Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Време е за декларации:
АПЕЛАТИВНА КОМИСИЯ
Решения – 18.11.2021 г.
По т. 1
Остава без уважение жалбата на Атанас Атанасов.
Потвърждава решението на Дисциплинарната комисия при БФС от 05.11.2021 г. като правилно и законосъобразно.
Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.
По т. 2
Остава без уважение жалбата на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София.
Потвърждава решението на Дисциплинарната комисия при БФС от 05.11.2021 г. като правилно и законосъобразно.
СЕКРЕТАР Ап.К.:
/Н.ВЪЛКОВА/
АПЕЛАТИВНА КОМИСИЯ
Решения – 18.11.2021 г.
По т. 1
Остава без уважение жалбата на Атанас Атанасов.
По т. 2
Остава без уважение жалбата на ПФК „ЦСКА-София“ гр. София.
СЕКРЕТАР Ап.К.:
/Н.ВЪЛКОВА/
А те, какво са обжалвали от тези наказания? https://bfunion.bg/news/48107/0
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:А те, какво са обжалвали от тези наказания? https://bfunion.bg/news/48107/0
Не се уточнява.
Dust написа:За въпросното населено място не зная какво е, що е, но зная, че там се гледат повече прасета, отколкото фенове ходят на кочин парк, така че опитай с нещо друго да си покажеш олигофренията.
Между другото, като ме поканят по Коледа на поредния гътнат "армеец", ти обещавам да напиша върху него ЦСКА-София - zieek91 и ще ти поставя локация на снимката.
Знам, че и вас ви канят по Коледа, може да напишеш и Уйне-Милен-Градежница
Това Градежница, ми звучи като ЖП гара ...

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
peliforewer
- Контакти:
miro_rz написа:Този келеш ако е 91-ва, ще е виждал прасе само на снимка!
Как се защитавате от вилаетите.Ако трябва да сравнявам моята с твоята възраст и ти за мен си к...ш,но нямам потребност да обиждам някой когото не познавам,не ми доставя удоволствие.Но явно някои само така се чувстват мъже, хубав ден Ви желая и дано тези простотии които пишете на поразия по форумите Ви оправят живота, защото няма логика нормален,здрав човек със семейство да виси денонощно по форумите,да е толкова злобен и да избива комплекси.Подчертавам ,че това не е насочено само към теб,а препратка и към още няколко форумни "герои".
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
peliforewer написа:miro_rz написа:Този келеш ако е 91-ва, ще е виждал прасе само на снимка!
Как се защитавате от вилаетите.Ако трябва да сравнявам моята с твоята възраст и ти за мен си к...ш,но нямам потребност да обиждам някой когото не познавам,не ми доставя удоволствие.Но явно някои само така се чувстват мъже, хубав ден Ви желая и дано тези простотии които пишете на поразия по форумите Ви оправят живота, защото няма логика нормален,здрав човек със семейство да виси денонощно по форумите,да е толкова злобен и да избива комплекси.Подчертавам ,че това не е насочено само към теб,а препратка и към още няколко форумни "герои".
Чак пък да ги защитавам!
Тази дума "вилает", не бях я срещал от 2005-та поне!
- damyanov1963
Има ли нужда България от президент с почти 10 000 лв. заплата(че и от вицетакъв) и каква е неговата роля, освен да е говорител на Републиката и то само когато стане нещо, без да може да го промени?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Има ли нужда България от президент с почти 10 000 лв. заплата(че и от вицетакъв) и каква е неговата роля, освен да е говорител на Републиката и то само когато стане нещо, без да може да го промени?
Олицетворява обединението на нацията срещу Шайката ГЕРБ и ДПС.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"