Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
paceto написа:И това доживях да ме мислят за insaneboy1![]()
ViscaBarca написа:insaneboy1 написа:Интересно ми е Ливърпул дали ще пусне на Милан за да преебе Атлетико. Те нямат никаква полза да бият. Отделно Атлетико ми се струва, че може и да паднат или хиксират с Порто.
Другият ми въпрос е Барселона поставени ли ще са за 1/16 финалите на ЛЕ?
По втория ти въпрос...не няма да са поставени, по простата причина, че няма да им се наложи да играят в Лига Европа. А ти си най-смешният фен на Барселона, който съм виждал . Даже си мисля, че Пацето стои зад този профил и се опитва да троли, ама не му се получава!
1914.1902 написа:paceto написа:И това доживях да ме мислят за insaneboy1![]()
Най-сетне те разкриха!
Sstefanov написа:ViscaBarca написа:insaneboy1 написа:Интересно ми е Ливърпул дали ще пусне на Милан за да преебе Атлетико. Те нямат никаква полза да бият. Отделно Атлетико ми се струва, че може и да паднат или хиксират с Порто.
Другият ми въпрос е Барселона поставени ли ще са за 1/16 финалите на ЛЕ?
По втория ти въпрос...не няма да са поставени, по простата причина, че няма да им се наложи да играят в Лига Европа. А ти си най-смешният фен на Барселона, който съм виждал . Даже си мисля, че Пацето стои зад този профил и се опитва да троли, ама не му се получава!
И как реши, че няма да играят. Бенфика бият и вие падате от Байерн. Само недей да казваш, че ще ги биете :D :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Простата математика щеше да е вярна, ако шансовете всеки един от тези сценарии да се случи са еднакви, което не отговаря на реалността. С други думи, "тъй тъй, ама не е баш тъй".
ViscaBarca написа:rhaegar написа:Простата математика щеше да е вярна, ако шансовете всеки един от тези сценарии да се случи са еднакви, което не отговаря на реалността. С други думи, "тъй тъй, ама не е баш тъй".
Тъй, тъй ама баш си е тъй! Нито Байерн има за какво да играе, нито Динамо!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:ViscaBarca написа:rhaegar написа:Простата математика щеше да е вярна, ако шансовете всеки един от тези сценарии да се случи са еднакви, което не отговаря на реалността. С други думи, "тъй тъй, ама не е баш тъй".
Тъй, тъй ама баш си е тъй! Нито Байерн има за какво да играе, нито Динамо!
Лол, "няма за какво да играе" е най-тъпото основание да се надяваш, че съперникът ще ти даде нещо от мача. На терена ще има 22 души, които играят за всичко в кариерите си, ако щеш пари, бонуси, бъдещи договори, шанс за титулярно място (ако са резерви), престиж, чест (знам, че е непонятна дума за каталунското човечество) и т.н.
Нито Байерн има за какво да играе, нито Динамо!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта