Обаче и люляка е лилав!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Ние ,като по-евоюлирали просто се дразним от простаците.Тези ,които спят по улиците,бъркат в казаните,просят ,обират старци,обичат жужета и т.н.
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Ние ,като по-евоюлирали просто се дразним от простаците.Тези ,които спят по улиците,бъркат в казаните,просят ,обират старци,обичат жужета и т.н.
От себе си дразните ли се, когато пишете неграмотно
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
vlong написа:Ние ,като по-евоюлирали просто се дразним от простаците.Тези ,които спят по улиците,бъркат в казаните,просят ,обират старци,обичат жужета и т.н.
Ще даряваш ли на фенЮветИ ?
Акцийки взе ли ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
BRF написа:Eminem написа:peliforewer написа:BRF написа:Преди няколко дни имаше тук господа от гейарена,които обясняваха,че Ицо бил беднях и бил забравен в Барселона!Аз им повярвах,но каква беше изненада когато попаднах на представянето при завръщането на Дани Алвеш в Барселона,футболиста с най-много спечелени купи,цитирам: Избрах номер 8,защото мисля че това е уважение което трябва да покажа в моя живот към Христо и Андрес!
Последно време за сините фенове Валери Божинов е икона,хем дава пари за Левски, хем не си търси парите от Левски. Преди да започнат сините фенове да пишат простотии за Стоичков да видят едно видео от вчера на този свят човек Божинов за Ицо.Може и да го постнете.
По-добре Божинов да ни е икона, отколкото да си приписваме успехите на играчи, постигнати с чужди клубове.
Златна обувка,Голмайстор на КНК това са международни награди постигнати с екипа на ЦСКА!
Иначе да,Божинката идеално с вписва като идол за вас!
Трябва ли да ти напомням ,че точно заради Златната обувка на Хр.Стоичков с екипа на ЦСКА , въпросната надпревара престана да бъде официално съревнование- присъдиха я още веднъж понеже следващия сезон (1990-91г) вече беше започнал .но още есента на 1990г обявиха,че повече Златната обувка няма да се присъжда поради много често накърняване на спортния характер на състезанието. Причината в последните 4 мача Ицо вкара 8 гола, като в 28-я кръг не беше изгонен за удар без топка. Аз съм сигурен,че ако не беше вече играч на Барселона щяха да му я отнемат ,както направиха с Каматару през 1987г.
Лично за мен Сребърната топка на Н.Сираков през 1987 е по-честна . През целия сезон води в класацията но 4 мача преди края беше наказан за 3 мача и се върна за последния мач. Ако не беше това наказание щеше да има още една българска Златна обувка.
Между другото на кой отбор е юноша Н.Сираков?
Би ли ме светнал кога точно Хр.Стоичков и Лео Меси са живели в една държава?
honda написа:BRF написа:Eminem написа:peliforewer написа:BRF написа:Преди няколко дни имаше тук господа от гейарена,които обясняваха,че Ицо бил беднях и бил забравен в Барселона!Аз им повярвах,но каква беше изненада когато попаднах на представянето при завръщането на Дани Алвеш в Барселона,футболиста с най-много спечелени купи,цитирам: Избрах номер 8,защото мисля че това е уважение което трябва да покажа в моя живот към Христо и Андрес!
Последно време за сините фенове Валери Божинов е икона,хем дава пари за Левски, хем не си търси парите от Левски. Преди да започнат сините фенове да пишат простотии за Стоичков да видят едно видео от вчера на този свят човек Божинов за Ицо.Може и да го постнете.
По-добре Божинов да ни е икона, отколкото да си приписваме успехите на играчи, постигнати с чужди клубове.
Златна обувка,Голмайстор на КНК това са международни награди постигнати с екипа на ЦСКА!
Трябва ли да ти напомням ,че точно заради Златната обувка на Хр.Стоичков с екипа на ЦСКА , въпросната надпревара престана да бъде официално съревнование- присъдиха я още веднъж понеже следващия сезон (1990-91г) вече беше започнал .но още есента на 1990г обявиха,че повече Златната обувка няма да се присъжда поради много често накърняване на спортния характер на състезанието. Причината в последните 4 мача Ицо вкара 8 гола, като в 28-я кръг не беше изгонен за удар без топка. Аз съм сигурен,че ако не беше вече играч на Барселона щяха да му я отнемат ,както направиха с Каматару през 1987г.
Лично за мен Сребърната топка на Н.Сираков през 1987 е по-честна . През целия сезон води в класацията но 4 мача преди края беше наказан за 3 мача и се върна за последния мач. Ако не беше това наказание щеше да има още една българска Златна обувка.
Типичен пример за комплексиран динамовец!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:honda написа:BRF написа:Eminem написа:peliforewer написа:BRF написа:Преди няколко дни имаше тук господа от гейарена,които обясняваха,че Ицо бил беднях и бил забравен в Барселона!Аз им повярвах,но каква беше изненада когато попаднах на представянето при завръщането на Дани Алвеш в Барселона,футболиста с най-много спечелени купи,цитирам: Избрах номер 8,защото мисля че това е уважение което трябва да покажа в моя живот към Христо и Андрес!
Типичен пример за комплексиран динамовец!
Кое от това дето съм написал не е истина?
Знам ,че не ви харесва ,но това е самата истина.
Като казваш истината си комплексиран.
Като утвърждаваш лъжата си - Какъв?
САМО ЛЕВСКИ!
[/quote]
Еи разбирач. Помниш ли датата 23 септември 1994 год. 7-1 да ти говори нещо. Сираков ви закова също 4 гола. Къса ви е памета ли какво. Същата година ви вкара 7 кола за 2 мача. Кои на кого трябва да прости. Жалки сте.[/quote]
Помня, Вълчане и аз бях там и аз броих до 7
И те помнят и още им е кошмар
Седем е добро число
Еи разбирач. Помниш ли датата 23 септември 1994 год. 7-1 да ти говори нещо. Сираков ви закова също 4 гола. Къса ви е памета ли какво. Същата година ви вкара 7 кола за 2 мача. Кои на кого трябва да прости. Жалки сте.[/quote]
Помня, Вълчане и аз бях там и аз броих до 7
И те помнят и още им е кошмар
Седем е добро число
Последна промяна от goteborg на 19 ное 2021 21:26, променено общо 1 път.
Save Ukraine!
vlong написа:Като казваш истината си комплексиран.
Припок.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"