Ванкувър 2010: Хокей на лед, мъже
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- 

Райко Стоянов
- Контакти:
Re: Ванкувър 2010: Хокей на лед, мъже
Хокеят на лед несъмнено ще е най-зрелищната и непредсказуема дисциплина от игрите. На пръв поглед фаворити са домакините и Русия, но това на леда не означава нищо. Много са важни концентрацията, мотивацията, сплотяването на колектива и късмета, защото може да си перфектен пет поредни мача, а на следващия миг разслабленост и... още поне четири години надежди! Аз съм за Русия, която ако играе най-добря си хокей - не може да бъде спряна! Приятно гледане на мачовете на всички!

- 

nastychild
- Контакти:
Rodn1 написа:Имаше нещо че след тази олимпиада Звездите от НХЛ няма да играят на олимпиади.Знаете ли нещо?
Това е наполовина вярно. NHL няма да спре официялно сезона през 2014. Една от причините е, че игрите са в Русия и смятат че логистиката ще е по-трудна. Независимо от това Овечкин вече обяви, че ще участва в Олимпиадата през 2014 независимо дали сезона ще бъде прекратен с което си навлече малко негодуването на фенове и ръководство. Възможно е и други хокеисти да го последват.
Rodn1 написа:Имаше нещо че след тази олимпиада Звездите от НХЛ няма да играят на олимпиади.Знаете ли нещо?
Все още няма подписан договор за следващите олимпиади, така че току виж тази е последната с тях. От МОК обаче ще направят всичко възможно-иначе интересът ще спадне рязко. Според мен, шефовете на НХЛ просто искат да изкрънкат повече пари.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Мерси многоHristokh написа:http://www.iihf.com/channels10/olympics-2010/rosters.html
Мечтая си за Канада-Русия финал!

- 

AnalBreaker
- Контакти:
valdi написа:Мечтая си за Канада-Русия финал!
+1
Това са мега фаворитите на това първенство. Все пак смятам, че Русия може земе златото, защото няма толкова голямо напрежение като при домакините.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
						[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Аз по принцип харесвам финландците, защото играят без излишни изгъзици, ама в домакинска олимпиада няма кой да вземе титлата на канадците.

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Руснаци и латвийци изнесоха най качествена продукция в откриването на мъжкия турнир.Американците играха скучно,а Канада  рутинно 8-0   си взе своето.Но от малкото видяно не виждам кой ще спре кленовите листа и сборная по пътя до финала..Според мен евентуално скандинавците ( финладци и шведи ) могат да окажат съпротива..В Торино се видя че с\у тях трудно се играе.Надявам се да стане добър турнир както се казва по олимпийски!
 си взе своето.Но от малкото видяно не виждам кой ще спре кленовите листа и сборная по пътя до финала..Според мен евентуално скандинавците ( финладци и шведи ) могат да окажат съпротива..В Торино се видя че с\у тях трудно се играе.Надявам се да стане добър турнир както се казва по олимпийски! 

си взе своето.Но от малкото видяно не виждам кой ще спре кленовите листа и сборная по пътя до финала..Според мен евентуално скандинавците ( финладци и шведи ) могат да окажат съпротива..В Торино се видя че с\у тях трудно се играе.Надявам се да стане добър турнир както се казва по олимпийски!
Не мога да разбера защо, на всички ви, играта  на америкаците се е видяла скучна?!? Аз пък, за първи пър ги харесах. От  мача им ясно си пролича, че са си върнали старите схеми на игра. С подобрения. А това почти сигурно ги включва в един от 2та финала. За там сигурни претенденти са и Канада и Финландия. За четвъртата "бройка"  се борят Русия, Швеция,Чехия. Не трябва да забравяме и Словакия. 
Аз ги смятам 7отбора за 3 места. 

На мен, лично, от поне година насам много ми се гледаше финал Канада - Русия. И преди малко повече от месец, гледайки Еврохокей купата, повярвах че има надежда. Биков пак беше намерил разни 18 годишни таланти -този път с огромна височина, телосложение, а същевременно бързи и технични. Снощи за съжаление не ги видях. Но видях познатите стари грешки ...
Всъщност, нека победи най-добрия! И да имаме възможността да се насладим на динамична,технична и оспорвана игра

Аз ги смятам 7отбора за 3 места.

На мен, лично, от поне година насам много ми се гледаше финал Канада - Русия. И преди малко повече от месец, гледайки Еврохокей купата, повярвах че има надежда. Биков пак беше намерил разни 18 годишни таланти -този път с огромна височина, телосложение, а същевременно бързи и технични. Снощи за съжаление не ги видях. Но видях познатите стари грешки ...
Всъщност, нека победи най-добрия! И да имаме възможността да се насладим на динамична,технична и оспорвана игра