Арсенал и УХ са отбори във форма и нито точките,нито победите им са случайни

Редно е да си погледнем в нашата градина и да си коригираме грешките!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
slash1912 написа:Последните 2 мача сме взели 1 точица и сме получили 5 гола,нормално е да потънем в класирането![]()
Арсенал и УХ са отбори във форма и нито точките,нито победите им са случайни![]()
Редно е да си погледнем в нашата градина и да си коригираме грешките!
LFC06 написа:Очакваното се случи,но 3 гола...И да,Уест Хям е добър отбор,но ДЪРВОДЕЛЦИ,със селски треньор.Треньор,който нямаше и не трябваше и да има победа над Ливърпул!Псуваме нашите съдии,но този палячо днес(въпреки ВАР)не е достоен да свири и в Северната конференция на Англия!Тези лондонски джентълмени,бавеха играта още от 5-тата мин.Играха грубо и безнаказано.Но....Уважавам техния стил,щото толкова си могат.Защо ние не взехме адекватните мерки,хер Клоп?Докога ще играем Ганкиното срещу абсолютни клоуни?И две много важни "НЕЩА",заради които загубихме този мач.Алисон и Мане.Първият с две ужасно несериозни намеси при корнерите,а другия освен да проваля положения и да създава контраатаки...не виждам с какво допринесе.И това при Мане не е от днес!На скамейката и двамата,да им дойде акъла!Тотален провал!Койт разбрал,разбрал...
п.п:На Ponko като му казвах в началото на сезона,че сме разкрити отдавна,той беснееше.Почакай,тепърва ще ни порят.Гаранция брат!
9lives написа:Играхме слабо - ФАКТ, НО това ни е първата загуба за сезона а тук някой хора ще кажеш, че се борим да не изпаднем. Слагам само статиската ни този сезон, и ако някой може да се оплаче от не знам. Непобедими отбори няма и втори непобедим отбор на Ареснал скоро също. Все повече отбори имат все повече пари, конкуренцията е жестока и Уест Хям заслужиха победата.
без Алисон щяхме да гледаме Лига ЕвропаLFC06 написа:..И две много важни "НЕЩА",заради които загубихме този мач.Алисон и Мане.Първият с две ужасно несериозни намеси при корнерите,а другия освен да проваля положения и да създава контраатаки....
sinqkrepost1914 написа:DarkPsy написа:sinqkrepost1914 написа:Зума, Крейг Доусън, Сучек, Райс, Антонио, който е като спънат кон с топка в крака. Това са все футболни виртуози.Да не почвам назад в годините да ти ги изброявам типа футболисти, които са предпочитани от ух. Имат един Бенрахма, който е топ футболист технически. Па ти се прехласвай колкото искаш.
Мидъл фингер. Хал хабер си и нищо не разбираш от тая игра. Но нямам никакво намерение да ти изнасям и аз лекции. Мрънкай си там и бъди здрав.
Ма то никой не те и моли.![]()
Дай да коментираме Ливърпул както и предния път ти казах. Сега вече, ако си комплексиран жълтур и смесваш работите, значи по-добре не пиши. Не знам кво против мен имаш, но не ми и дреме. Спри да ме провокираш, че ако ти кажа квото ти се иска, чича ти Гил ще ме прати отпуск до Коледа.![]()
Мидъл фингър за доматево, живи и здрави !
plmar написа:Не можах да гледам мача, но явно се се държали като истински Бритиш Аристократи! Ми браво, браздата е дълга, и това за съжаление е единственият позитив от днес.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта