дънят.
Наздраве отново :)
Оп, за много години, Тонка!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
За много години, дяволи!
Главната цел е Топ 4.
В ШЛ с новото правило, ако имаме и късмет може и да достигнем далеч.
Този състав натрупа добър турнирен опит.
"Мистър ШЛ" отново е при нас.
Хер Ралф 2011 можеше и финал да играе, ако не беше Ман Юнайтед.
Така че поводи за оптимизъм има, не е като да няма.
ФА Къп е бонус!
p.s.
Срещу Улвс играем трудно, но все пак успешно.
1:0, 2:1, 1:0 са последните три мача.
Хер Ралф почва да напипва някои неща, така че...
Много ми се иска утре да счупим каръка и да вкараме гол от статично.
Че е срамота да сме единственият отбор без гол от статично положение.
Откакто Мойс напусна рязко смъкнахме головете от статични, а те всъщност за ВЛ винаги са от значение, защото е трудно да вкараш само от свободна игра.
А между другото УХ забелязвам, че често вкарват от статични, което означава че не е толкова от типа играчи, а от указанията на треньора, дали се тренират и пр.
Нито ВГ, нито Моу, нито Оле обърнаха внимание на този компонент, а не е и като да нямаме и ръстови играчи.
Главната цел е Топ 4.
В ШЛ с новото правило, ако имаме и късмет може и да достигнем далеч.
Този състав натрупа добър турнирен опит.
"Мистър ШЛ" отново е при нас.
Хер Ралф 2011 можеше и финал да играе, ако не беше Ман Юнайтед.
Така че поводи за оптимизъм има, не е като да няма.
ФА Къп е бонус!
p.s.
Срещу Улвс играем трудно, но все пак успешно.
1:0, 2:1, 1:0 са последните три мача.
Хер Ралф почва да напипва някои неща, така че...
Много ми се иска утре да счупим каръка и да вкараме гол от статично.
Че е срамота да сме единственият отбор без гол от статично положение.
Откакто Мойс напусна рязко смъкнахме головете от статични, а те всъщност за ВЛ винаги са от значение, защото е трудно да вкараш само от свободна игра.
А между другото УХ забелязвам, че често вкарват от статични, което означава че не е толкова от типа играчи, а от указанията на треньора, дали се тренират и пр.
Нито ВГ, нито Моу, нито Оле обърнаха внимание на този компонент, а не е и като да нямаме и ръстови играчи.
SkyQuest написа: Вчера бихме слабаците Бърнли и сега пак се започнаха големите писания, как се възраждаме, как ставаме зверове, как Роналдо е без спирка, как нам си какво си нам си какво си... И така до мачът с, да кажем, Вълците, където пак се връщаме на ей тези писания сега.
.
Какво да ви кажа... :)