13 Кръг/ ЦСКА-Локо (ПД)/31.10.2021/17.30ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

beroe1986
Контакти:

Re: 13 Кръг/ ЦСКА-Локо (ПД)/31.10.2021/17.30ч

Мнениеот beroe1986 » 31 окт 2021 18:50

Като че ли имаше подвиквания от цесекари: Тройчо....
Ядосан е много. Оправдания за четвъртък-неделя не са състоятелни. Имате отложени мачове.
Опитайте с Томаш

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 окт 2021 18:53

Не е проблема в 3-те гола, а в неподреждането на защитата. Стар прийом в България, когато трябва да получиш гол, патентован още преди 15 години от такива като Ганчо Евтимов и покойния Георги Марков. Според мен получихте головете точно така, но дай да не спорим. Прав си и давайте смело. Според мен всеки един отбор е в тази далавера и номера, не е от вчера, това е от 15-20 години, едно и също, едно и също....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 31 окт 2021 18:54

boabbb написа:Не знам дали някой води статистика, ама Стойчо според мен излиза за 20-ти пореден мач с един и същи състав :roll: Не знам дали има някой да не ни е разкрил ... То бива, ама всеки път едно и също :x

Наистина не разбирам какво толкова им намирате на Ст. Младенов и Любо Пенев като треньори. Едни големи усти, постоянно мрънкане и оплаквания... и дотам. Като футболни специалисти - кръгли НУЛИ! Няма идея в играта, тактика, подреждане на отбора. Едно кюскане на топката, неориентирани центрирания, никакви корекции в хода на мача. Ама били големи цесекари... И какво от това?...
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 окт 2021 19:23

boabbb написа:Не знам дали някой води статистика, ама Стойчо според мен излиза за 20-ти пореден мач с един и същи състав :roll: Не знам дали има някой да не ни е разкрил ... То бива, ама всеки път едно и също :x

Това го писах преди време ама разни футболни разбирачи както винаги скачат но с задника напред. Добрите треньори Стоичо няма с какво да ги изненада. И в Европа и в първенството.

Потребителски аватар
buhata_prime
Контакти:

Мнениеот buhata_prime » 31 окт 2021 20:44

Утре ще има:
"До четири години ще сме шампиони! "

Следващата седмица ще са пет... и те така, те...
Изображение

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 31 окт 2021 21:30

Малко е нагъл Стойчо че отбора му бил уморен...при 3 отложени мача и 2 паузи за националите. Но най вече лукса да не правиш лагери, преспивания, дълги пътувания. Я си вижте програмата бе...по 6-7 мача без да излизате от София. До Враца, Благоевград, СЗ, стигате за час и половина - два. До Варна със самолета, даже имате време да сутришна тренировка на Панчарево. За цял сезон имате едно гостуване в Рз с лагер в Русе, това ако не е лукс. Уморени :shock:

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 ное 2021 08:38

Не, не е нагъл Стойчо. Положението е трагично.
Всичко започна с лошата предсезонна подготовка и сега се отразява. Футболистите не са в кондиция - тромави, бавни. Да не говорим за контузените, които пък изобщо не правиха подготовка и си им личи. Опитаха се в движение да подобрят нещата, но явно не става. Този полусезон ще го караме така и при следващата подготовка ще се коригира формата.

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 01 ное 2021 08:45

Стойчо какво се оправдава,че има само 14-15 човека,защо не дава шанс на Калоян Кръстев,Хамза Чатакович и Жуниор Нзила.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 01 ное 2021 09:12

djd написа:Не, не е нагъл Стойчо. Положението е трагично.
Всичко започна с лошата предсезонна подготовка и сега се отразява. Футболистите не са в кондиция - тромави, бавни. Да не говорим за контузените, които пък изобщо не правиха подготовка и си им личи. Опитаха се в движение да подобрят нещата, но явно не става. Този полусезон ще го караме така и при следващата подготовка ще се коригира формата.

Защо ги опрадавате футболистите, теб на работа някой пита ли те, дали си в кондиция ? Не били правили предсезонна подготовка. И какво ? Минаха 3 месеца, ако не могат да влязат във форма за 3 месеца, значи не са никакви професионални футболисти, с просто едни смешници. Важи за всички отбори. Сигурно в Байерн, Сити, Рейнджърс - ако не направят предсезонна подготовка и отписват целият сезон :D :D Та тея "футбалери" не спзват никакви режими, пият, пушат и не тренират правилно извън работа, обаче предсеознната подготовка им е проблмеа. Нямат старание, нямат желание, нямат амбиция - това им пречи. Слаби футболисти, за това, никой не е купуван от нормален отбор. Цялата ни лига е пълна с смешници, а най тъпото е, че вие ги оправдавате. Черните взимат по 30-40-50 хилки на месец, ама не бил се подготвил и чак след още 2-3-4 месеца, ще му дадем шанс и няма да го критикуваме.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 01 ное 2021 09:19

Sstefanov написа:
djd написа:Не, не е нагъл Стойчо. Положението е трагично.

Защо ги опрадавате футболистите, теб на работа някой пита ли те, дали си в кондиция ? Не били правили предсезонна подготовка. И какво ? Минаха 3 месеца, ако не могат да влязат във форма за 3 месеца, значи не са никакви професионални футболисти, с просто едни смешници. Важи за всички отбори. Сигурно в Байерн, Сити, Рейнджърс - ако не направят предсезонна подготовка и отписват целият сезон :D :D Та тея "футбалери" не спзват никакви режими, пият, пушат и не тренират правилно извън работа, обаче предсеознната подготовка им е проблмеа. Нямат старание, нямат желание, нямат амбиция - това им пречи. Слаби футболисти, за това, никой не е купуван от нормален отбор. Цялата ни лига е пълна с смешници, а най тъпото е, че вие ги оправдавате. Черните взимат по 30-40-50 хилки на месец, ама не бил се подготвил и чак след още 2-3-4 месеца, ще му дадем шанс и няма да го критикуваме.

Футболистите ту ги обвинявам, ту ги оправдавам. Не съм си изградил още твърдо мнение за тях. Т.е. дали играчите наистина имат физически проблеми или просто се мърдосват.
Факт е, че се обърка подготовката. За това те вина нямат. Вече дали е възможно в движение нещо да се подобри, не знам. Има спецове, да кажат.

Върни се в “ЦСКА”