Ponko написа:Да само Сити може да направи дълга поредица от победи.. те са богопомазани. Разбира се, че са много силни на фона на Норич, Уотфорд и т.н. Други отбори освен Сити не могат да направят дълги поредици мхм - ок! Никъде не съм писал, че не са фаворит, но и за тях ще почнат тежките мачове! В Европа си ги знаем! Щом аз съм хейтър и трол, защото не съм харесал играта на Ливърпул днес и не съм вярвал до 94 в 3-те точки... и не съм ФЕН.. то не знам ти какъв си? С всички тези отбори отдолу... сред които е Ливърпул... в които ти дори не вярваш, че ще станаш шапиони, а аз просто изказах съмнения за днескашния мач... Ти казваш, че Сити са непобедими, защото начело е Плешо.. те това е фен...
Не, не смятам, че Ливърпул може да спечели титлата. Челси имат повече шанс, защото Тухел се опитва да направи подобно на Сити един отбор-машина, който да печели точките по дефоулт, само че немеца е на поста от вчера, докато Пеп е в Сити вече шеста година, Мислех си в началото на сезона, че инерцията от спечелването на Шампионската лига ще даде предимство на Челси, такова каквото даде на Ливърпул между впрочем преди два сезона, но изглежда тя стига до към средата на кампанията, а не изцяло. Да, фен съм на Гуардиола, за мен е най-добрия треньор в последната декада, но това са пристрастия фенски. Фактите сочат обаче, че Пеп е ужасяващо добър във вътрешните шампионати - 9 от 12 спечелени титли говорят достатъчно! Ливърпул, според мен, имат голям шанс да спечелят Шампионската лига през този сезон и това трябва да е основната цел.