Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- 1Neutralen
- Контакти:
Re: Без цензура!
Микренци нещо се скриха. Явно, вече са тотално насрани. Айде Микре и Тройчо, да видим как ще играете срещу Пирин. Аз обаче съм сигурен че пак ще има Тройчовски мъки. Сега всяка ваша грешка може да е фатална. Муахаха. ;)
1Neutralen написа:Микренци нещо се скриха. Явно, вече са тотално насрани. Айде Микре и Тройчо, да видим как ще играете срещу Пирин. Аз обаче съм сигурен че пак ще има Тройчовски мъки. Сега всяка ваша грешка може да е фатална. Муахаха. ;)
Нищо фатално няма и не може да има в ЦСКА, това е голям клуб, не проект като антибиотик на Нарциса. Турците и да биете, няма кой да се зарадва. Пълна скръб.
Ние илюзии нямаме, тази година няма да сме шампиони, слаби сме. Мястото ни е в ЛК, засега.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Малеее, каква декларация, пълно падение!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
Минавам само да кажа без връзка с дискусията, че Левски са гейове. Доказано и показано на снимков и видео материал!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Mitata написа:1Neutralen написа:Микренци нещо се скриха. Явно, вече са тотално насрани. Айде Микре и Тройчо, да видим как ще играете срещу Пирин. Аз обаче съм сигурен че пак ще има Тройчовски мъки. Сега всяка ваша грешка може да е фатална. Муахаха. ;)
Нищо фатално няма и не може да има в ЦСКА, това е голям клуб, не проект като антибиотик на Нарциса. Турците и да биете, няма кой да се зарадва. Пълна скръб.
Ние илюзии нямаме, тази година няма да сме шампиони, слаби сме. Мястото ни е в ЛК, засега.
Докато плямпаш глупости любимия ти отбор пак са го глобили. Абе то след всеки евромач глоба бе Митко.
Наема за стадиона???
Европейската футболна централа УЕФА е санкционирала девет клуба за нарушаване на финансовия феърплей, а сред тях е и българският ЦСКА - София, който е глобен със 75 хиляди евро, съобщава агенция ДПА. Глобата за "червените" е за неизпълнение на просрочени задължения в срок.
Гръцкият АЕК е глобен с 1,5 милиона евро. АЕК не е спазил правилата на финансовия феърплей и лицензирането, като включително няма да получи и 10 процента от парите от наградния фонд при следващото си участие в европейските клубни турнири. Спортинг (Лисабон) и Бетис получават глоби от по 250 хиляди евро всеки, а португалският Порто - 300 хиляди. Астана от Казахстан е глобен със 150 хиляди евро, ЧФР Клуж от Румъния с 200 хиляди, Санта Клара от Португалия със 75 хиляди, а Монс Калпе от Гибралтар с 15 хиляди.
С изключение на ЧФР Клуж и Астана, засегнатите отбори са заплашени от изваждане от европейските клубни турнири за една година, ако не докажат, че са покрили задълженията си към 31 януари 2022 година.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Ще продадат автобуса и ще оправят вересиите
Опитват се да късат живо месо от потните ловешки селяци
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Ловешките селяндури поне едно са наследили от умрелото цдна - оправдания за всичко.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев