Ponko написа:Уест Хям е бати тотоджийския отбор бият Челси и Ливърпул и после не могат да бият Бърнли... английският Славия...
Откакто влязоха във Висшата лига Бърнли е най-трудният отбор за побеждаване, дори и тази година.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ponko написа:Уест Хям е бати тотоджийския отбор бият Челси и Ливърпул и после не могат да бият Бърнли... английският Славия...
plmar написа:
Сетих се. Варчев дръпна Глушков, а Варчева дръпна братовчедка ми във Варна. И станахте шампиони... А Глушков се пробва във Финикс след това.
NOMER14 написа:plmar написа:
Сетих се. Варчев дръпна Глушков, а Варчева дръпна братовчедка ми във Варна. И станахте шампиони... А Глушков се пробва във Финикс след това.
Не станахме шампиони, Академик Вн станаха, щото последния мач Левски падна от червените. Левскар съм!
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
THE G.A.M.E написа:Здрави, прави и кУрави хора им е забранено да играят футбол, щото нЕкъв "тест" показал нещо си... Щеше да е смешно, ако не беше жалко.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
THE G.A.M.E написа:Добре, че нямаше 'тестове" при години, че някои сезони можеше въобще да не завършат.
Като се сетя какви грипни вълни имаше ...
Здрави, прави и кУрави хора им е забранено да играят футбол, щото нЕкъв "тест" показал нещо си... Щеше да е смешно, ако не беше жалко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта