Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот TristaNNN » 05 ное 2021 00:23

mizantrop написа:Какво е пък това ''посрещане'' с 1 и хикс....ами двойката къде е :?

Двойката не се ли сещаш къде е в друг сайт?Даскале, наред ли е всичко при теб? :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 ное 2021 10:20

mizantrop написа:Залагали ли сте по системата 1-3-2-6 ?....аз я знам от 15 години,но проблемът тук е да се намерят залози с коеф. около 2,00...и сега май съм на път да разреша тази дилема :mrgreen:
https://www.prognozi365.com/%D1%81%D1%8 ... F-1-3-2-6/

Добре, де, не е ли много голям риска от бърз фалит, ако жулиш само коефициенти 2.0 и нагоре? При тоя коефициент залозите май са доста тегави. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 05 ное 2021 13:12

TristaNNN написа:
mizantrop написа:Залагали ли сте по системата 1-3-2-6 ?....аз я знам от 15 години,но проблемът тук е да се намерят залози с коеф. около 2,00...и сега май съм на път да разреша тази дилема :mrgreen:
https://www.prognozi365.com/%D1%81%D1%8 ... F-1-3-2-6/

Добре, де, не е ли много голям риска от бърз фалит, ако жулиш само коефициенти 2.0 и нагоре? При тоя коефициент залозите май са доста тегави. :roll:

Именно де.....по принцип трудно се постига успеваемост над 50 % на такава ставка,но сега разработвам една идея,при която се надявам да имам 80-90 % успех на тоя коеф.....така си мисля,само експериментирам още.
Разбира се,дяволът ми удари един шут вчера,и то на втора стъпка,когато си най на загуба,но дерзая :mrgreen: Вчера ме дръннаха Наполи с гол в 91-та минута.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 ное 2021 19:18

THE G.A.M.E написа:Не знам, ама на Генк - Уест Хям след 30-тата мин. тъча беше 2.5 а "свободният удар 3.25... При 16 поредни залога по 11 лв. на тъч и 8 на "свободен удар" = 13 успешни... И накрая след 80-тата мин. закриха този тип залози. :lol:
Пресметнах, че ако цъках по 26 лв. на тъч+20 на "свободен удар", щях да съм 100+ кинта отгоре. :lol:

В интерес на истината, в големи периоди мача беше накъсан, не при всички двубои човек може да има такъв успех.
Хубаво е при този тип залози, да се гледа мача, за да се види агресивността и дали отборите рискуват в атака.
Щото аутовете и корнерите също може да са често явление, а не е желателно. :mrgreen:

Разкажи, моля те, с малко повече подробности за тая схема. По спомен и преди си я споменавал, но аз тогава не схванах много-много.
[offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 06 ное 2021 19:18

Може би наближава (вече наистина) да отвори Спортингуин,отвреме-навреме проверявам сайта им,днес най-отдолу на началната страница се появи това (а досега го нямаше) :

''Sportingwin е регистрирана търговска марка на „СБ Ентъртейнмент“ ООД с адрес на управление гр. София 1729, бул. „Александър Малинов“ No 31, дружество което е организатор на хазартни игри онлайн, подлежащ на регулация от Национална агенция за приходите и е лицензиран съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение номер ............................ отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение ................................... на НАП.''

Хайде да отварят борсата там,че днес и ефбет ме лимитираха :|

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 ное 2021 21:54

TristaNNN написа:Разкажи, моля те, с малко повече подробности за тая схема. По спомен и преди си я споменавал, но аз тогава не схванах много-много.
Цъкам тъч+"свободен удар" ( тук влизат и засадите ) ... Опцията е "1-во положение в следващите 5 мин."
Обаче до колкото съм забелязал, подобни залози пуска единствено БЕТ365. И то не на всички мачове.
В евротурнирите дават подобна възможност единствено в двубоите на английските тимове, а във Висшата лига има по 2-3 мача на кръг, в които може да се залага на тези опции.
Утре например има подобни опции на Арсенал - Уотфорд и Уест Хям - Ливърпул.
Отиваш на "Минути", цъкаш и ти излизат три варианта, аз цъкам на "първо положение в следващите 5 мин."
На първият мач за първо положение в следващите 5 мин. тъча към момента е 1.61, а "свободният удар" е 4.
Сега го мисля за тъч 5.7=9.20 и "свободен удар" 2.3=9.20.
Ако увеличим сумите, примерно за тъч 70=113 лв. "свободен удар" 28=112 лв. тоест с 98 лв. се изкарват минимум 112 лв.
Ама т'ва разбира се е само за хора, които имат излишни 100-на лв. :lol:
Не е много, но е начален старт, щото след 2-рата мин. на двубоя тъча става 2+ коеф. е "свободният удар" пада най-много до 3.5.
Хващал съм, ставки 2.5 за тъч и 3.5 за "свободен удар' в течение на даден двубой.
Важното е да се залага когато времето е на 30... как да го обясня, примерно, в началото опцията е "първо статично положение 0:00:4:59", след т'ва ставката се променя в 00:30-05:49... Тоест на 30 се променя за следващата опция, за това трябва да се следи.
Демек, за да се заложи за 'следващо статично положение" примерно в диапазона 15:00-19:49 мин. ще имаш тази възможност след 13:30 мин. и трябва да си бърз, щото в 14:30 мин. опцията ще се промени на "следващо статично положение" 16:00-21:49.
А когато се цъка тъч+"свободен удар", т'ва отнема технологично време... Долу-горе около 20-на сек.
Понякога обаче затварят залозите и ако си заложил на само тъч или само на "свободен удар", не е приятно. :lol:
Общо-взето не е нещо сложно, трябва практика и свикне ли човек, можеш да усетиш доста неща.

Преди 2 седмици на Брюж - Ман Сити за 7-8 минутки изкарах 130 лв. разигравайки 5 залога по 50 кинта. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 07 ное 2021 08:42

Да де,ама кви са другите опции - корнер,аут,гол ?
Дай целия пазар да сметнем.....ти ще изкараш бет 365 за големи глупаци да не знаят че най-честите събития са тъч и фаул :)
Напротив,аз мисля че много добре са го сметнали в дългосрочен план,и това че на един-два мача ти е провървяло,няма как да продължи вечно....на всеки букмейкър му е кеф от такива играчи - дето мислят че са хванали бога за шлифера :)
И аз си мислех че това дето съм измислил за 1-3-2-6 ще тръгне много добре,но вече трета врътка се сгромолясвам на 2-ра стъпка :mrgreen: .....засега съм 4 единици на загуба,ако успея да докарам една серия от 4 стъпки (4 залога) докрай - ще съм на 12 единици печалба....тъй че имам още мегдан да експериментирам. :)
А ти,с тъчовете - вземи една тетрадка и пиши,всеки ден - днес плюс 20 лв (примерно),утре - минус 25,трети залог - плюс 15 лв....и т.н.....след 50 залога ела дай резултати....щот винаги ми е много смешно като говоря със залагащи и чуя ''вчера СПЕЧЕЛИХ 100 лв''....ма не казва когато оняден и преди това е загубил 200 :)
Дай статистика в дългосрочен план,аз си пиша на тетрадка и в края на всеки месец 'осчетоводявам' :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 ное 2021 14:40

mizantrop написа:Да де,ама кви са другите опции - корнер,аут,гол ?
Ами виж ги, корнер, аут и дузпа.
50/50 са ситуациите, както писах, хубаво е като се залага така, двубоят да се гледа по ТВ, не в нета, където сигналът се разминава с реалните събития с около 10-15 сек. Поне при мен е така. :?
Но по ТВ всичко се припокрива и може да се избере точният момент за залог. Примерно при изпълнение на аут, следващото положение в 90 % от случаите е или тъч, или свободен удар. При тъч е същата ситуация. Но както писах, важно е какъв е мача. Дали е е равностоен, агресивен, директен или позиционен. Обичам завързани двубои, в които съперниците се пресират като луди. :lol:
Докато ми връзва, ще се мъча.
Успеваемостта ми продължава да е между 15 и 20 % над заложеното.

Жалко, че не мога да се отпусна и да цъкам със залози над 100 кинта.
Така ще правя по 40-50 лв. от залог, но за момента кротувам, понеже на няколко пъти пробвах с 50-60 лв. и баш тогава не уцелих момента, явно е нЕк'ъв закон на Мърфи. :mrgreen:

Но съм правил по 70-80 лв. със залози от по 10-15 лв. С такива суми ти трябват 5 поредни успеха и дневната надница ти е готова. :mrgreen:
Аз съм правил по 8-9 поредни. На европейското дори имах случай с 11 поредни ...
На Малмьо - Челси например, със залози от по 4-5 лв. от 20, само 2 не излязоха.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 ное 2021 14:46

Не агитирам никой да играе, просто щото както посочих, има моменти когато затварят залозите и не си покрил тъча или "свободният"... Т'ва са специфични моменти.
Пробвайте "на сухо", без залози. И си вижте "успеваемостта". Опитайте се да хванете моментите в двубоите... Винаги има по едни 15-на мин. на полувреме, в които тимовете се кротват и мача става позиционен, с доста фаулове и тъчове. :geek:
Ето днес има подобни опции на Арсенал - Уотфорд от 16 ч. и на Уест Хям - Ливърпул от 18:30 ч.

Или за тръпката, пробвайте със залози от типа на 50 ст. за тъч и 30 ст. за 'свободен", аз така започнах. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 ное 2021 16:48

До 35 мин. на Арсенал - Уотфорд едва 2 корнера и 2 аута, всички други статични бяха тъч или "свободен удар". :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”