Mitata написа:djd написа:Е защо пък да не бием? Зоря не са някакъв силен отбор. Трябва малко вяра да имаме и ние, и самите футболисти.
От мач на мач ЦСКА играе все по-зле. В последните двубои освен с центрирани топки към Кайседо нямаме идея как да превземем вратата на съперника. Основни футболисти излязоха от форма, най-вече имам предвид Кери и Матай. След контузиите Вион и Варела са все едно съвсем други футболисти. Юга играе само когато е на кеф, през останалото време се лигави. Турицов си го знаем. От новопривлечените през лятото няма нито един, който да хване окото - Вилдсхут, Лам, Мухар са даже под нивото на българския футбол. Ахмед и Кръстев рядко виждат терен.
Общо взето разчитаме на класата на Йомов и Кайседо да вкараме. И на Бусато, ако има ден да спаси няколко опасни удара.
За капак ЦСКА през този сезон е слаб гост, не че като домакин сме супер. Нека само се сетим за слабите ни гостувания на Лиепая, Пилзен, Осиек, Рома, Берое.
Ще е цяло чудо, ако утре ЦСКА не загуби от Зоря, отбор далеч от класата на силните, но достатъчно добър да ни лиши от трите точки.
Аз имам подозрение, че повечето от проблемите които имаме, се дължат на непостоянната игра на опорните халфове. Откакто Юга и Вион се контузиха, работата тръгна зле - имаме ядове както в защита, така и в атака. Те все още не са във форма, но пък все някога тенденцията трябва да се обърне. Защо да не е утре и Юга пак да ги разнася по терена?