Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
JUST IN: The Glazer family has instructed Manchester United officials to further accelerate attempts to persuade Zinedine Zidane to take over the managerial position mid-season, increasing the financial offer to Zidane [Times Sport]

Breaking - reports claim it's over for Solskjaer at Manchester United.  #MUFC

- MASTER_COOL
- Контакти:
Края е близо   

Фабрицио Романо публикува : до 48 часа всичко ще е официално

Фабрицио Романо публикува : до 48 часа всичко ще е официално
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Иии Флетчър и Карик ще ни водят временно   То по-добре да си бяхме с Оле.
 То по-добре да си бяхме с Оле. 

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не глупости. Оле е разкрит тотално и не го виждам повече в тази професия. Изказването на Де Хея е пълен шок и потвърждение.
Внимателно трябва да се избере новият мениджър. Авторитетен, опитен и амбициозен.
Сезона е приключил вече. Зимата и лятото нова реконструкция на състава

Внимателно трябва да се избере новият мениджър. Авторитетен, опитен и амбициозен.
Сезона е приключил вече. Зимата и лятото нова реконструкция на състава
Това е всичко! Оле според мен е сигурен пътник, а и трябва да е. За какво чакат още, дебиш!? Очеизвадно е, че на играчите не им се играе под негово ръководство повече и трябва да има промяна. 
Но по-притеснителният въпрос за всички ни би бил: докога ще им се играе при новият треньор и кога да очакваме същите селянии!? Това е един въпрос с отворен отговор! Така като ги гледам лиглите, бих казал след около два пълни сезона, но да видим дали ще позная.

Но по-притеснителният въпрос за всички ни би бил: докога ще им се играе при новият треньор и кога да очакваме същите селянии!? Това е един въпрос с отворен отговор! Така като ги гледам лиглите, бих казал след около два пълни сезона, но да видим дали ще позная.
Все пак имаше и хубави моменти с Оле. Реално при никой друг мениджър след сър Алекс не сме вкарвали толкова често 3+ гола. 
Зидан дали ще се навие да му провалим и на него кариерата? Едно такова назначение най-вероятно ще означава, че хора като Погба остават, което не знам дали е добре за нас.
 Едно такова назначение най-вероятно ще означава, че хора като Погба остават, което не знам дали е добре за нас.

Зидан дали ще се навие да му провалим и на него кариерата?
 Едно такова назначение най-вероятно ще означава, че хора като Погба остават, което не знам дали е добре за нас.
 Едно такова назначение най-вероятно ще означава, че хора като Погба остават, което не знам дали е добре за нас.A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
За мен лично, Оле е най-успешният ни треньор, макар и без трофей! Най-голям прогрес при него направихме. Просто още нещо съвсеееееем малко не му достигна и това е развързани ръце да прави каквото си поиска със състава! Да взима когото си поиска, да закотвя на скамейката, да продава. Пробва се с Лингардиньо, те пък му го върнаха! Какво да ви кажа...
Иначе се задържахме трайно в топ 4, всяка година на по-високо място, финали играхме! Тъжно ми е, че ще го махнат понеже той далеч не е най-виновният от цялата схема. Ако беше изолиран случай, добре! Но този филм го гледахме и при Мойс, и при долното изгонване на Ван Гаал, и при бойкота при Моуриньо. Лошото е, че Глейзър успяха да си измият ръцете пак и пак жертвеното агне да е треньора, а не те!
Много долно, много тъжно и просто съчувствам на новият ни треньор, на когото ще лепнем черна точка в кариерата! Мойс, Ван Гаал, Моуриньо, Оле! Следващият е? Дано само да не е този на Аякс понеже ми е прекалено симпатичен като треньор!

Иначе се задържахме трайно в топ 4, всяка година на по-високо място, финали играхме! Тъжно ми е, че ще го махнат понеже той далеч не е най-виновният от цялата схема. Ако беше изолиран случай, добре! Но този филм го гледахме и при Мойс, и при долното изгонване на Ван Гаал, и при бойкота при Моуриньо. Лошото е, че Глейзър успяха да си измият ръцете пак и пак жертвеното агне да е треньора, а не те!
Много долно, много тъжно и просто съчувствам на новият ни треньор, на когото ще лепнем черна точка в кариерата! Мойс, Ван Гаал, Моуриньо, Оле! Следващият е? Дано само да не е този на Аякс понеже ми е прекалено симпатичен като треньор!
Аз съм изключително доволен! Да,Оле направи доста неща,изгради приличен облик на отбора(до предния сезон),но просто си личи,че не е топ мениджър и няма как да се бори с Пеп,Клоп и останалите! Нямаше как с него да се спечери сериозен трофей,а все пак всичко останало за Юнайтед е без значение щом няма успехи! Дано и Ед в края на декември е много далеч вече от отбора и да се надяваме да дойде мениджър жаден за успехи,титли и купи,да му се чува думата и сам да си гради състава и начина на игра! 
КРАЙНО време вече е да се печелят сериозни трофей!
GGMU

КРАЙНО време вече е да се печелят сериозни трофей!
GGMU

- MASTER_COOL
- Контакти:
Смешно ми е мрънкането в момента.
Много закъснял ход! Имаме минимална надежда вече.
Нямаме толкова лоши играчи. Изборът на нов треньор трябва да е перфектен !

Много закъснял ход! Имаме минимална надежда вече.
Нямаме толкова лоши играчи. Изборът на нов треньор трябва да е перфектен !