Зимна политика, трансфери и контроли - сезон 21/22

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Ent
Контакти:

Re: Зимна политика, трансфери и мачове - сезон 21/22

Мнениеот Ent » 27 ное 2021 00:22

ShooterMan написа:А пък ти кой си и къв си и кой те слуша тебе? Аз си имам мнение, ти си имаш своето. Само недей смята, че си по-голям капацитет от другите хора, вкл. и от Илиан Илиев, че нещо съвсем полетя в облаците. Той го вижда крило, ти не....ами като си голям спец подай си едно CV до шефовете да те назначат за треньор

Аз няма претенции да ме слуша някой, в случая чете. Ама такива индивиди като теб, според които Панайотов е топ, моля да не се напъват излишно. Че и Димов колко бил полезен. Очаквам и за Велев да се разплачеш. Не, че не си си обръщал 1000 пъти мнението за всеки един треньор и играч. Даже и срещу Жоро се обърна.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 ное 2021 08:48

Принципно е хубаво ако един играч успее да те накара да си обърнеш мнението за него и от отрицателно е станало на положително. И мен Васко в началото ме дразнеше, че идва от Левски, че е малко дърварин ...ама от друга страна колко време вече е при нас, старае се и дава всичко от себе си на терена всеки мач и е константен. Даже точно по време на мача си мислех, че колкото и да е смешно покрай него се гради отбора. Говоря като характер, влагане в мачовете, присъствие. Нито е най-технични, нито най-бързия, но е достатъчно борбен, константен и се влага и без него отбора няма да е същия според мен. Срещу Локо Пд навремето бяхме пуснали някакъв подобен отбор на желания от теб, Ent, и паднахме 8:1 или нещо от сорта забравих вече колко беше точно :oops: За млад играч е по-добре, че играе, независимо дали някоя позиция е най-добрата за него или не ...щом като се справя на тая позиция и то добре, не виждам какъв е проблема?! В крайна сметка може пък затова да се представяме на това добро ниво и да сме в топ 3, защото нямаме типични крила, а технични играчи дето умеят да владеят и боравят с топката?! На мен житни бегачи не ми трябват и много ми харесва ИГРАТА на отбора по време на мачовете в момента...
ИзображениеИзображениеИзображение

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 27 ное 2021 09:03

Васил е играл повече за Черно Море отколкото за Левски. Спрете вече с тези глупости. Не може всички да са като Меси и Роналдо, точно Васко винаги дава максимума от себе си. Боец е Васил, и си върши работата.

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 27 ное 2021 10:33

Vladislav написа:Васил е играл повече за Черно Море отколкото за Левски. Спрете вече с тези глупости. Не може всички да са като Меси и Роналдо, точно Васко винаги дава максимума от себе си. Боец е Васил, и си върши работата.

Като е боец да се пробва в мма, бокс, кикбокс и т.н. Това е футбол. Като ги сравниш с Пабло и си личи най-добре какво се иска от един футболист. Тези борци, така наречени, поне трябва да имат темпо и бързина :)

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 27 ное 2021 10:58

За мен първи зимен трансфер трябва да е теренът. Ако не го оправим възможно най-бързо, не виждам въобще за къде се гласим.

Също мисля, че трябва да оставим Зе и Непоносимо, особено вторият. Вилела и другите две недоразумения задължително аут. Лично аз предпочитам да продължим да налагаме юноши, а не да се опитваме да привличаме някакви измислени чужденци. Аз това с тройката не го вярвам и не мисля, че стягаме някакъв солиден отбор. Най-малкото на Сердюк договорът му изтича през лятото и много малко вероятно да остане при нас, а без него сме за никъде.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 ное 2021 13:00

Тази победа над Берое дойде в точния и последен възможен момент :!: Влизането сега в тройката ще даде резултат : 1. Ще амбицира футболистите за нещо повече освен финикийски знаци като възможност за медали и участие в евротурнирите. 2. Едно зимуване на 3то място ще се отрази изключително благоприятно на зимната ни селекция.Ще задържи основни играчи на Тича и съответно ще привлече класни такива в Черно море с оглед преспектива мачове в Европа. 3. И не на последно място ще накара футболистите да проумеят ,че всяка точка от тук до края е ценна и ще избие от главата на някой "тънки сметки" и не професионално отношение точно в най лесните ни мачове срещу аутсайдерите откъдето загубихме и най много точки. /// 14 точки загубени от 7 хикса и то при тотално надиграване на противника, от които в 4 мача нямаме победа срещу никой от последните 3 отбора в класирането Ботев Вр,Пирин и Ц.село.///

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 27 ное 2021 17:16

Неминуемо Васко ще се превърне в легендарен футболист на Черно Море, за ужас на някои фенове!
Те не могат да разберат значението на един стабилен разбивач в центъра на терена, кусури търсят и естествено че ще ги намират защото неговата фунция е друга ...

Ясни са изходящите, дано намерим качествени опции в защита и нападение, ама не се захласвайте по Европа рано-рано. Не е само финалната позиция в Ефбет Лига, има ежемесечен финансов мониторинг от БФС, ясно защо. Тука в БГ може да ни се разминава, ама в Европа едва ли ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 27 ное 2021 17:33

Delija написа:Неминуемо Васко ще се превърне в легендарен футболист на Черно Море, за ужас на някои фенове!
Те не могат да разберат значението на един стабилен разбивач в центъра на терена, кусури търсят и естествено че ще ги намират защото неговата фунция е друга ...

Ясни са изходящите, дано намерим качествени опции в защита и нападение, ама не се захласвайте по Европа рано-рано. Не е само финалната позиция в Ефбет Лига, има ежемесечен финансов мониторинг от БФС, ясно защо. Тука в БГ може да ни се разминава, ама в Европа едва ли ...

Уникална легенда. За 105 мача има една асистенция и безброй провалени изгодни положения.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 27 ное 2021 21:59

Ent написа:
Delija написа:Неминуемо Васко ще се превърне в легендарен футболист на Черно Море, за ужас на някои фенове!

Уникална легенда. За 105 мача има една асистенция и безброй провалени изгодни положения.

Колкото и ти за 55 мнения :p
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 27 ное 2021 22:08

Delija написа:
Ent написа:

Колкото и ти за 55 мнения :p

Е с тази ти реплика вече наистина става легенда Панайотов :lol:

Върни се в “Черно море”