Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот metodito » 30 ное 2021 12:50

pomiqrat написа:Такова нещо не съм си мислел, че мога а видя. Не го знам за какво и откога е, ама съм в потрес
https://www.facebook.com/10001449367709 ... 9934753265

Обикновени прасета, бате.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 ное 2021 14:51

metodito написа:
pomiqrat написа:Такова нещо не съм си мислел, че мога а видя. Не го знам за какво и откога е, ама съм в потрес
https://www.facebook.com/10001449367709 ... 9934753265

Обикновени прасета, бате.

Все пак трябва да има някакви граници
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 ное 2021 21:13

Подобни хора трудно ме изненадват с нещо гнусно. Виж с нещо хубаво могат да ме изненадат. То, ако прасетата и медийните кyрви не са, тоя цирк глобалния нямаше да го има.

Гледах по БНТ някакво интервю с продуцентка на не знам кои новини. Журналистката я пита: "Добре де, не прекалиха ли всички (около катастрофата)?". Оная дри$ла разправя как не забелязвала трагедията в апаратната като е, как била като лекарите... :oops:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 дек 2021 18:08

Медиите, тв и кино не промиват мозъци. 3.21 е най-гнусният момент в живота ми. Педофилия, който харесва момиченца и същевременно харесва да го думкат отзад. Ценности
https://www.youtube.com/watch?v=nDLumk_rQQw
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 дек 2021 17:37

В Щатите масово затворници започнали да заявяват, че са жени... Това във връзка с нещо прието наскоро, че вече можеш да си избираш пола и така ще бъдеш вписан в регистрите.
Ся някои ще кажат - Е, нормално, направили са ги такива колегите им... Тц, тези заявления вървят и с преместване в женски затвор.
Нема емотиконки деЙба ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 дек 2021 08:40

https://www.youtube.com/watch?v=vqI-CUa8Uso
Смешно ли е, жалко ли е или страшно...
Ако си остане там единствено е смешно, ако погледнеш къде бяха и къде се озоваха е жалко. А ако помислиш, че може да дойде тук, си е страшно.
"Лансет", оооо, колко случайно. Флагманът на новата медицина и наука: Bodies with vagina - новговор за "жена".
smh.com.au/national/why-people-are-up-in-arms-about-the-lancet-s-bodies-with-vaginas-cover-20210928-p58vdj.html
Ако на някой му е интересно, то може да хвърли поглед над това видео. Дълго е, но обяснява всичко. Лекторът се казва Юри Безменов, избягал от Съветите в Канада, а впоследствие в САЩ, а видеото е от 80-те:
https://www.youtube.com/watch?v=Y9TviIuXPSE

Ако има все още някой, който изпитва даже и съмнение в човеконенавистната и деструктивната природа на явлението комунизъм, трябва да си посипе главата с пепел!
И ако някой се чуди защо Щатите като държава са на нож с това явление през последните 100-ина години, значи вече е разбрал.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 19 дек 2021 14:06

Чакай малко, аз съм зле с английския, обаче тоя не говорил и против системата в сащ
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 дек 2021 18:53

Warped написа:Чакай малко, аз съм зле с английския, обаче тоя не говорил и против системата в сащ

Не разбрах словореда ти.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

ФАЩ

Мнениеот Drunken_Master » 19 дек 2021 19:55

metodito написа:И ако някой се чуди защо Щатите като държава са на нож с това явление през последните 100-ина години, значи вече е разбрал.

Честно, мислех те за по-умен. Щатите НИКОГА не са били "на нож" с това явление. Така им отърва, понеже трябва да оправдаят ненавистта си към Русия (или СССР все тая), особено след като великият руски войник спаси света от нацизма...
И преди да ми опонираш си отговори на въпроса, кой и защо уби братята Кенеди, които желаят да сложат край на "Студената война", защо Труман сипва атомната бомба над Хирошима и Нагасаки, при положение, че японците отдавна са капитулирали, защо по-голямата част от "ленд-лийза" е след като СССР спира швабите при Сталинград, Курск и Москва... До тогава хамериканците са доста пестеливи от към съпорт... И т.н., и т.н...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: ФАЩ

Мнениеот Thsmith » 19 дек 2021 20:13

Drunken_Master написа:особено след като великият руски войник спаси света от нацизма...
И преди да ми опонираш си отговори на въпроса, кой и защо уби братята Кенеди, които желаят да сложат край на "Студената война", защо Труман сипва атомната бомба над Хирошима и Нагасаки, при положение, че японците отдавна са капитулирали, защо по-голямата част от "ленд-лийза" е след като СССР спира швабите при Сталинград

Хах, забавно.
Великия циганин войник пък постоянно спасява хората от излишните им пари чрез джебчийство : ))))

- Лий Харви
- Защото това е правилното нещо? За да спаси цени животи на собственото си население?
- Спрели те, жалко, че не ги оставят като през WWI война да ги спрат. То не е неблагодарност, а направо наглост си е след като два пъти буквално те измъкват от Пруския ботуш. Един път вече си се предал и държавата ти е практически превзета и раздадена, втория път вероятно щеше да бъде заличена (за доброто на света) и пак рев и тропане по масата.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Свободна зона”