Atlético Mancha Real - Granada
Bergantiños - Rayo Vallecano
Palencia Cristo Atlético - Espanyol
Llanera - Mallorca
Andratx - Sevilla
Arenteiro - Valencia
Albacete - Cádiz
Atlético Baleares - Getafe
Zamora - Real Sociedad
Unionistas - Elche
Deportivo - Osasuna
Alcoyano - Levante
Atlético Sanluqueño - Villarreal
Talavera de la Reina - Betis
Linares - Alavés
Andorra - Celta de Vigo
Rayo Majadahonda - Málaga
Sanse - Fuenlabrada
Cultural - Leganés
Castellón - Cartagena
Huesca - Girona
Amorebieta - Almería
Sporting - Alcorcón
Ponferradina - Ibiza
Zaragoza - Burgos
Tenerife - Eibar
Valladolid - Las Palmas
Lugo - Mirandés
Copa del Rey (Купата на Краля)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Los Che
- Контакти:
Re: Copa del Rey (Купата на Краля)
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
- paceto
- Контакти:
Отборите от Ла лига се включват на 5 януари, а ми е странно защо чак тогава при положение, че преди тези първи мачове се играеха през декември по 1-2 мача и "истинските" мачове са през януари.
- insaneboy1
- Контакти:
paceto написа:Отборите от Ла лига се включват на 5 януари, а ми е странно защо чак тогава при положение, че преди тези първи мачове се играеха през декември по 1-2 мача и "истинските" мачове са през януари.
Как отборите от Ла Лига ще се включват на 5 януари, това тук сега не са ли отбори от Ла Лига - Севиля, Гранада, Валенсия..
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- Udoji90
- Контакти:
Вероятно само първите няколко в класирането от миналия сезон се включват през януари. Другите от Примера вече почнаха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- paceto
- Контакти:
insaneboy1 написа:paceto написа:Отборите от Ла лига се включват на 5 януари, а ми е странно защо чак тогава при положение, че преди тези първи мачове се играеха през декември по 1-2 мача и "истинските" мачове са през януари.
Как отборите от Ла Лига ще се включват на 5 януари, това тук сега не са ли отбори от Ла Лига - Севиля, Гранада, Валенсия..
Не се загледах кои точно отбори са почнали участие и не знам по каква причина другите почват на 5 януари. И вие, и ние и те (:) Атлетико Мадрид) ги няма, а вероятно има още някой отбор.
- insaneboy1
- Контакти:
paceto написа:insaneboy1 написа:paceto написа:Отборите от Ла лига се включват на 5 януари, а ми е странно защо чак тогава при положение, че преди тези първи мачове се играеха през декември по 1-2 мача и "истинските" мачове са през януари.
Не се загледах кои точно отбори са почнали участие и не знам по каква причина другите почват на 5 януари. И вие, и ние и те (:) Атлетико Мадрид) ги няма, а вероятно има още някой отбор.
Нали от две години има суперкупа на Испания (в Саудитска Арабия) и първите 4 отбора първо играят нея в началото на януари и после се включват към тая купа
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Голяма глупост с тази Суперкупа, дори не знам Реал Мадрид какво прави в нея този сезон, както и когато я спечели за последно.
- paceto
- Контакти:
insaneboy1 написа:paceto написа:insaneboy1 написа:paceto написа:Отборите от Ла лига се включват на 5 януари, а ми е странно защо чак тогава при положение, че преди тези първи мачове се играеха през декември по 1-2 мача и "истинските" мачове са през януари.
Нали от две години има суперкупа на Испания (в Саудитска Арабия) и първите 4 отбора първо играят нея в началото на януари и после се включват към тая купа
То това хубаво, ама не пречи сега да играят тези първи мачове. И без това ще излизат кажи речи с вторите си отбори.
- insaneboy1
- Контакти:
paceto написа:insaneboy1 написа:paceto написа:insaneboy1 написа:paceto написа:Отборите от Ла лига се включват на 5 януари, а ми е странно защо чак тогава при положение, че преди тези първи мачове се играеха през декември по 1-2 мача и "истинските" мачове са през януари.
То това хубаво, ама не пречи сега да играят тези първи мачове. И без това ще излизат кажи речи с вторите си отбори.
Те не играят въобще такива мачове, първите 4 отбора се класират директно за следващия рунд, включват се от 1/16 финалите
Anulo mufa
Anulo mufa
- paceto
- Контакти:
Винаги са започвали от 32 кръг/рунд/етап или така нареченият 1/16 финал. Виж в предните сезони кога започваха и това няма нищо общо с новият турнир за Суперкупата на Испания.