NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pan_Joro

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот pan_Joro » 16 ное 2021 11:30

Buck32 написа:
Жоро, просто от любопитство, понеже писа, че гледаш от 90те, тогава ли ти станаха симпатични Уориърс. Оня им състав беше много зрелищен и резултатен с триото "Run TMC", но липсата на защита ги спираше от по-сериозни резултати.

Бък, извинявай за закъснението, с което ти отговарям – просто нямах възможност. По Булс ме запали мой приятел, който им беше отявлен привърженик и искаше да ги гледа, но нямаше къде, освен при мен. Та от мач на мач и аз се запалих. Тогава мачовете от Щатите се предаваха по кодирани канали. Разкодирането ставаше с определен файл за група канали и ние не следяхме ГСУ просто защото не го гледахме (освен в мачовете с Булс). Даже името им не помня оттогава...

После бизнеса се намеси – 16-18 часа програмиране и време за спорт и филми не остана...

Открих ГСУ през 2013 г. и направо се влюбих в тях – играеха леко, непринудено и някак по-различно от останалите отбори. Тогава открих и Стеф Къри. Някак си ми напомни сестричката ми като ученичка – 3-кратен републикански ученически шампион (като студентка игра и в "Академик" Пд). Та тя стреляше отдалеч и то много успешно. Тогава нямаше линия за 3 точки, но тя стреляше и от по-далеч. Та имаше нещо сходно в стрелбата на Къри и сестричката, нещо в постановката на удара. От тогава Стеф ми е любимец и така ще е...

Сега е лесно – 65 долара е абонамента за НБА – редовен сезон, мач на звездите, плейофи, финал... Могат да се гледат няколко мача паралелно, но не е много удобно. Аз лично не пропущам мач на любимия отбор, независимо от началния час – нали съм пенсия... ;) Освен това свалям мачовете на ГСУ от руските тракери и имам архиви от 2015 г. насам.

Та това е накратко "любовната" история между мен и ГСУ...
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 ное 2021 11:40

Buck32 написа:Е, той като е фен на Спърс сигурно знае и Пати Милс от Бруклин :)
Иначе - малко хора имат общо с това, което са били преди 5-10 години, особено хора, зависещи от физиката толкова, колкото Джордан и Хауърд. Ние с вас вероятно нямаме общо с хората, които сме били преди 5-10 години.
А ако си фен на някой отбор и не можеш да му запомниш играчите - нещо не е наред - или ти не си фен, или те не са играчи :P

:mrgreen:
Колегата доста изненада с това исказване да. Аз лично помня много лесно имена на спортисти а пък вече
за отборите които си харесвам още повече важи. Не знам може би е до памет и лично колко си запален.
Бидончето вече го искам в тия норми до края на сезона 0/4 от тройката че по едно време беше от водачите
в стрелбата от 3! И ако може повече на минус да върви!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 16 ное 2021 16:11

Е, то феновете на Булс сигурно също искат Лонзо все така да стреля от тройката, но мисля, че сравнително сигурно може да предположим, че и двете понякога ще стават, понякога - не.

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 17 ное 2021 05:22

ГСУ направо разрушиха Бруклин – без последните 6-7 минути, когато играха резервите. Това според мен не е само защото ГСУ са добри, а защото Бруклин са слаби. При никаквата игра на Уигинс и Пул въобще нямам идея защо Бруклин не ни утрепаха...

Къри направи 37 точки и 9 тройки. В събота по Диема-Спорт Лъчо Танев каза, че Къри вече е подобрил рекорда на Рей Алън за общ брой тройки (сезон + плейофи), а до рекорда само за регулярните сезони му остават още едва 58 тройки (към събота). Както ги е подкарал за Нова Година май ще имаме рекорд...
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 ное 2021 11:14

Къри бях го пенсионирал, но си го харесвам де!
Гледа ми се мач на Булс или Уориърс.

Хардън яко на заплата в Нетс, същият смешник като Уестбрук.
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лейкърс

Мнениеот Drunken_Master » 17 ное 2021 11:29

Staples Center is getting a new name. Starting Christmas Day, it will be Crypto.com Arena.
The downtown Los Angeles home of the NBA's Lakers and Clippers, the NHL's Kings and the WNBA's Sparks will change its name after 22 years of operation, arena owner AEG announced Tuesday night.
Crypto.com is paying $700 million, according to multiple reports, over 20 years to rename the building. The parties aren't publicly announcing the financial terms of what's believed to be the richest naming rights deal in sports history.
The 20,000-seat arena has been Staples Center since it opened in October 1999, with the naming rights owned by the American office-supplies retail company under a 20-year agreement. The name will change when the Lakers host the Brooklyn Nets in the NBA's annual Christmas showcase.

Еми...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 17 ное 2021 11:32

miro_rz написа:Къри бях го пенсионирал, но си го харесвам де!
Гледа ми се мач на Булс или Уориърс.

Хардън яко на заплата в Нетс, същият смешник като Уестбрук.

Хардън е причината тоя отбор на Нетс да стигне до плейофите миналата година и беше най-добрият им играч срещу ГСУ днес, да го сравняваш с Уестбрук е меко казано смешно.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Еми...

Мнениеот Drunken_Master » 17 ное 2021 11:35

Спрете с караниците! Само аз спазвам нормалният тон тук! :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 ное 2021 11:40

Кво те учудва смяната на името на залата? Който плаща-той поръчва музиката.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 ное 2021 14:47

Е да де, но статистически кой от двамата е по-добър!? Ако гледаме комплексно и за борбите и асистенциите!
Хардън или Уестбрук?
Изображение

Върни се в “Архив”