peliforewer написа:Как се защитавате от вилаетите.Ако трябва да сравнявам моята с твоята възраст и ти за мен си к...ш,но нямам потребност да обиждам някой когото не познавам,не ми доставя удоволствие.Но явно някои само така се чувстват мъже, хубав ден Ви желая и дано тези простотии които пишете на поразия по форумите Ви оправят живота, защото няма логика нормален,здрав човек със семейство да виси денонощно по форумите,да е толкова злобен и да избива комплекси.Подчертавам ,че това не е насочено само към теб,а препратка и към още няколко форумни "герои".
Г-н морален стожер на форума, хайде да ти обясня нещо, щото парадираш с възраст, но това не е синоним на зрялост. А това последното при теб липсва. Като ще се изживяваш като моралиста на форума и натъртваш, че не обиждаш, не употреби ли думата "вилает" за да засегнеш по- горе коментиралите две момчета? "Чудесен" пример даде за толерантност, няма що! И от позицията на какъв ще окачествяваш някой като ненормален и нездрав, щото висял във форума...ще виси който и колкото си иска, ти всъщност от къде ги имаш тези наблюдения...не е ли от висене тук и четене? Затова спести си квалификациите и дай личен пример като си тръгнал да се биеш в гърдите, колко възпитан и умерен си! Иначе знам, къде ти е болката...Ще ти се като се събудиш и отвориш форума да четеш оди и хвалебствия за ФК "Петолъчка" Ловеч и късокракия ви лидер, ама не тук! За това си има други форуми, ходи там и слагай диагнози на хората.