Висша лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Висша лига (2021/2022)

Мнениеот 1914.1902 » 16 дек 2021 18:39

Хаосът, причинен от новозаразени футболисти и служители в клубовете от Премиър лийг, придобива все по-сериозни мащаби, което рефлектира в непрекъснато увеличаващия се брой отложени мачове. В рамките на седмица вече четири срещи бяха отменени, като само днес това се случи с два двубоя. Кризата става все по-сериозна, а правопропорционално с това се увеличават и призивите за прекъсване на първенството.

По-рано днес се лансира идеята за отлагане на целия следващ кръг. Според ESPN обаче няколко клуба вече притискат Висшата лига и Футболната асоциация на Англия за по-сериозна пауза. Според тях всички мачове, които трябва да се изиграят до края на 2021 година, трябва да се отложат, а футболът да рестартира в уикенда на 8-9 януари 2022-ра, в случай че условията позволяват. Според идеята тогава трябва да се изиграят мачовете от третия кръг на ФА Къп, които по традиция се провеждат веднага след Нова година. Битката в Премиър лийг пък трябва да бъде подновена на 15 януари.

За момента от Висшата лига твърдят, че прекъсване няма да има и всички двубои, където условията са налице, ще се проведат по програма.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 дек 2021 18:54

Ами да спрат да се тестват и няма да разбират, че са "болни" от това толкова тежко заболяване и всичко ще върви спокойно. Магарета!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 дек 2021 22:20

Да прекратяват първенството и да връчат титлата на Сити. Ще има много сърдечни проблеми. Ако спрат първенството отборите ще имат големи проблеми в ШЛ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 дек 2021 22:20

Айде, още 4 мача отложени... :@
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2021 23:27

Тоя Саул е баси безполезника, waste of space.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 дек 2021 23:52

rhaegar написа:Тоя Саул е баси безполезника, waste of space.

Не е ли под наем?
Като се сетя какъв рев беше в нашата секция, че не скочихме за него лятото :)
... както и за Тимо Велики преди това :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 дек 2021 23:54

Челси много зациклиха напоследък.Там просто няма качеството в състава, което го има при Ливърпул и Сити и е нормално.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 дек 2021 23:58

Red_Neck написа:
rhaegar написа:Тоя Саул е баси безполезника, waste of space.

Не е ли под наем?
Като се сетя какъв рев беше в нашата секция, че не скочихме за него лятото :)
... както и за Тимо Велики преди това :)

За щастие е под наем.

Аз по принцип не съм голям фен на Боби Борисов, но оня ден каза нещо правилно. Челси не изпада в криза, а по-скоро загубата на необичайната ефективност го сваля на реалното му ниво. По-добър отбор от преследващите го и най-вероятно ще завърши на трето място без особени грижи, но далеч от класата, широчината в състава и постоянството на Сити и Ливърпул.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 дек 2021 00:04

След измъчените победи миналата седмица се очакваше, че някой ще глътне вода в този кръг.
Челси сякаш изпаднаха в нещо като "творческа криза" в последно време.
Предстоят интересни дни за тях(преди дербито с Ливърпул), защото идват гостувания на Улвс, Вила и домакинство на Брайтън.

Конкуренцията от своя страна:
Ливърпул - гостуване на Тотнъм, домакинство на Лийдс и гостуване на Лестър.
Сити - гостуване на Нюкасъл, домакинство на Лестър и гостуване на Брентфорд.
Както се казва топката е в полето на Гражданите и ако вземат 9/9, мисля че ще увеличат напрежението върху преследвачите, които хем имат тежка програма, хем и мач помежду си.

Аз лично прогнозирам:
Ман Сити - 7 или 9 точки
Ливърпул - максимум 7 точки(не виждам 6 точки от Тотнъм и Лестър, особено срещу Конте който имаше и дълга почивка и тези 8 поредни победи във всички турнири за Ливърпул... твърдо 1Х)
Челси - максимум 7 точки(не виждам 6 точки от Улвс и Вила, особено срещу Джерард който и в момента е адски надъхан)

Там просто няма качеството в състава, което го има при Ливърпул

От т.нар. резерви на Челси може да се оформи доста солидна 11-ка, докато резервите на Ливърпул са средно ниво като цяло.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 17 дек 2021 00:24

bubka написа:
kingofpop написа:
bubka написа:Чепо е неудачник и слабак, факт, тук две мнения няма. Дори и Гонзо вече щеше да е спечелил поне една ШЛ за това време.

а как така печели на ходом "най-силното първенство" почти всяка година :О щото няма кво да се лъжем, през сезон става шампион още по Коледа :О

Попе, откакто махнаха емотиконките, ти е трудно да изразяваш себе си. Губи ти се поне 50% от количеството на мненията. Спокойно, качеството им си остава пак същото, демек нула.

Ако ви притеснява Гонзо, ще го сменим с Ники Митов Жадното. Все тая. Пак щеше да е взел някоя ШЛ.

Между другото всичките Пеп сектанти, що си мислите, че ако за същото време Сити беше воден от някой от настоящите топ 10 треньори(личният ви топ 10), при ПОНЕ 6-7 от тях, Сити нямаше да е спечелил горе долу същия (+- някое кока кола тенеке) титли и купи в Англия. Разликата каква щеше да бъде всички я знаем - който и да е било друг треньор, вече щеше да има измежду 1 до 3-4, а може и повече ШЛ.

Нещо не ми отговори на въпроса.....как така печели най-силното първенство на ходом по Коледа почти всеки сезон след като е толкова некадърен :О гледам се изявяваш като голям футболен разбирач и ми стана интересно :O
Последна промяна от kingofpop на 17 дек 2021 00:27, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”