rhaegar написа:Боже Господи, какво безумно интервю от Лукаку. Не може да е толкова прост, няма как, невъзможно............
Цялото ли го видя или от фейса прочете?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Боже Господи, какво безумно интервю от Лукаку. Не може да е толкова прост, няма как, невъзможно............
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
JustChelsea написа:Интервюто е отпреди месец, но истината е такава, че търкания има и няма да е само той. Пръснахме 100 млн за търтей. Все още се сещам за Ливърпуул и нас по оста Вернер-Жота. Излязоха и финансовите разчети-назад сме със 146 млн.
язе написа:rhaegar написа:Боже Господи, какво безумно интервю от Лукаку. Не може да е толкова прост, няма как, невъзможно............
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:язе написа:rhaegar написа:Боже Господи, какво безумно интервю от Лукаку. Не може да е толкова прост, няма как, невъзможно............
Видях го и не променя това, което мисля. Да, заглавията са доста пресилени спрямо думите му, но наистина не е времето да се говорят подобни неща пред медиите.
Нито му е работа да коментира системата на игра, още по-малко трябва да говори как ще се върне в Интер докато е в силните си години. Не казваш това, няколко месеца след като си подписал за 5 години с клуба, на който уж си фен и си мечтал да се завърнеш и докажеш.
rhaegar написа:И пак ще питам, какво общо има Марина с играчите, които идват, остават или се махат от клуба? Тя води преговори, но не решава за кого и за какво.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта