Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Mitata
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Mitata » 05 дек 2021 00:43

Dust написа:Прекалено много е скъсан джЕба на много български милионери за да се заемат с изграждане на нещо, което ще генерира само разходи и никаква печалба.

Държавата в случая се явява идеална опорна точка за оправдание.

Ще видим, ще видим, друже с шопски характер, дет се кефи, когато на ближния му е кофти. Е заради такива като вас, заемащи високи постове, футболът в страната ни е на познатото дередже.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 дек 2021 00:47

Мита не мога да разбера, защо водещо трябва да е мнението на организираните фенове.
Ако следваш тая логика, не те ли е срам малко от мнението на кюстендилеца, потвърдено от СМ?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 дек 2021 00:53

Dust написа:Мита не мога да разбера, защо водещо трябва да е мнението на организираните фенове.
Ако следваш тая логика, не те ли е срам малко от мнението на кюстендилеца, потвърдено от СМ?

Не са само организираните фенове, които са готови да линчуват Хубчев. Същото се отнася за ръководството на клуба, за адвоката Ивков. Убеден съм, че мнозинството от динамовци мислят по този начин.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 дек 2021 00:56

Mitata написа:
Dust написа:Прекалено много е скъсан джЕба на много български милионери за да се заемат с изграждане на нещо, което ще генерира само разходи и никаква печалба.

Държавата в случая се явява идеална опорна точка за оправдание.

Ще видим, ще видим, друже с шопски характер, дет се кефи, когато на ближния му е кофти. Е заради такива като вас, заемащи високи постове, футболът в страната ни е на познатото дередже.

Мита, незнам откъде си и не ме интересува, но това за шопския характер е пълна измислица от националния ни фолклор. Аз като кореняк шоп мога да заявя с ръка на сърцето, че това е присъщо за хора от цяла България, понеже съм живял и работил в цялата ни страна, даже смея да твърдя повече отколкото съм живял в родната на мен и на родителите ми София.
И мога да говоря на почти всички диалекти, даже съм си правил експерименти в няколко града на източна България и никой не разбра, че не съм от там.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 дек 2021 01:00

Обожавам да чета мнения, как аз съм идеален и всички останали са виновни за моите лоши страни.

Я отговори искрено, утре държавата издава разрешително за строеж на стадион съгласувано с изискванията за парк, вярваш ли, че ГГ с радост ще посрещне тази новина и в рамките на година време да се започне реално строителство?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 дек 2021 01:16

TristaNNN написа:
Ozzimozzi написа:
delqnski47 написа:Толкоз много сини сърца имаше днес на стадиона . Как не стана инцидент, не знам...

При толкова много членски карти продадени, очаквах да ври и кипи по трибуните, Явно обаче Крушарски и Пеевски не могат да се мултиплицират! :)

Те, членските карти, не са билети, бе, уважаеми припознавачо. Ама откъде да го знае това воин от диванната армия, те home office феновете дори не знаят какво е билет или абонаментна карта, не правят и разлика с членска карта, диванните припоци. :)

Ясно е, че не са. Билетите ги купува Крушарски, а динамовци натискат на членски карти. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 дек 2021 10:17

Dust написа:Обожавам да чета мнения, как аз съм идеален и всички останали са виновни за моите лоши страни.

Я отговори искрено, утре държавата издава разрешително за строеж на стадион съгласувано с изискванията за парк, вярваш ли, че ГГ с радост ще посрещне тази новина и в рамките на година време да се започне реално строителство?

Като оставим настрана синьо , зелено , червено-оранжевите пристрастия , трябва някой да излезе и да каже на припоците , че там нов стадион няма как да има.
И не защото главния архитект , кмета , премиера и президента са левскари , а законите са писани специално срещу ЦСКа за да няма нов стадион.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 дек 2021 11:01

Dust написа:Обожавам да чета мнения, как аз съм идеален и всички останали са виновни за моите лоши страни.

Нищо сигурно няма на този свят, ще видим дали ще го направи. Ако се сещаш, дълго след като ЦСКА спечели търга за активите, синьо-зелената агитка ни убеждаваше, че Ганчев няма да плати и лев за активите. Оказа се че не са били прави. Плати всичките 8 милиона, до стотинка.

Защо да не вдигне нов стадион в пределите на сегашния терен? На ЦСКА не е нужен стадион за 80 000 злители с огромни паркинги и търговски площи, струващ 300 милиона евро. На ЦСКА е предостатъчен малък стадион за 17-18 хиляди, нека 20 да са, струващ не повече от 25-30 милиона евро. Още повече, ако са се появили чуждестранни компании, които имат желание да инвестират част от нужната сума.

ЦСКА заяви нееднократно да не се пречи на клуба, нищо повече. Вместо това министър като за начало иска от ЦСКА 5-6 милиона, щото отдаването по наем било бизнес. Ама бизнес единствено, когато трябва да се вземат пари от ЦСКА. И когато ЦСКА за едно и също нещо, трябва да плати два пъти. Бунашко изнудване.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 05 дек 2021 11:12

Първо си платете 4 милиона на МС.
После задълженията по "феърплея" на УЕФА, че тва ви е първо наказание за тва е 75, при второ сумата става голяма.
С толкова много комисионни за играчи и високи заплати е трудно...... А зимата ментака Стойчо ще иска още чужденци
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 дек 2021 11:23

Warped написа:Първо си платете 4 милиона на МС.
После задълженията по "феърплея" на УЕФА, че тва ви е първо наказание за тва е 75, при второ сумата става голяма.
С толкова много комисионни за играчи и високи заплати е трудно...... А зимата ментака Стойчо ще иска още чужденци

Сумата е платена чрез инвестиции. Надявам се в новото правителство няма да са крайни антицесекари каквито бяха в предишните и ще проверят предадените от клуба документите, ще се уверят със собствените си очи, че в Панчарево са инвестирани милиони.

А и се видя докъде стигна българския футбол без силен ЦСКА. Трябва нещо да се направи да се излезе от задънената улица, най-малкото да не се пречи на онези, които имат план как да променят нещата към по-добро.

Върни се в “Левски”