NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Кингс

Мнениеот miro_rz » 21 ное 2021 22:31

Drunken_Master написа:Кингс уволниха Люк Уолтън...

Нормално, ще вземе да ги вкара в плейофите! :mrgreen:

Да сядаме да гледаме как Пол Джордж ще преземи Дончич и КО!
Изображение

plmar
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот plmar » 21 ное 2021 23:17

Дончич е на пейката, и никой днес няма да приземи Далас.
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 ное 2021 23:20

Едни стрелби правят и двата отбора... :lol:
Порзингис ми се вижда доста слаб!
Изображение

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 22 ное 2021 06:16

На Запад се заформи люта битка за първото място – и Финикс и ГСУ бият наред. Къри днес остави младоците да играят и те го направиха – Джордан Пу-пу-пул вкара 33 т. и 8 тройки, Уигинс – 32 т. и 6 тройки. Портър вкара 5 тройки, а сравнително непознатия Киоза – 11 т. и 2 тройки. Все пак давам леко предимство за Финикс – имат по-сработен отбор, играят страхотно и не виждам кой ще ги спре.
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 ное 2021 06:58

plmar написа:Дончич е на пейката, и никой днес няма да приземи Далас.

Далас без Дончич и Денвър без Йокъч за супер посредствени. И тази вечер си пролича.
Много контузии този сезон. Дано се вдигнат бързо!
Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 22 ное 2021 07:27

Според мен Денвър и сега са посредствени без Мъри, но с Йокич.

Чикаго продължават да мачкат конкуренцията на изток.

Леброн Джеймс изгонен буквално за нищо, но Лейкърс са заиграли по-добре без него.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Уориърс

Мнениеот Drunken_Master » 22 ное 2021 09:50

Клей се завръщал около Коледа...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Клипърс

Мнениеот Drunken_Master » 22 ное 2021 09:52

miro_rz написа:Да сядаме да гледаме как Пол Джордж ще преземи Дончич и КО!

Пол Джордж до момента тотално оборва критиците си... Клипърс се справят добре без Кауай.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 ное 2021 10:50

Повечето отбори изиграха по 16/17 мача, някои имат и 18 други пък 15 както САС.
Имам изгледан само един цял мач и той беше ЛАЛ-САС и от 7/8 мача съм гледал по някаква част
(над половината от мача) и репортажи така че коментара ми е повече по статистика изготвен! Знам че има хора
които гледат доста така че приемам критика.
САС са трагични в момента и се позиционират сред 5-те най-слаби отбора. Може би не че е някакъв топ играч но и това
че в последните доста мачове (половината) не играе австриеца като център а основен такъв е резервата му попречи
да имат примерно поне още 1/2 победи но с нея и без нея все тая- 4-11! Гледайки движенията на играчите през лятото
и това че САС имаха много свободни пари за мен е грешно че не взеха играч кат К.Оубри Дж. Не мисля че
Шарлът са по-атрактивна дестинация от Спърс, пари отбора имаше. За мен щеше да е титулярен играч гард/крило.
Още миналата година в ГСУ а и преди това показа че не му е проблем да вкарва 15/16 т. на мач а ако се наложи и по повече.
Ясно че Д.Уайт си е любимец на Поп но трябва да има някакво раздвижване точно в играчите на ниските позиции
(не че има голям избор и на другите). Тъй като постоянно се избират гардове и уж стрелци последните две години
от драфта ако въобще ще става нещо от последните 3-ма избрани Т.Джоунс, Дж. Примо и Вайскамп (нищожно време на
паркета и за 3-та) то за мен един от Д.Уайт и Л.Уолкър IV трябваше да бъде заменен в селекцията с К.Оубри Дж.
Дори не става дума за изцяло цяла нова заплата на К.Оубри а да дойде на мястото на друг играч който да се трансферира!
Като цяло Д.Мъри, Д.Васел и К.Джонсън се борят и уж играят, на хартия изглеждат много талантливи играчи и тримата.
От новите МакДермът е горе долу според очакванията, Т.Йънг имах повече очаквания от него но той си ветеран
и вероятно ще си ходи януари/февруари така че може и да се пази!
На изток приятни изненади са Булс и Вашнгтон. ДеРоузън, Лонзо и Карузо засега са с топ представяне да видим.
ДеРоузън доста пъти с Торонто фейлваше в плейофи, ще видим дали с годините е израстнал като лидерство.
Вашингтон след като обраха последните останали "младоци" на ЛАЛ също печелят доста мачове. ККП и Кузма
гледам че титуляри го дават, Монте Херъл почва от пейката но играе много минути както обикновенно.
От Фила, Бъкс, Атланта и Бостън се очаква доста повече.
Маями за мен са един от основните фаворити за финал на изток, ранната ми прогноза клони към финал Нетс - Хийт.

На запад ГСУ са всякаш окрилени. Освен че Къри си е величина за лигата мога да кажа че приятна изненада
в техния отбор е А.Уигинс. Още миналата година С.Кър го вдигна и все повече заприличва на важен играч какъвто
трябва да бъде един 1-ви избор в драфт. Финикс също ме изненадват доста с отличното си представяне.
Юта за мен тази година имат дори по-голям потенциал от предната защото разшириха и без това страхотната си пейка
с един ветеран който го можеше баскета но пък и вече си има години и килограми.
Клипърс доста съм изненадан макар че постижението им от 10-7 не е нещо велико, но PG си е играч браво на него.
Като цяло не вярвам Ленърд да се върне през сезона така че да може да остави следа. Доста повече се очаква
от Денвър и Далас според мен засега лошо представяне за тях заедно с ЛАЛ. Тук има два отбора които могат да поднесат
изненадата и да изритат някои от изброените до сега от плейофи Мемфис и Минесота. Минестота имат един от
най-добрите центрове в лигата, единствено менталното му състояние трябва да се подобрява и би мачкал, А.Едуардс
вече с една година опит и не лош играч като Д'А. Ръсел. Имат и някакви бекъп играчи като Бевърли и Бийзли.
Мемфис имат селекция за плейофи или поне за борба до последния момент.
Тук прогнозата ми за финал е по-скоро пожелателна но никак не съм сигурен- ГСУ - Юта/Денвър.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 ное 2021 12:15

Няма да ми стигне почивката да прочета всичко бре... :oops:
Изображение

Върни се в “Архив”