Тасевски аут до края на сезона.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hgfgvh
Контакти:

Re: Тасевски аут до края на сезона.

Мнениеот hgfgvh » 12 фев 2010 23:44

SAMP написа:
UltraBlue написа:
Parmalat написа:Ами жалко за контузията ...дано се оправа бързо че много бой ще ядете този полу-сезон от Литекс,ЦСКА,Локо Сф,Локо Пд,Черно Море,Черноморец,Славия,Миньор Пк 8-) ;)

Ихиииии... че ние ще успеем ли да бием някого :roll:

Абе мани го тва малко комплексарче :evil:
Въобще не му обръщайте внимание.

Много неприятно, добре е че са коленните, не е много добре, но не е толкова за дълго възстановяването.Да се надяваме, че Кривия ще върши работа, все на нас тоя карък.Аз разбрах, че е от ритане контузията, то и онзи ден ония балтии са ги наритали и днес пак, не знам, уж контроли пък контузени играчи...Дарко скорошно оправяне с теб сме всички.A ти моето момче си гледай отбора и не коментирай Левски, ние дали ще паднем или не, ще се види.Ако бием всички без Дарко какво ще кажеш тогава?

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 12 фев 2010 23:49

СПЕШНО
Гонзо да търси кодиционен треньор :!: :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 фев 2010 00:00

Много лоша новина,най-важният ни играч се контузи :roll: 8-)

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 13 фев 2010 00:04

В нашия отбор има една дузина футболисти за продаване,така че гонзо да не му мусли много а да накара батков да изкара 2-3милиона да закърпите полужението :) това за майтап,а относно тасевски за мен е най добрия ви играч и много ще тежи неговото отсъствие. Сега като ви бием и пак ще викате че сте играли без най добрите си играчи :)

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 13 фев 2010 00:21

Честно казано, за мен лично, контузията на Дарко не е чак такъв проблем. На неговия пост имаме двама отлични за нашите стандати футболисти Кривия и Седрик, а да не забравяме и Бижутера.
Все пак дано се възстанови бързо и да се завърне още по-добър.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 фев 2010 00:41

Това се случва нарочно, заради напълно погрешната политика, която води Левски. Всичко си има закономерности и продължават контузиите на малкото останали ключови играчи.
Докато едните са преяли от футболисти и се чудят, къде да ги дянат, бедните църковни мишки от Левски сега ще викат футболисти от младежите или дублиращия отбор. Чудя се толкова ли наистина Левски е свършил парите, че да продаваме ключови играчи и да нямаме по двама равностойни футболисти на различните постове.
Тъпотия отвсякъде.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 фев 2010 07:22

"Левски" разполагаше с най-добрия лекарски щаб. Какво се е случило междувременно екипа? И при Кокала нямаше такива контузии. Всичко започна от Ратко и неговите "допълнителни тренировки". Най-нормалното е ако си претоварил мускулите и те накарат да ги натовариш веднага след това, да се получи контузия. Ех, този Ратко! :roll:

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 фев 2010 08:02

Контузията е станала в игрова обстановка.Какво общо имат тук Достанич,лекарския екип и т.н.,и т.н.?И Кривия,и Йовов могат да го заместят.Титулярният състав хептен се избистри.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 фев 2010 08:11

deepblue1963 написа:Контузията е станала в игрова обстановка.Какво общо имат тук Достанич,лекарския екип и т.н.,и т.н.?И Кривия,и Йовов могат да го заместят.Титулярният състав хептен се избистри.

Ми Георги Петков до последно не бе напълно възстановен, какво е състоянието на Гаджев не се знае. Това, че участва в мачовете на отбора засега нищо не говори. Като почнат натоварванията в първенството и контузията му не се възобнови значи всичко е ок с него. Дарко игра цял пролетен полусезон с контузия. Включването му в мача с Вилереал беше голям и неоправдан риск. Жо и Зе също имаха проблеми и това, че украинците върнаха Зе не беше случайно. За Ратко казах: не може да натоварваш вече натоварен мускул. Нужно е време за отпускане на напрежението иначе се получава като прекалено дърпане на ластик. По едно време се къса. Докато ако го отпуснеш и после отново го дръпнеш няма опасност от скъсване. Не е нужно да си професор по анатомия и физиология, за да предположиш, че има опасност от контузия по този начин.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 фев 2010 08:53

Като чета нашия форум(тактики,методики,схеми,състави,характеристики на играчи и др.),имам чувството,че 70% от ст.треньорите и поне 50% от кондиционните треньори от А група са тука "под прикритие".Даже си мисля,че почвам да "разпознавам" Херо,Илиев,Стоилов,Грозданов... :lol: :lol: :lol:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”