ПОМОЩ ЗА СВЕТИН ВАЛЕНТИН !!! :))

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: ПОМОЩ ЗА СВЕТИН ВАЛЕНТИН !!! :))

Мнениеот _RoKi_ » 13 фев 2010 01:02

Бижутера написа:
_RoKi_ написа:Бижутер,я виж кой води "Специално" :lol:

петя кузева...[offtopic]ше й скина трътката ако ми падне[/offtopic]... :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: Само да те чуе алоха-та 8-) :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 фев 2010 01:34

To няма нужда Алохата да го чува, аз мога да го бъзикна също, ама то какво да ти кажа, бива бива да няма вкус, ама чак пък толкова....Даже вече не ми е приятно да се гъбаркам с него :? :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 фев 2010 09:53

MORSKI написа:To няма нужда Алохата да го чува, аз мога да го бъзикна също, ама то какво да ти кажа, бива бива да няма вкус, ама чак пък толкова....Даже вече не ми е приятно да се гъбаркам с него :? :mrgreen:

ти па се едно си виждал по-хубава та ми се прайш на интересен.... :lol: кой знае и ти кви скубляци аресваш :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 фев 2010 10:26

MORSKI написа:To няма нужда Алохата да го чува, аз мога да го бъзикна също, ама то какво да ти кажа, бива бива да няма вкус, ама чак пък толкова....Даже вече не ми е приятно да се гъбаркам с него :? :mrgreen:

Дам,и все повече клоня към мисълта,че Бижутера е преживял тежка любовна раздяла и от тогава вкуса му към жените е спаднал или нарушил драстично :? 8-)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 фев 2010 10:47

_RoKi_ написа:

Дам,и все повече клоня към мисълта,че Бижутера е преживял тежка любовна раздяла и от тогава вкуса му към жените е спаднал или нарушил драстично :? 8-)

а искаш ли твоя вкус към всичко, което може да се помирише да изчезне? :twisted: :twisted: 8-)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 13 фев 2010 12:16

Ахахахаа аз за Петя Кузева гащи не свалям....Вие искате да я (бете :lol: :lol: Не ,че си търся модели или само някакви неземни красоти..........Харесвам тази,която е една съвсем естествено красива жена ..А Кузева има бенки,мустаци,брадавици,целолит ииииии супер многооо грим !!! Второ - беше с кафява коса (естествения ѝ цвят ) ,след това с руса ,след това черна --- ееееее стига де,не бъди бояджийка :lol: :lol: Както си създадена - така си най-хубава ;)
Такааа чееееееее съм ТОТАЛНО ВЪЗМУТЕН ОТ БИЖУТЕРА !!!!
И както казах,просто някои харесват да лапат бенки,да засмукват мустачки , да лижат брадавици по време на целуване уста в уста (или при полов акт ) ;) Айдее стига толкова биология :lol: :P 8-)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 фев 2010 15:48

Бижутера написа:

ти па се едно си виждал по-хубава та ми се прайш на интересен.... :lol: кой знае и ти кви скубляци аресваш :lol:

хахахах в пъти по-красиви жени от кикипръча Кузева :roll: Ти не си добре, честно :lol: Да харесьваш бенката на Кузева- оле мале :shock:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 фев 2010 17:26

Бижутера написа:
_RoKi_ написа:
MORSKI написа:To няма нужда Алохата да го чува, аз мога да го бъзикна също, ама то какво да ти кажа, бива бива да няма вкус, ама чак пък толкова....Даже вече не ми е приятно да се гъбаркам с него :mrgreen:

а искаш ли твоя вкус към всичко, което може да се помирише да изчезне? :twisted: 8-)

Аууууууууууу,недей,че ме уплаши :lol: :lol: :twisted: По-добре пази си силите за Пепито Кузева :geek: :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 фев 2010 22:43

този алоха е некъв злобно зомбиран тип....не може кратуната му да проумее че аз петя кузева не я харесвам, но подчертавам, че е по-сексапилна от иванович...дано сега ме разбере :x
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 фев 2010 23:04

Бижутера написа:този алоха е некъв злобно зомбиран тип....не може кратуната му да проумее че аз петя кузева не я харесвам, но подчертавам, че е по-сексапилна от иванович...дано сега ме разбере :x

Дано сега пък разбереш, че нямаш никакъв, подчертавам никакъв вкус щом смяташ, че бенката на Кузлини е по-сексапилна от Ана :lol: :o :shock:

Върни се в “Свободна зона”