Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот pomiqrat » 05 дек 2021 20:22

Няма такава екстра кредит.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 дек 2021 12:07

mizantrop написа:За тези от вас,които търсят СТОЙНОСТ в някой пазар мога да препоръчам маркета КРАЕН ИЗХОД И МУЛТИГОЛОВЕ...има го в спортните платформи на Уинбет,8888,Сезам и Алфауин (щото те са едни и същи).
Който може да смята ще разбере за какво става въпрос.
Също много интересен маркет има за под/над голове отделно в първо и второ полуреме....но той оцеля само в алфауин...засега.Сезам,''осмиците'' го спряха.
Каква е тази благинка в 8888?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 дек 2021 21:29

pomiqrat написа:Заложих. Спечелих и бонусът изчезна. Само веднъж ли трябва да го завъртиш?

Хм, това, което разказваш, нещо не се връзва ...
Ако депозираш 100 лева твоя пара и приемеш 100 лева бонус в бет365 (така беше преди няколко месеца, когато се регистрирах там), ще ти дадат стоте лева бонус, след като направиш квалифицирани залози на тази стойност (100 лева, колкото е бонусът, който си приел). НО при определени условия за квалифициращ залог, по спомен - минимум 1.5 коефициент за единично събитие или минимум 1.3 за колонка (минимум 2 мача).
Ама може и нещо да се е объркало, я разкажи по-подробно, за да разнищим казуса.
Аз откакто се научих да залагам онлайн, започнах да си говоря и с познати по тази тема и чувам всякакви странности.
Двама приятели, например, един ден били решили да си направят размазващ футболен уикенд с много бира и цял следобед поредни футболни драми. Речено-сторено, цъкнали си нови профили в Бет365 с по 100 кинта, приели бонус 100% и последвали няколко часа в мощно залагане и биропиене. Превъртяли там стоте лева, но бонус не бил начислен. Звъннали (или писали, не помня) на Бет365 и операторът им казал, че няма да им дадат никакъв бонус, щото има съмнение за измама, понеже жулели интензивно и от един и същи IP адрес. :)))))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 дек 2021 17:30

В тяхно право са си.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 дек 2021 20:59

Много дразнещо, че няма корнери за А група.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 13 дек 2021 20:02

Пробвате ли се в безплатната игра с точни резултат на 8888....вчера съм уцелил 2 от 3-те резултата.Берое - Левски 1-1,Сасуоло - Лацио 2-1,а на Реал М - Атлетико М съм сложил 2-1,той завърши 2-0...то това е почти като да играеш 5 от 35...
В събота вечер пък безмалко да хвана една дупка на баскет - ЛА Клипърс - Орландо,сложих хендикап - 2,5 на 1,60 коеф.,после на живо за двойка плюс 6,5 на 2,40.....десетина секунди преди края резултата беше 104 - 104,Клипърс атакуваха и вкараха двойка,завърши 106 на 104....беше логично да търсят двуточков кош де,защото изпуснеха ли триточков опит,ония щяха да направят контраатака и да ги бият....жалко,ако бяха победили с 3,4,5 или 6 точки разлика - скачаха в дупката.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 14 дек 2021 19:21

Как да им вярва човек на ''промяната''......
https://betinbulgaria.com/5032/

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 дек 2021 11:11

Играта на 8888 с точните резултати наистина е тегава, аз също имам един единствен път в който познах 2 от 3 мача, обикновено съм 0/3, ама то трябва да удариш и трите. Тая на Палмс (по два мача, познат знак носи 1т., познат резултат дава 4т.) е по-лека - пускат я за срок от около 30-40 дни и в края на промоцията се смята класирането. Дотук, след изминалите досега кръгове на играта, си захлебвам по 5 или 10 кинта чиста пара в депозита. Миналата седмица даже ми върза като уцелих и двата точни резултата за деня и изкярих 5 лева безплатен залог, според правилата.
[offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 15 дек 2021 16:01

На палмите трябва да правиш оборот май,за да участваш,пък аз съм лимитиран там....Веднъж бях нацепил в тяхна безплатна игра с точен резултат мача АЕК Ларнака - Левски 3-0 и ми дадоха 50 лв безплатен залог.Бях единствения познал,и то по случайност,щото като поставях резултата мислех че става въпрос за АЕК Атина...хаха.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 дек 2021 10:24

Не би трябвало да има условие за оборот, играта се води безплатна. Разцъкай там менюто с промоции на сайта на Палмс, има я и на главната страница.
[offtopic]

Върни се в “Свободна зона”