Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Надявам се един ден Рим да не решат да предявят претенции към земите ни на Вашата робска основа, която вечно използвате или Източната Римска империя.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
!
pomiqrat написа:Надявам се един ден Рим да не решат да предявят претенции към земите ни на Вашата робска основа, която вечно използвате или Източната Римска империя.
А аз се надявам един ден най-накрая, да спреш да лижеш кадраците на Смит. Досега от 100 негови поста в 99 се съгласяваш с него. Оказа се, че си костовист, антикомунист, русофоб, монархист, на мнение си, че нямало робство и т.н. Ай спри се вече ! Направо жалка история...
П.С.
Между другото, Смит, интересува ме, какво ти е мнението за намесата на Рейгън и Клинтън и съответно ФАЩ в Югославия и бомбардировките, които срутиха цяла Сърбия ? Бяха избити дечица и лекари в Ниш за да се проведе етническо прочистване... Кажи ми, какво общо има НАТО с това, какво се случва в Югославия, при положение, че нито Сърбия е член, нито Босна, нито Хърватия...? Има ли изобщо по-голямо зло от тия боклуци хамериканците ?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Има сърбите.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Re: !
Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Надявам се един ден Рим да не решат да предявят претенции към земите ни на Вашата робска основа, която вечно използвате или Източната Римска империя.
А аз се надявам един ден най-накрая, да спреш да лижеш кадраците на Смит. Досега от 100 негови поста в 99 се съгласяваш с него. Оказа се, че си костовист, антикомунист, русофоб, монархист, на мнение си, че нямало робство и т.н. Ай спри се вече ! Направо жалка история...
П.С.
Между другото, Смит, интересува ме, какво ти е мнението за намесата на Рейгън и Клинтън и съответно ФАЩ в Югославия и бомбардировките, които срутиха цяла Сърбия ? Бяха избити дечица и лекари в Ниш за да се проведе етническо прочистване... Кажи ми, какво общо има НАТО с това, какво се случва в Югославия, при положение, че нито Сърбия е член, нито Босна, нито Хърватия...? Има ли изобщо по-голямо зло от тия боклуци хамериканците ?
Сърбите си получиха това което търсиха, точно от тях почна етническото прочистване с тяхната мания да са най- най в Югославия.
Винаги съм бил на мнение, че НАТО дори закъсняха и действаха много миролюбиво.
Много по-рано трябваше тия гниди да бъдат размазани и имперските им амбиции да бъдат охладени.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Drunken_Master
- Контакти:
ivan56 написа:Много по-рано трябваше тия гниди да бъдат размазани и имперските им амбиции да бъдат охладени.
Не мисля, че в този спор (между бившите югославски републики) имаше крив и прав, просто в един даден момент решиха да водят самостоятелна политика, а НАТО нямаше никаква работа там !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:ivan56 написа:Много по-рано трябваше тия гниди да бъдат размазани и имперските им амбиции да бъдат охладени.
Не мисля, че в този спор (между бившите югославски републики) имаше крив и прав, просто в един даден момент решиха да водят самостоятелна политика, а НАТО нямаше никаква работа там !
Естествено, че нямаше, но ако и НАТО и дружките на сърбите, руснаците, се бяха включили по-рано нямаше да се стигне до тия безмислени избивания на хора, които до преди дни са живяли мирно и тихо по съседски.
Лично мнение, че голяма част от вината си е на самите сърби.
И за мен е безумно през 20 век такива спорове да се решават с войни и убийства.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Надявам се един ден Рим да не решат да предявят претенции към земите ни на Вашата робска основа, която вечно използвате или Източната Римска империя.
П.С.
На грешно място търсиш духове. Ти си обсебения от Смит. На всяка страница му търсиш мнението.
Не знаех, че съм Костовист, но щом казваш. Да, робство няма и това няма как да бъде възприето от трезвомислещ човек. Попитай Смит как пие уискито

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
pomiqrat написа:Да, робство няма и това няма как да бъде възприето от трезвомислещ човек.

П.С.
Нямам представа какви са тези фащове и хамерци или каквото там имаш предвид.
Рейгън действа изключително точно при малките си интервенции в Латиснка америка. Аз винаги съм застъпвал тезата, че навременната намеса струва много по-малко в дългосрочен вариант. Що се отнася до Хлъзгавия Уили, като цяло удари доста камъни, особено в Африка. Намесата в Югославия е леко спорна, но като цяло е в наша полза да няма Югославия.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Хамерци и фащове са САЩ. Заради чиито действия газът подгони $2000/м3. Говорят за предислоциране на войски, ще успокоят цените към 2500.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.