Шампионска лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Шампионска лига (2021/2022)

Мнениеот paceto » 06 дек 2021 21:29

И това доживях да ме мислят за insaneboy1 Изображение Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 дек 2021 21:43

paceto написа:И това доживях да ме мислят за insaneboy1 Изображение Изображение

Най-сетне те разкриха! Изображение

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 06 дек 2021 21:49

ViscaBarca написа:
insaneboy1 написа:Интересно ми е Ливърпул дали ще пусне на Милан за да преебе Атлетико. Те нямат никаква полза да бият. Отделно Атлетико ми се струва, че може и да паднат или хиксират с Порто.

Другият ми въпрос е Барселона поставени ли ще са за 1/16 финалите на ЛЕ?

По втория ти въпрос...не няма да са поставени, по простата причина, че няма да им се наложи да играят в Лига Европа. А ти си най-смешният фен на Барселона, който съм виждал . Даже си мисля, че Пацето стои зад този профил и се опитва да троли, ама не му се получава!

И как реши, че няма да играят. Бенфика бият и вие падате от Байерн. Само недей да казваш, че ще ги биете :D :D

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 дек 2021 21:54

1914.1902 написа:
paceto написа:И това доживях да ме мислят за insaneboy1 Изображение Изображение

Най-сетне те разкриха! Изображение

Аз се чудя вече в какво ли не ме замесиха тук като последното беше, че съм станал едва ли не милионер като Модератор понеже баннвам фенове на Барселона, а сега това че съм дори insaneboy1 Изображение.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 06 дек 2021 22:07

Sstefanov написа:
ViscaBarca написа:
insaneboy1 написа:Интересно ми е Ливърпул дали ще пусне на Милан за да преебе Атлетико. Те нямат никаква полза да бият. Отделно Атлетико ми се струва, че може и да паднат или хиксират с Порто.

Другият ми въпрос е Барселона поставени ли ще са за 1/16 финалите на ЛЕ?

По втория ти въпрос...не няма да са поставени, по простата причина, че няма да им се наложи да играят в Лига Европа. А ти си най-смешният фен на Барселона, който съм виждал . Даже си мисля, че Пацето стои зад този профил и се опитва да троли, ама не му се получава!

И как реши, че няма да играят. Бенфика бият и вие падате от Байерн. Само недей да казваш, че ще ги биете :D :D

Съществуват 4 сценария:
1. Ние да НЕ спечелим и Бенфика да НЕ спечели (GOOD FOR US)
2. Ние да НЕ спечелим и Бенфика да спечели (BAD FOR US)
3. Ние да спечелим и Бенфика да спечели (GOOD FOR US)
4. Ние да спечелим и Бенфика да НЕ спечели (GOOD FOR US)

С други думи шансовете сценарият да е благоприятен за нас е 3:1 или по-точно казано 75% шанс да продължим към 1/8 финалите! Проста математика...ниво около 5-ти клас!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 дек 2021 22:29

Простата математика щеше да е вярна, ако шансовете всеки един от тези сценарии да се случи са еднакви, което не отговаря на реалността. С други думи, "тъй тъй, ама не е баш тъй".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 06 дек 2021 22:30

rhaegar написа:Простата математика щеше да е вярна, ако шансовете всеки един от тези сценарии да се случи са еднакви, което не отговаря на реалността. С други думи, "тъй тъй, ама не е баш тъй".

Тъй, тъй ама баш си е тъй! Нито Байерн има за какво да играе, нито Динамо!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 дек 2021 22:33

ViscaBarca написа:
rhaegar написа:Простата математика щеше да е вярна, ако шансовете всеки един от тези сценарии да се случи са еднакви, което не отговаря на реалността. С други думи, "тъй тъй, ама не е баш тъй".

Лол, "няма за какво да играе" е най-тъпото основание да се надяваш, че съперникът ще ти даде нещо от мача. На терена ще има 22 души, които играят за всичко в кариерите си, ако щеш пари, бонуси, бъдещи договори, шанс за титулярно място (ако са резерви), престиж, чест (знам, че е непонятна дума за каталунското човечество) и т.н.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 06 дек 2021 22:43

rhaegar написа:
ViscaBarca написа:

Лол, "няма за какво да играе" е най-тъпото основание да се надяваш, че съперникът ще ти даде нещо от мача. На терена ще има 22 души, които играят за всичко в кариерите си, ако щеш пари, бонуси, бъдещи договори, шанс за титулярно място (ако са резерви), престиж, чест (знам, че е непонятна дума за каталунското човечество) и т.н.

И? Това важи както за Байерн, така и за Динамо? Откъде знаеш, че украинците няма да скочат на кръв срещу Бенфика? Монетата има две страни! Да не говорим, че Бенфика е отборът, който е на зор да постига задължителна победа...това си е допълнително напрежение и около 5% бонус към 75-те

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 дек 2021 22:44

Нито Байерн има за какво да играе, нито Динамо!

Това не означава, че автоматично Барселона и Бенфика ще си вземат мачовете.
Байерн като цяло губи рядко и трудно на свой терен, освен това спечелиха и срещу Дортмунд дербито, така че ще влязат в отлично настроение, с цел да запишат 6/6.
Максимум Х за Барселона, така изглеждат нещата на 85-90%.
По-скоро Барселона да се молят Динамо да вземе някакво 0-0 или 1-1, което даже е по-вероятно отколкото самата Барселона да спечели насред Мюнхен точно на този етап.

Върни се в “Архив”