Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

smoothc написа:Аз вече започвам да правя сметки за вторите отбори
1914.1902 написа:Тук ще бъде много интересно, всеки има шанс да продължи:
Залцбург (7) - Севиля (6)
Волфсбург (5) - Лил (8)
ViscaBarca написа:Бием Бенфика без проблем днес. Очаквам разгромен резултат от типа на 4-1...5-2. вероятно ще допуснем, но ще вкарваме много - Депай ще е играч на мача и предводител на отбора в тазгодишния ни поход в турнира
ViscaBarca написа:Sardukar написа:ViscaBarca написа:Ето...Шави дойде и промяната в Барселона е на лице! Коренно различен отбор сме. Единствено ме е яд, че не дойде по-рано, защото вече ще е много трудно да наваксаме изоставането в Ла Лига (не е невъзможно). Целта този сезон трябва да е Шампионската лига!
Хаха как не се сдържа да мине мача днес.
Ако Барса играе както срещу Еспаньол имат шанс максимум за Х днес. Според мен, трябваше да изчакаш евентуална победа днес, защото довечера ще ти се смеят злобно, че са ви пребили жестоко.
Довечера не просто, че ще бием Бенфика, а ще ги смажем. Такава загуба Бенфика няма да има в цялата си история! Раненият тигър е най-опасен...запомни го! Класирането ни на 1/8 финалите дори не е тема на обсъждане за мен.

Дортмунд, Бенфика, Интер, ПСЖ, Юве, Порто или Атлетико

smoothc написа:Но пък ако спечелят срещу Байерн, макар и Баварците вече да се са класирали, то едва ли ще дадат така лесно победата.
Пък Бенфика да се издъни у дома срещу вече отпадналите Динамо Киев... трудно, но все пак е възможно някакво 0-0 или 1-1.
Въпросът е кое е по-вероятно - Барса да спечели в Мюнхен или Динамо да вземе нещо в Лисабон??
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта