NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA сезон 2021-22
Това просто доказва, че Гарнет е жена и никога не е бил gangsta, за какъвто се представяше. Те затова му викат Fake Tough хората.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
Логически великан 9.99999
Жена е понеже... плаче!? Логически великан...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
За отбелязване е, че двамата влязохте във форма за сблъсъците си по-бързо, отколкото повечето звезди този сезон
За Пъркинс - и аз понякога съм плакал, като съм му слушал глупостите. Като играч беше приличен, полезен за Селтикс в онези години, но да извиняваме загубата им с неговата липса, е все едно да аз да обяснявам как ако Байнъм беше здрав 2008 Лейкърс щяха да са шампиони - можеше да са, можеше и да не са.
За Хардън и Уестбрук съм съгласен с колегата от Мадрид - като влияние в отборния резултат, поне относно редовния сезон, Хардън определено е по-ценен. Да, този сезон заради промените в правилата е ограничен, но все пак смятам, че КПДто му е по-високо.
За Пъркинс - и аз понякога съм плакал, като съм му слушал глупостите. Като играч беше приличен, полезен за Селтикс в онези години, но да извиняваме загубата им с неговата липса, е все едно да аз да обяснявам как ако Байнъм беше здрав 2008 Лейкърс щяха да са шампиони - можеше да са, можеше и да не са.
За Хардън и Уестбрук съм съгласен с колегата от Мадрид - като влияние в отборния резултат, поне относно редовния сезон, Хардън определено е по-ценен. Да, този сезон заради промените в правилата е ограничен, но все пак смятам, че КПДто му е по-високо.
- Drunken_Master
- Контакти:
2010
А коя беше причината Коби, Гасол и Артест, да взимат толкова борби в нападение!? 23 общо, ако не се лъжа... Я сметни колко точки след "втори шанс" сте отбелязали? Коби беше налял гипса тотално, а реферите пращаха Пау за щяло и нещяло. Но каквото и да си говорим липсата на Пърк се усещаше и понеже БигБейби и Уолъс изпитваха очевадни трудности в опазването на испанецът. Да не кажа и Гарнет, който беше надигран в сблъсъка си с него.
И не подценявай Байнъм, един от любимците ми беше... Играта на Радманович, да не би да ти хареса? Пиърс го правеше смешен.
И не подценявай Байнъм, един от любимците ми беше... Играта на Радманович, да не би да ти хареса? Пиърс го правеше смешен.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Тоест според теб реферите са нямали проблем да свирят нарушения на Гарнет и Шийд, но не биха свирили нарушения на Пъркинс? Странна теза. А този мач Гасол е като Шак от наказателните 7/13. Да не говорим, че си се фиксирал на този мач, а като стане дума за 2008 - "аз не ги гледах тогава". Все тая - минало свършено. Единствения вариант да се промени нещо е да отворят допинг пробите им
Радманович беше приличен точконосител, особено като му тръгне стрелбата, после издъхваше, а в защита го нямаше. Не знам защо го намеси с Байнъм. Аз споменах Байнъм, понеже говорим за подкошието.
Между другото като стана дума за Уестбрук и Хардън сега погледнах - от активните играчи с най-много търноувъри, от първите 5 - 4 са при нас, петият е Хардън. Но средно на мач Уестбрук има повече.
Радманович беше приличен точконосител, особено като му тръгне стрелбата, после издъхваше, а в защита го нямаше. Не знам защо го намеси с Байнъм. Аз споменах Байнъм, понеже говорим за подкошието.
Между другото като стана дума за Уестбрук и Хардън сега погледнах - от активните играчи с най-много търноувъри, от първите 5 - 4 са при нас, петият е Хардън. Но средно на мач Уестбрук има повече.
- Drunken_Master
- Контакти:
Селтикс>Лейкърс
Buck32 написа:Тоест според теб реферите са нямали проблем да свирят нарушения на Гарнет и Шийд, но не биха свирили нарушения на Пъркинс?
Заеби нарушенията, попитах те, коя беше причината, да вземате толкова борби в нападение. И, че Гарнет, Уолъс и Бейби не успяваха да го опазят добре.
Buck32 написа:А този мач Гасол е като Шак от наказателните 7/13.
Той може да е бил като Дизела, но я си пусни ситуацията, когато вкара през Гарнет, Уолъс и Пиърс две минути преди края на срещата от гейм 7. Нещо май беше стъпал с единия крак на паркета след отскок. Или бъркам?
Buck32 написа:Да не говорим, че си се фиксирал на този мач, а като стане дума за 2008 - "аз не ги гледах тогава". Все тая - минало свършено.
Напротив, казах ти, че Коби беше изваден несправедливо. Не се правя на ударен.
Buck32 написа:Радманович беше приличен точконосител, особено като му тръгне стрелбата, после издъхваше, а в защита го нямаше. Не знам защо го намеси с Байнъм. Аз споменах Байнъм, понеже говорим за подкошието.
Ако не ме лъже паметта, именно контузията на Байнъм беше причината Пау да играе център, а Ламар тежко крило като Вуячич и Радманович получиха доста игрово време.
Бостън срещу Лейкър!
А тук нещо се отклонявате. Очаквам стрелби под 30%!
Финикс пак ги гледам в някаква чудовищна серия за влезнали. Ще видя БукарЧО как върво в сезона, на навярно Крис Пол ги носи още!
А тук нещо се отклонявате. Очаквам стрелби под 30%!
Финикс пак ги гледам в някаква чудовищна серия за влезнали. Ще видя БукарЧО как върво в сезона, на навярно Крис Пол ги носи още!
- Drunken_Master
- Контакти:
NBA is rigged
[youtube]https://youtube.com/watch?v=tJnXxQlPC48&t=11s[/youtube]
Re: Селтикс>Лейкърс
"Заеби нарушенията, попитах те, коя беше причината, да вземате толкова борби в нападение. И, че Гарнет, Уолъс и Бейби не успяваха да го опазят добре."
Сигурно сме искали победата повече за да вземем повече борби. От тримата изброени двама са доста на Пъркинс като ниво. Ама те не можели да опазят Гасол, Пъркинс щял. Хубаво
"Той може да е бил като Дизела, но я си пусни ситуацията, когато вкара през Гарнет, Уолъс и Пиърс две минути преди края на срещата от гейм 7. Нещо май беше стъпал с единия крак на паркета след отскок. Или бъркам?"
Да правиш ситуация по ситуация разбор на мач отпреди 11 години е странно - говорим за нещата като цяло. Винаги е имало грешки и в едната и в другата страна, а тази серия е доста по-безспорна от финалите на запад 2002.
"Напротив, казах ти, че Коби беше изваден несправедливо. Не се правя на ударен."
Какво несправедливо изваждане? Аз за пример от 2008 винаги съм давал мач 2 когато знаменитият Леон Поу изпълнява повече наказателни от целия отбор на Лейкърс, а общото съотношение е към четири пъти в полза на Селтикс.
"Ако не ме лъже паметта, именно контузията на Байнъм беше причината Пау да играе център, а Ламар тежко крило като Вуячич и Радманович получиха доста игрово време."
Пак отидохме в полето - погледни състава ни от 2008 - има достатъчно високи играчи в състава. Ламар винаги си е играел ПФ. Радманович се въртеше с Уолтън. Но пак не разбирам защо го намеси изобщо.
Мисля да спираме с 2010, макар че наследството на носителя на шампионско ДНК (по собствените му думи) Пърк може да не е напълно реабилитирано. Ако искаш направи отделна тема с исторически уклон "Ако Пъркинс не се беше контузил" и там може да си обсъждаме подобни въпроси.
Сигурно сме искали победата повече за да вземем повече борби. От тримата изброени двама са доста на Пъркинс като ниво. Ама те не можели да опазят Гасол, Пъркинс щял. Хубаво
"Той може да е бил като Дизела, но я си пусни ситуацията, когато вкара през Гарнет, Уолъс и Пиърс две минути преди края на срещата от гейм 7. Нещо май беше стъпал с единия крак на паркета след отскок. Или бъркам?"
Да правиш ситуация по ситуация разбор на мач отпреди 11 години е странно - говорим за нещата като цяло. Винаги е имало грешки и в едната и в другата страна, а тази серия е доста по-безспорна от финалите на запад 2002.
"Напротив, казах ти, че Коби беше изваден несправедливо. Не се правя на ударен."
Какво несправедливо изваждане? Аз за пример от 2008 винаги съм давал мач 2 когато знаменитият Леон Поу изпълнява повече наказателни от целия отбор на Лейкърс, а общото съотношение е към четири пъти в полза на Селтикс.
"Ако не ме лъже паметта, именно контузията на Байнъм беше причината Пау да играе център, а Ламар тежко крило като Вуячич и Радманович получиха доста игрово време."
Пак отидохме в полето - погледни състава ни от 2008 - има достатъчно високи играчи в състава. Ламар винаги си е играел ПФ. Радманович се въртеше с Уолтън. Но пак не разбирам защо го намеси изобщо.
Мисля да спираме с 2010, макар че наследството на носителя на шампионско ДНК (по собствените му думи) Пърк може да не е напълно реабилитирано. Ако искаш направи отделна тема с исторически уклон "Ако Пъркинс не се беше контузил" и там може да си обсъждаме подобни въпроси.
Прав си Миро, но за фенове на Лейкърс и Селтикс като гледаш как играят сега, какво ни остава да обсъждаме
Историята.