ViscaBarca написа:Ще кажа само, че Коутиньо е не само подобие на футболист, но и подобие на човек!
Ла Лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (2021/2022)
Мда.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ViscaBarca написа:Ще кажа само, че Коутиньо е не само подобие на футболист, но и подобие на човек!
ViscaBarca написа: и му пожелавам всичко най-лошо...както на него, така и на отбора, който ни го натири!
ViscaBarca написа:Балетистите да се радват докато могат, защото Шави идва, а с него идват и мадридските кошмари! Все още нищо не е изгубено. Убеден съм, че Шави е новият Гуардиола и ще ни изведе до триумф още този сезон! Днескашният мач няма да го коментирам!
Ще кажа само, че Коутиньо е не само подобие на футболист, но и подобие на човек! След днескашната постъпка, го намразих още повече и му пожелавам всичко най-лошо...както на него, така и на отбора, който ни го натири!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Аз мисля, че е готов. Има огромни технически и тактически познания, които е изпробвал в непретенциозното катарско първенство. Чел съм за някои от вижданията му, гледах 15-минутния клип където на футболна дъска разяснява няколко вариации на игра, готов е. Ще възроди истинското тики-така с постоянно предвижване, триъгълници по терена и т.н. Това което е посл. години реално не е калпаво тики-така, както вс глупави журналисти, водещи и гости по предавания твърдят, то просто е игра с бавни безцелни пасове. Има огромна разлика и Шави ще го покаже много скоро.
JimBeam написа:Мокрите сънища на каталунците за Шави.Явно ще гледаме пак тики-така, ама това вече няма как да стане и дори нямат нужните играчи за подобно нещо. С това тики така ги разкриха преди доста време и ако Шави мисли да играе като от преди 10 години май няма да си изкара 2 годишният договор.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта