kingofpop написа:Сериозно ли и 4 те фаворита спечелиха с дузпа ?
Дузпите за Манчо и Пуул бяха леки, гледах им мачовете. Другите не ги знам!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Сериозно ли и 4 те фаворита спечелиха с дузпа ?
NOMER14 написа:plmar написа:
В тая игра без цветнокожи могат само Цървена Звезда и май Жалгирис.
Мда, Жалгирис със Сабонис съм ги гледал във Варна преди 36 години за 50 стотинки.
kingofpop написа:Red_Neck написа:Абрама днес да не е гледал мача от ВАР стаята? ;)
Добре не те ли е срам поне малко, най мразя безсрамни хора :Д на вас по-миналия сезон се сещам поне за 6-7 мача спечелени с несъществуващи дузпи, когато Мане сигурно 3 пъти си изпроси със симулации след 85 мн :Д Верно, че щеше да станете шампиони и без съдийското бутане в онзи сезон, но поне мене щеше да ми е неудобно да изтъквам съдиите на твое място.
plmar написа:NOMER14 написа:plmar написа:
В тая игра без цветнокожи могат само Цървена Звезда и май Жалгирис.
Мда, Жалгирис със Сабонис съм ги гледал във Варна преди 36 години за 50 стотинки.
Да не бъркаш, преди 36 години в Ботевград аз гледах мач между СССР1 и 2 с участието на Сабонис.
Red_Neck написа:kingofpop написа:Red_Neck написа:Абрама днес да не е гледал мача от ВАР стаята? ;)
Добре не те ли е срам поне малко, най мразя безсрамни хора :Д на вас по-миналия сезон се сещам поне за 6-7 мача спечелени с несъществуващи дузпи, когато Мане сигурно 3 пъти си изпроси със симулации след 85 мн :Д Верно, че щеше да станете шампиони и без съдийското бутане в онзи сезон, но поне мене щеше да ми е неудобно да изтъквам съдиите на твое място.
Попе, това сезонът, когато едни клетници се подреждаха по 3 минути на корнер ли беше или следващият? :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:Скандално...
Къде е червения картон Рюдигер, къде е жълтия, и възможно после втори за Хаверц...
Когато гледам мач от острова винаги съдиите са п******.
Късмет, че Фио и Салернитана не бяха интересни, а и германците
1914.1902 написа:Искам да видя списък на тези дузпи след 85-а минута за Ливърпул, защото нямам спомен .....''6-7 мача спечелени с несъществуващи дузпи, когато Мане сигурно 3 пъти си изпроси със симулации след 85 мн''....
Явно гледаме различни мачове.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта