Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси (Новини, Слухове и т.н) vol.2

Мнениеот Santiago Munezz » 17 дек 2021 09:10

Вече съм убеден че има бойкот срещу Тухел и е изпуснал съблекалнята. Не е сериозно просто Евертън е в трагична форма, идват със сбирщайн от резерви колкото да се проведе мача и ни вземат точка.
И всичкия този срив буквално за седмица след мачовете с Лестър и Юве.
Тоя Саул, Маул или какъвто и да е там,защо не сме го пратили обратно в Мадрид?Въобще този професионален футболист ли е?
Въобще става нещо в съблекалнята, познавайки Роман и историята за съжаление Тухел е пътник.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 дек 2021 10:09

Е, бойкот.... Имахме достатъчно положения, доста от които отиграни добре. Ако Пикфорд не беше реагирал на удара на Тиаго в края например и бяхме взели мача, пак ли щеше да е бойкот?

Колкото до махане на Марина, не виждам защо. Тя не решава кой да купим или продадем, тя само се пазари за цени. На теория имаме двама нападатели, купени за близо 200м, ако броим и Каи в това число нещата набъбват. Просто е ужасен малшанс че отсъстват по едно и също време.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 17 дек 2021 10:16

Срамота е да не печелим мачове, в които тотално доминираме и показателите са стряскащи в наша полза. Не знам за вас, но аз си мисля, че зимата внимателно трябва да се огледа пазара за голаджия. Не тежък, като Лукаку, но все пак някой, който да ги вкарва тия положения.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 17 дек 2021 11:16

Тони написа: Не тежък, като Лукаку, но все пак някой, който да ги вкарва тия положения.

да вземем Бабунски тогава
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 17 дек 2021 12:43

Нападател в Ботев Враца е Бабунски.
Иначе отборът е доста зле, в началото на сезона пак допускахме положения за гол, но противниците реализираха много малко.
Сега от половин положение вкарват гол почти всеки път. Ако погледнете пак ситуацията за гола на Евертън, нарушението на Джеймс дойде след толкова абсурдно загубена топка в центъра, че дори и в ЕФбет лига биха се изсмяли. Хаким Зиеш опита да даде дълъг пас и да смени фланга на атаката, но уцели Жоржиньо в гърдите, след което топката рикошира и в Саул, за да стигне до играча на Евертън, който беше фаулиран от Рийс(реакцията на Тухел е показателна и как се е хванал за главата след това отиграване на Зиеш и компания) Краткото видео от ситуацията на линка по-долу.
https://imgur.com/a/h4cH78k
Като цяло, ако има мач в неделя срещу Улвс, то се надявам на победа и по-солидно представяне, но изглежда Хавертц, Лукаку и Вернер са с корона вирус(​Иначе няма никакво обяснение защо бяха извън групата снощи), та вероятността да гледаме старата песен на нов глас е много по-вероятна.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 17 дек 2021 18:26

rhaegar написа:Е, бойкот.... Имахме достатъчно положения, доста от които отиграни добре. Ако Пикфорд не беше реагирал на удара на Тиаго в края например и бяхме взели мача, пак ли щеше да е бойкот?

Колкото до махане на Марина, не виждам защо. Тя не решава кой да купим или продадем, тя само се пазари за цени. На теория имаме двама нападатели, купени за близо 200м, ако броим и Каи в това число нещата набъбват. Просто е ужасен малшанс че отсъстват по едно и също време.

Да кажеш за Вернер, че е централен нападател, ми се вижда несериозно. Аз говорех за такъв. И като такъв имаме единствено Лукаку. Трябва да са поне двама. Дори миналия сезон бяха двама- Ейбрахам и Жиру. И след като продадохме и двамата, трябваше да вземем още един.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 19 дек 2021 16:23

Добре, защо не ни отмениха мача, като и ние сме го закъсали?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 дек 2021 16:54

Подали сме молба, която лигата естествено е отказала.

Аз друго не разбирам, защо не качим някой от юношите поне за резерва? Двама вратари и като цяло един по-малко на пейката? Защо?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 19 дек 2021 17:04

rhaegar написа:Подали сме молба, която лигата естествено е отказала.

Аз друго не разбирам, защо не качим някой от юношите поне за резерва? Двама вратари и като цяло един по-малко на пейката? Защо?

И сега влиза Саул и си е.а майката.
Чудесно направо!

Върни се в “Челси”