Предвид, че днес е твърде вероятно Барса, Виляреал, че и Севиля да напуснат турнира, наистина щеше да е някак ненормално от 5 испански отбора да се класира само 1 за елиминациите. Това донякъде обяснява класирането на Чоловците. Мисля си, че Виляреал и Емери са твърде големи пъпеши, че да избегнат поражението в Бергамо, а Барса трябва да пали свещи Бела Гутман да е играл мача на Бенфика X2 от оня свят, че иначе лошо. При Севиля схемата е ясна - безславно отпадане от ШЛ и титла в ЛЕ през Май.
ПП. Най-жалкото е, че Ибра не вкара гол, за да стане най-възрастният реализатор в ШЛ, но дано догодина да получи един последен шанс да го направи в някоя по-лека група.
Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Шампионска лига (2021/2022)
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:ПП. Най-жалкото е, че Ибра не вкара гол, за да стане най-възрастният реализатор в ШЛ, но дано догодина да получи един последен шанс да го направи в някоя по-лека група.
Дано никога повече да не вкара. В момента рекорда се държи от един от най-любимите ми футболисти. Един гол снощи щеше да е незаслужен на фона на показаното така или иначе.
- Los Che
- Контакти:
Коментаторите на Movistar са били нападнати от фенове на Порто по време на мача.
Фен се вмъкнал в кабината на испанската ТВ.
Jose Sanchís, Álvaro Benito и Gustavo López трябвало да прекъснат коментара си по време на мача.
В mundodeportivo
[center]Ser o no ser para el Barça[/center]
Заглавието не означава, че задниците са оцапали гащите а правят алюзия с известен цитат на още по-известен фен на Stratford Town Football Club
[center]To be or not to be for Barça[/center]
в.Спорт смята , че отпадането от ШЛ и продължаването в ЛЕ е шанс на Барса за Купа тоз сезон.
Циганина в миг на блаженство
[rimg]https://estaticos-cdn.sport.es/clip/151af55b-dc32-4309-80bb-db0d2e9fb722_media-libre-aspect-ratio_default_0.jpg[/rimg]
Забелязахте ли : този път Чоло не побягна веднага към съблекалнята. Явно го прави само когато треньора на противника бърза да му се извини след мача.
Фен се вмъкнал в кабината на испанската ТВ.
Jose Sanchís, Álvaro Benito и Gustavo López трябвало да прекъснат коментара си по време на мача.
В mundodeportivo
[center]Ser o no ser para el Barça[/center]
Заглавието не означава, че задниците са оцапали гащите а правят алюзия с известен цитат на още по-известен фен на Stratford Town Football Club
[center]To be or not to be for Barça[/center]
в.Спорт смята , че отпадането от ШЛ и продължаването в ЛЕ е шанс на Барса за Купа тоз сезон.
Циганина в миг на блаженство
[rimg]https://estaticos-cdn.sport.es/clip/151af55b-dc32-4309-80bb-db0d2e9fb722_media-libre-aspect-ratio_default_0.jpg[/rimg]
Забелязахте ли : този път Чоло не побягна веднага към съблекалнята. Явно го прави само когато треньора на противника бърза да му се извини след мача.
-
- Контакти:
Честит празник на всички студенти във форума (ако има такива)!
Прогнози за довечера:
Байерн - Барселона (1-3)
Бенфика - Динамо Киев (2-1 с клизма)
Прогнози за довечера:
Байерн - Барселона (1-3)
Бенфика - Динамо Киев (2-1 с клизма)
Не знам защо мислиш, че Байерн ще ви вкарат гол.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Според мен довечера Аталанта ще ударят Виляреал. От Байерн очаквам да играят честно и да не загубят от Барса, но не е изключено Бенфика да се издънят - ако бият, може би ще е минимално. Зенит озориха Челси на Моста и имат шанс да ги спънат за първото място, но по-скоро очаквам нов минимален успех за лондончани. В група G при X в Австрия и 1 в Германия (и двете ми изглеждат напълно възможни като развой) ще има 3 тима с по 8 точки и Севиля със 7, което би било чутовен провал за тях в тази посредствена група.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Днеска Барсаа има 10% шанс да мине в осминафинал и ще разчита осново на късмет от космоса.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
ImmortaL_1000 написа:Днеска Барсаа има 10% шанс да мине в осминафинал и ще разчита осново на късмет от космоса.
Хахахаха сладур! Ти, ако си фен на Барселона, аз съм Илон Мъск. Поне си разкрий клубната принадлежност вместо да се правиш на такъв какъвто не си, че почвате много да ме нервите. Един път не съм те видял да подкрепяш отбора. Само тролски изказвания. Как ги сметна тези 10%?
Айде че нямам търпение каталунската трупа да отпада и да връщат Меси
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen: